London imorgon

Holá!

Uppsala igår :) Strålande. Trött idag. Har varit hos Johan nu i fyra timmar, ätit rostat bröd och kikat på c/o Segemyhr. Favorit, haha. Daniel kom sen, och då blev det såklart NHL'11. Jag gick och la mig, lyckades dessutom sova i oväsendet så bra trött jag måste varit. Nu är jag hemma igen, väntar på att mamma ska ringa, taxi åt henne och moster ikväll.

SÅ imorgon bär det alltså av, London baby! Helt underbart. Tänkte dra en liten händelse som inträffade där senast i februari, och det är fortfarande en utav det roligaste jag har sett nånsin.

Jag och Becca står och ska precis åka ner i rulltrappan; så ser vi en resväska sitter fast i kanten där själva rulltrappan börjar. Med våra otroligt kassa reaktionsförmågor sen dagen innan så står vi typ och glor på väskan båda två, sen längs med handtaget och ja, herregud det vi såg i andra änden.
En kvinna i heltäckande burka, hukandes halvspringandes uppför trappan, eftersom den gick neråt och väskan satt fast. Helt plötsligt ramlar hon, pang, och väskan sitter kvar. Vi åker ner med väskan, och ger den till henne. Tack och bock. Efteråt bara står vi där, kollar på varandra; och börjas asgarva. Tårarna bara rann, det var helt sjukt vad roligt det såg ut!! Knasiga London.

Jaha nehe, om man skulle försöka sova lite innan det är dags att hämta kvinnorna. Mamma roar sig och jag sitter här och dricker té, ombytta roller minst sagt! Men om life is life just nu. Ha det så bra!
Puss


maybe we've forget all the things we are, we are together.

Haha, egentligen så kan reklamer vara lite kul. Man suckar u eller slår om för det mesta, men ibland så. Garvade lite idag, den där nya hudkrämen för barn, Apoteket. "och..varför blåser du fjädrar på bebisen?"
Och den här minns väl alla, iallafall jag. Hahaha, så himla bra.


Har haft en skön dag hemma, bara lite plugg och en promenad på schemat. Orsak - skitväder. Skulle velat ha jobbat nästan, kan man lika gärna göra när det är såhär. Men men, man mår väl bra av att kika på Oprah och läsa om Rättsutvecklingen i Sverige också kanske.

London baby! På lördag drar vi :D Ser fram emot det som satan. Håller på och kika lite sevärdheter nu, har ju redan sett alla turistgrejer så att säga. Imorgon blir det plugga sen en lunch med Sanna, förhoppningsvis en ny höstjacka dessutom. Gymmet. Torsdag - Uppsala :) Så det blir en bra vecka minst sagt!

 

when you look at me it's like you hit me with lightning

Ellie Goulding! Allt kvinnan har gjort är bra!
Lyssna The Writer och This Love (Will Be Our Downfall).

Lördag, herregud klockan är 12 snart. Igår hade jag årets absolut segaste dag, ni vet när man bara ligger och kikar runt på fantastiskt roliga facebook eller till och med går in på youtube och söker på "funniest clip ever". Haha nej så illa var det inte, men vädret sög och alla hade jobb eller plugg. Eller så bor dom inte i Västerås, och då blir det ju liite svårt. Kvällen innebar iallafall fika och bio med JW, mycket trevligt :) Inception blev filmen, haha lite halvt efter somvanligt, men den var bra! "alltså..varför är dom i fjällen??"

Idag ska jag pluugga. Spännande va! Vill bara få det överstökat, helst innan London. Becca och jag åker om 2 veckor precis idag :) Hur jävla skoj som helst ska det bli. Vi var ju där i februari också, var bland de mest avslappnade resor jag har gjort. Vi är på helt samma nivå och det blir så himla bra då!

Men visst saknar man solen och värmen en hel del. Samtidigt ja, vafan. Man kan åka till Thailand ett par veckor, så varmt att man knappt orkar göra något förutom att ligga i poolen. Kommer hem och brännan försvinner efter ett par veckor, max hej. Kanske är under vintern man ska passa på att besöka Europa. Frankrike skulle vara såå fab, jag vill träffa EMELIE!! Saknar den damen jäättemycket.

Nej nu ska jag iväg till gymmet, stänger redan 17 idag - kasst. Fortsatt trevlig lördag!
Puss



RSS 2.0