Höjden av trötthet

Här kan man va! Kl 6 ringde klockan imorse, klarvaken satt jag mig och åt frukost med mamma. Helt sjukt, när jag ska upp och jobba är det som om jag sover på gränsen, livrädd för att försova mig. Har kikat på klockan tjaaa kanske 36 gånger under natten? Haha, fruktansvärt trött blev jag fram emot eftermiddagen, när ögonen börjar klia och man så fort man sätter sig knappt kan hålla ögonen öppna..zzzzz. Men trots mördarpasset 7.15-20 så har det varit relativt lugnt. Man får vara glad för det!

Nej nuu ska jag äta pizza, gott. Därefter, sova! Yes, friday I'm in love. Imorgon bitti blir det gym, därefter Elgiganten med far min och inhandla ny TV - 42". Med inbyggd digitalbox, det som var så jäkla bra. Plus en DVD då, det är väl i princip vad jag behöver :) Anna JW min bror ska jag förhoppningsvis träffa också innan jobbet, underbart!
Trevlig helg! Puuss





Live together. Laugh whatever. Love forever


Sitter här och kikar på bilder från sommaren som gick. Ah, det var en fantastisk sådan!
Ska även bestämma mig vad jag ska äta i Uppsala - vi ska förbeställa så det går snabbare :)
Kött eller pasta? Hmmm. Nej jag behöver sova, jobb 7-20 imorgon. Men här kommer bilder från Uppsala i somras, man blir så glad :D och om man ser fram emot nästa helg med damerna! Big love!






















work&workout.

Godmorgon!

Aa fast näää. Värdelös på att kliva ur sängen i hyfsad tid. Nu har jag iallafall börjat dagen på samma sätt sedan årsskiftet - ett glas ljummet vatten med citron eller lime , vilket ökar förbränningen. Därefter en tallrik havregrynsgröt med torkade aprikoser i. Mycket järn, viktigt för kvinnor. Höhö, hälsoxperten. not! Kaffedrickandet har jag dock inte skurit ner på, och tänker då inte göra det heller! Något ska man väl dö av, och haha för min del blir det nog överkonsumtion av antingen kaffe eller solarium.

Ikväll ska det jobbas iallafall, börjar 16. Och innan blir det Friskis, även om mina vader inte återhämtat sig på tre dagar och fortfarande känns femton cm kortare, vilket gör att jag går som Astrid 93. Haha, men vad gör man, jag har otroligt lätt för att få träningsvärk helt enkelt!

Nej nu ska ni få se mina senaste inhandlingar!



Smart lösning för skor, speciellt klackskor tycker jag! 20 par får plats, perfecto. 499 kr!


Köksmatta, Papelina Lilo. 70x250 cm, 1350:-. Kvalitet!




Helt fantastisk! Men den blir nog beställd med nästa lön, haha. 1400 :-
Kan rekommendera hemsidan som sjutton, priserna är up in the sky - men vilka jäkla tavlor!
Haha, ögongodis om inte annat.

Jaha nehe, ska sätta på kaffe åt mig och mamma. Tog nyss åt mig extra jobbpass, 7.15-16 imorgon. Och hade redan 16.30-20, helt plötsligt blev det en heldag:P Jaaja men men, det är pengar. Puss!


you're allright



Hejk!
Mitt i veckan, ska strax iväg till gymmet. Sent, suck. Men inte förrän såhär dags det börjar minska med folk. Har hela dagen åkt runt med min kära mor och kikat på soffor. Provsuttit hit, provsuttit dit. Kört samma varv på Erikslund artonhundraelva gånger för att hitta Hem möbler - som visade sig ligga någon helt annanstans. Det var iallafall där jag hittade the one. Haha, fantastiskt fin, blir perfekt. Så mjuk att myser man upp sig kommer man knappt därifrån. "som en säng!" Den är jäkligt stor, haha en bit över tre meter så hoppas den får plats! Har nämligen inte några mått alls på lägenheter än:P
Ute i god tid!
Så ja, men denna på bilden och en sådan armstödsbricka i ek blev det iallafall :)



Och så mycket det finns inredningsmässigt! Jag är i himlen, planerar och beställer, grejar och donar! Big fan of tavlor och texter, mycket fina citattavlor har jag hittat nyss som jag ska beställa hem nu nu :)
Att vara ledig i tre dagar har varit gaanska skönt! Igår blev det lång lunch/fika med Hribar & Fuentes, gillades :) Uppsala countdown. Och sen äntligen träffa Johan, fab. Om igen såg vi Baksmällan, aah när Ed upptäcker sin tappade tand - hahaha!
Jaha nehe, time to move! Puss&kram



12.02

"All I can do is be me. Whoever that is."













I come from a land down under


Enda sen jag var hemma hos Sanna & Crille häromdan och mannen i huset spelade sin version av
Men Af Work - Down Under har den gått varm hos mig, fantastisk låt!
Lyssna även Pepparmint Winter med Owl City, haha lite julig kanske men.

Jeff Buckley gör en otroligt bra version av min favoritlåt, Hallelujah.




Aaaaah, segt. Jag är seg! Fruktansvärt. Vaknar jag före halv tio, om jag inte ska jobba vill säga, så är det ett mirakel. Imorgon ska det åkas bräda, swissch. Haha, kommer ha så jävla ont i rumpa och knän. Och snart ska jag och Bella til gymmet, innan jag börjar jobba kl 16. Slutar 21 och då kanske jag ska till Johan en sväng och därefter hem och fixa iordning matsäck tills imorgon. Vi åker väl runt 7 imorgon bitti så då får jag nog allt känna att jag lever! 

Jaha nehe, trevlig helg :) Puss  

I'm up in the sky tonight

Heey.
- Isolated! Snöstorm innebär två korta promenader och stora svårigheter att ta sig någonstans överhuvudtaget. Så kan (orkar) man inte ta sig till gymmet så får man köra hemma! Haha höll på i 45 minuter, helt genomsvettig efteråt. Golvövningar är inte att leka med alla gånger! Imorgon vill jag tillbaka till Friskis, blev lite varmt i mitt rum.

Har två jobbkvällar nu och sen på lördag ska det åkas bräda! :) Bellabella och jag drar iväg på morgonen och blir borta hela dagen. Längtar, ska bli sjukligt kul! Man åker alldeles för sällan.

Tänkte jag kan lista mina bästa träningslåtar, just nu.
Tagga till!

- September ft Petter - Baksmälla
- PH Eletro - San Fransisco (Original Radio Edit)
- Rihanna ft David Guetta - Who's That Chick?
- Pink - Raise Your Glass
- September - Resuscitate Me
- Robyn - Call Your Girlfriend
- Kesha - Tik Tok (Fred Falke Club remix)
- Tom Pulse - Cuando (sunshine radio mix)
- Gaby - My Show
- Kelly Rowland ft David Guetta - Commander

och så var det 17 dagar kvar tills det blir Uppsala med damerna!! taggat! Kommer dit runt 15, då blir det ner till poolen oh dricka skumpa och kanske basta lite. Fix på rummen och sen middag kl 20. Därefter VIP-lounge på Kalas och sen får vi se vart det bär av! Något att se fram emot, mins sagt :D 14 brudar är vi just nu!

Min flytt går ju i samma veva - känns helt sjukt! 1a februari får jag flytta in. Sen ser jag bara fram emot en härlig vår, en frukansvärt bra sommar och aalla sköna kvällar med mina underbara vänner! Balkongläge en julivarm onsdagskväll och sen Bill&Bob, now were talking! Life's life! Puss :)



hejk!

kuul vecka detta! Jobbar varje dag. Kanonrik blir jag nu, kan vara med i Skånefruar. Västeråsfruar, det vore något! Vilka glada härliga damer det skulle vara. eller inte. Hur blev Maria Montazami så nere på jorden?

Kikade på soffa igår. Kom inte fram till något så slutade med att jag beställde kläder på Nelly-rean! Haha, fyfan jag är hopplös. Fyra tröjor och ett par skor. Billigt är bra, passa på!

Satt och kikade på nyheterna med mamma. En stuga i Hälla koloniområde precis där vi bor har brunnit ner, och en person har brunnit inne. Mammas kommentar: - undrar om det var Per Oscarsson!
Haha nej usch, det var otroligt tragiskt det där.

Känner även att en förkylning börjar smyga sig på, härligt såhär i början på det nya året. Ska äta massa örter rötter lökar och jag vettetusan allt som kan hindra detta. Nej nuu är det sovdags, ska jobba för Sanna imorgon som är sjuk. Puss!





haha, funderar på att göra en canvas och sätta vid sängen i lägenheten. helt underbar!

go 2011

Vilken helg det har varit, jeeezez!
Började i torsdags; jobbade 13 timmar. Sedan sova hos Sanna - vad gör vi? Ut och ta ETT glas med Apple? Jaa men varför inte. Kommer ner, endast Pitchers öppet - stänger 24. Sitter till stängning (3 glas vin - 1 timme) och sedan på väg hem till Apple, då är Cirkus öppet :P Härlig koll, fortsatte där och sedan hem till karln där jag och Pernilla körde någon otroligt mystisk dans i soffan innan Sanna och jag åkte hem och sov. Haha, kul som sjutton.

Nyårsafton
Det var riktigt tungt att jobba alltså, till 20.30. Direkt iväg till Uppsala, hade inte fixat oss nånting innan. Riktigt höjdarväder! Underbart när vi väl var framme:P Efter tolvslaget, gott nyytt ååår och en jäkla massa tutande så begav vi oss ner till stan. Kalas låg närmast så det blev kanon kände vi! Och kul var det, stoort sammanträffande - Anna, Elin & Juni var därinne och det bjöds på bra mycket dans dom timmarna :D Även om till och med jag kände mig gammal på stället.

Mycket om och men senare så var jag hos Daniel, där jag myste hela lördagen tills hans polare Jonathan skjutsade mig till stan. Så allt som allt hade jag en mer än bra början på det nyå året :) även om vädret faktiskt kunde varit lite snällare mot oss.

Efter 15 timmars sömn natten tills idag (!) så är det bedtime igen. Min energi har inte återvänt än, men jag trotsar den och kör gym imorgon bitti innan jobbet ändå. Beach 2011, var det så? Sov gott! Puss













RSS 2.0