allt som flyger upp måste landa tillslut.

Hej:)
Zzzz! Shit va trött jag är, helt sjukt! Jag menar sov ju bara 14 timmar inatt så det är ju förståeligt..?
Halv ett kom jag upp, visste fan knappt vad jag hette, vilken dag det var, vem som morrade? Sen kom jag på att hela gänget är hemma igen, inklusive Empan. Men dom åker imorgon igen, haha. Skönt :)

Dödade ett par timmar på gymmet, välbehövligt eftersom jag råkade hitta en påse Gifflar på bordet imorse, haha. Måste vara det godaste som finns, men en halv påse senare var jag inte lika sugen på frukost längre..:P
Det har varit en bra helg, dock väldigt kämpig med allt jobb så jag behöver verkligen dom här dagarna ledigt nu. Tur man har med vädret också som alltid, Framnäs imorgon!

Handlade på Maxi, det är så trångt på den där parkeringen att jag har lust att rita en egen jävla ruta att ställa mig i. Haha anyway, så fick jag för mig att köpa badkulor. Hur ofta badar jag? Max en gång i månaden. Vad är egentligen en badkula? Ingen aning. Luktar dom gott? Verkligen inte. Men det var ju trots allt 6 för 20, vilket kap - bara slå till! Vad händer när jag ska lasta in varorna i bilen? Påsen med kulorna går sönder och dom far iväg överallt. In under bilen, in dit kundvagnarna står - överallt! Men klart man offrar sig, in under bilen och samla ihop dom bara, haha - ska det va så ska det fan va!

Nej nu ska jag snart hämta Sanna - ska käka, kika på film eller vafan vi nu skulle göra:) Puss


buus! b&b, w&b












Dagen efter

Jisses. Nu har jag varit på jobbet i fyra timmar, fem kvar sen äntligen hem och sova. Helt splittrad fysiskt, ännu mer psykiskt. Håller inte riktigt ihop kan man säga. Behöver komma hem och get it together. 
Vill tacka för en bra ikväll igår dock, hade jättekul. Puss 

RSS 2.0