höhö



hahaha! kan verkligen inte sluta skratta. Först citerar Johan En sommar med Göran (årets i särklass bästa svenska film)
"är du miljömedveten Göran?"
"jooodå, jag reser inte särskilt mycket. Det är väl ibland, när jag..ska nånstans!"
och sen den här bilden :P Sitter och kikar foton för att göra canvastavlor, vilka otroliga bilder det finns!




I'm more than just an option

Wosssh. Vilken dag. Vaknade halv 12, skönt att man inte sov bort sin lediga dag iallafall! Städade runt bland mina kläder, en jävla röra. Hittade inget att ha på nyår - jag menar man kan ju inte ha samma klänning tre-fyra gånger? :P 

Så blev ner på stan, möta upp Sanna och sen käka lunch/middag med henne, Crille & Albin :) Därefter shopping - läppstift, fransar, ett svart/silvrigt armband, puder och rouge från Kicks. En kort svart sidenkjol plus korsett-liknande gammelrosa spetstopp från New Yorker. HAHAHA, fysatan va fult det lät.
- Men den va riktigt läcker, blir på nyår. Plus svart kavaj!
Köpte mig dessutom ett par nya klackar på Din Sko, inget speciellt - svarta med korsade breda sidenband. Kommer passa kjolen finfint :) Handlade även på mig två mjuka spetsbehåar från Bik Bok - elastiska och perfekt att ha på jobbet. Finns inget värre än band som går och skär in / kliar en hel dag!

Laddar för en helgdag imorgon på jobbet - 8 till 20.30 kör vi. Totalt otaggad, tyvärr. Allmänt hängig, orkar ingenting och känner mig aldrig utvilad. Inte senaste dagarna iallafall. Människor kommer aldrig sluta förvåna mig. Nu ska jag göra mig en kopp té och krypa upp i soffan en stund. Skulle egentligen åkt till bästa Johan men jag orkar inte, synd. Han kan alltid få mig på topp. Ta hand om er allihopa :) Puss&kram

 



when she learns to love again

Har haft Robyn - Call Your Girlfriend på hjärnan i två dygn, men den är bra! Nanana.
Tänk att hon blev så stor, kunde man aldrig ana. Kommer ihåg Electric och hitarna hon hade när man va liten, dom var juu sådär!

Efter en jäättelång bussresa hem från Uppsala (folk skulle av/på på varenda jävla hållplats) så är jag nedkrupen i min säng och värmer mig - aldrig mer strumpbyxor så här års!! ellerhur, trodde jag på den själv eller. Hade inte kunnat haft det mycket bättre iallafall :)

Ska snart ner och äta en sallad med Sanna, undebara ledighet. Imorgon också, vilken lyx! Och tänk, snart är det jul dessutom. Tiden bara rasar iväg, jag blir inte klok på det här.
Sísí, trevlig tisdag! Puss


easy!

Så har julveckan börjat! Jobb i några timmar med Veronica, har gått bra och det är skönt att vara hemma nu. Ska ta tag i min garderob tänkte jag - kaos med stort k. Åker till Uppsala lite senare!

Helgen gick otroligt fort. Julfesten var totalt suverän :D Himla lyckat, även om min ren-näsa/nos färgade av sig big time, helt röd om händerna :P  Pepparkaksbakning, glögg och lite senare julklappsbyte (kammade hem mitt eget vin och 50 tuggummin, haha!). Vi var väl allt som allt nästan 25 pers skulle jag tro. Mycket vin blev det, ett gäng var kvar på slutet. Beso krigade med Moa och Danne tjatade om att vi skulle spela Monopol 03.30 - och resten sov. Slocknade till sist i soffan emellan André & Joel, haha sistnämnda sparkade mig i huvet x antal gånger under natten :P så smidig!

Så gårdagen spenderades kvar hos Fuentes&Mattson tills dess det var dags att börja jobba 15.30. Joel, André, Empa, Albin & Moa var kvar så vi käkade pizza och kikade på krabbfiske. Springturen på jobbet var minst sagt seg, otroligt trött var jag men det får man ta. Det kostar att ligga på topp. Jaha nehe, lite bilder på det här så! Är ledig i ett par dagar nu, fruktansvärt skönt ska det bli :) Later!



renen hade en röd sammetsklänning från Nelly.com



Crilles pepparkakor, och degen som blev över - pepparkuken. hahaha usssch



tomtemorsorna! ♥



sen förvandlades Chrille till Bingo Rimér



haha, Joel & Albin som tomte och säck - så söta!



hahaha, favoritbilden.



julklappslek :)



creepy! :P



Tobbe och Oskar/Simon :)



dagen efter - dags för pizza



slitet gäng








friday 17th



wooork! väntar in Sanna och sen bär det av hemåt. Hon ska ut och dricka vin, själv är jag världens torris och stannar hemma med min julmust. Anledning? Jobb imorgon bitti. Men men, julfest imorgon kväll trots allt. Har dessutom fått reda på att min vackra vän Anna Pettersson kommer infinna sig, ska bli såå kul att träffa damen :D Jaha nehe, trevlig fredagkväll på er! Puss


addicted

Trevlig fredag!
Min har so far bestått av gym mellan 8-9.30 och frukost, haha. Det var som om all energi gick åt kan man säga. Aaaaah imorgon är det julfest :D Kommer bli aaawesome! jag ska vara ren, haha. Med guldhorn. Tänkte köpa en tomteluva med Ior på först, det var ungefär det som fanns att välja mellan:P

Jobbar 16-20 ikväll bara, tänkte försöka hinna med lite grejer innan dess. Åka ut till Chilli på Erikslund bl.a - handla julklapp till farmor osv. har fortfarande inte köpt någon julklapp till festen heller..kaan det bli systemet?
Tradera.com, livsfarligt. Men jag har en vinterjacka på g, gilla gilla! Har ju iofs 2, men kan vara bra med en extra. I dessa kalla dagar, skulle ju bara bli 20 minus i helgen så det är skönt.

Så no party ikväll utan får slita på jobbet med Sanna. Laddar för imorgon istället:) Sen får det gärna bli den 29e januari, då 13 damer åker till Uppsala och gör stan osäker! Minst sagt :D Hotell, middag och sen ska vi inte komma ihåg mycket mer! Kommer bli wahahasted. Men jag åker till staden redan på måndag, till Daniel. Så det är mycket bra som händer framöver. God jul!



hahaha, freakshow.

My own crib

Yesss! Lägenheten va jättefräsch, precis lagom stor, mysigaste läget och jag är uppe bland molnen :D Kan inte fatta att jag får mitt eget äntligen! Ska bli så underbart, och nu får man ju bara börja med det roligaste - möbler och inredning! Är ju en sucker för tavlor och färger. Inflytt 1 feb, glad glad är jag!:)


hej mitt vinterland













kan inte förstå att min lilla kille blir 10 år nästa år, helt otroligt så fort det går.

"du kan hälsa dina tomtenissar att jag redan har sett snowboarden på vinden"

Haha. Har börjat denna vecka med sovmorgon, frukost på sängen och Svensson Svensson firar jul. Bästa!
Det, Sunes Jul och Mysteriet på Greveholm är bara måsten såhär runt jul. Och Sune är ju absoluta favoriten, skulle kunna se det hur många gånger som helst.

Nej, dags att komma igång med en kopp kaffe och en promenad. Man kanske skulle ta med sig kameran, har inte tagit några fina vinterbilder än. Hörs!


off balance


shame on you if you fool me once,
shame on me if you fool me twice.


Holá!
Och så var vecka 49 slut då, snart är det julafton - och jag har inte köpt en enda julklapp. Somvanligt!
Jobbade heldag igår, 7.15-20.30. Gick över förväntan faktiskt, kände mig lika pigg och glad somvanligt. Däremot tar fötterna och ryggen stryk som satan, blir mycket belastning. Åkte hem till Johan direkt efter jobbet och kikade på Grinchen, haha så söt! Kul att det är Taylor Momsen som spelar lilla flickan där också, lite skillnad från hennes look nuförtiden.
 


Mycket bra med julen, till exempel att alla utspridda vänner kommer hem under en liite längre tid :) Så det blir lite catchup. Bella kommer hem från Boston idag, GILLA! Jobbar julafton, men de andra dagarna är jag faktiskt ledig så det bli väl lite party. Nyår är obestämt so far, jobbar till 20.30. Om inte grabbarna i gänget drar till Sälen stannar vi nog hemma, annars ev Uppsala :)

Veckan som kommer är halvt fullbokad. Hahaha, okej? Halvt full. Nej men lite roliga saker är på g, om man inte räknar med Matte C-kusren som drar igång vill säga! Fy satan, haang in there. Har en lägnhet på g som jag ska kika på på tisdag. På lördag är det dags för julfest :D Kommer bli skitkul, måste bara styra upp detta med tomteluva.

Jaha nehe, gymmet sen jobb! Livin' the dream, wooohooou. haha, later.

 



julfesten 2009! :) lilla damen ovanför åkte till Filippinerna i tisdags och blir borta en månad. Inte avis, inte alls.

cause I rather pretend, I'll still be there in the end

Ofattbart hur fort veckorna går, hur blev det den 9e december? Tyckte det var så långt kvar till Sannas julfest men den är ju försatan snart! Klänning fixad, nuu måste jag bara hitta en tomteluva. Blev en från Nelly, otroligt julig! Men fin på :) Slutsåld nu tydligen, men det är iallafall mörkröd sammet, figursydd med breda axelband (haha, skrev ansiktsband först?). Blir bra, får väl ligga i hårdträning nu bara!


Planer på en tripp till Uppsala, ett stort tjejgäng när Sanna fyller 24 i slutet på januari :D Kommer bli guld, kul att ha lite grejer att se fram emot! På tisdag ska jag iväg ch kika på en lägenhet också, Stohagen. Spännande! Håller tummarna för att den är fräsch, men verkar kanon so far. Lite på fel sida om stan om man tänker jobbmässigt sett. Men men, det finns ju buss!

Nehe dags att träna lite innan jobbet. Kör fem timmar ikväll och sen är det en helt galen helg som väntar! Längesen man jobbade så många timmar, men det ska nog gå fint. 
Take care!




 
Ann vann! I like, helt sjukt fotogenisk.


say that I'm leavin', on monday morning

Holá! Kom nyss hem från Johan, köpte med mig Spicy efter jobbet så vi har käkat och kikat på film. Ska sova faktiskt för jobb imorgon bitti. Först tänker jag dra en fräckis, som jag hörde på radion. Okej, den är otroligt dålig. Men jag garvade lite ändå:

"två äldre människor skulle ha sex, och mannen hade lite problem med att - få in den. Efter många försök så hämtade han ett litet skohorn som han la den lille skrynklige på och förde in den. Då sa den ena äggstocken till den andra: "nej nu måste det vara sista gången, han kommer ju in på bår!"

hahaha!

På tal om dålig humor så kika på detta. 1.17! Jag gråter! Sovgott


21.21





who are we to be emotional?
who are we to play with hearts and throw away it all?
oh, who are we to turn eachothers heads?
and who are we to find ourselves in other peoples beds?


Lisa tillbaka & ett kokt stryk


Holá!

wossh sliten tjej, vara på jobbet kl 7 efter en helkväll ute med väldigt mycket vin tar på krafterna. Åkte hem till Lisa direkt efter jobbet, aaah helt sjukt kul att se damen igen :D Massor att prata om, skulle ha kunnat sitta 10 timmar rakt av. William kom förbi och sen tog vi oss först ner till Å och därefter vidare till B&B. Kul som sjutton! Mindre kul imorse, ordet vin får mig fortfarande att må lite halvilla.

Så ska snart tillbaka till Haga Äng då, spring ikväll så det är ju skönt! Ska ta en dusch och käka nu, ingen idé att sova för då kommer jag inte vakna förrän på tisdag. Hörs! Puss



haha, kvällens outfit



Wille&jag :) old old friend!



pusspåre!



skål!



haha, som det brukar se ut



pigg tjej :)



älskade älskade päls, vinterns bästa köp!



she ain't a model, but camera's flashin'

Har blivit en sucker för cycle 15, Top Model. Awesome! Ser ett avsnitt så fort jag får tid. Chris är min favorit, hon är hur fab som helst! Francesco Carrozzini fotade i förra avsnittet. Ouuuhh, han får gärna ligga under min julgran!



Har haft bra lediga dagar den här veckan :) vänner, vila, träning och promenader. Lite plugg också, ska börja med matte C nästa vecka! Bävar inför detta då mitt sinne för matte förmodligen dog ut lika snabbt som dinosaurierna. Men men, what doesn't kill you...

Blir no Uppsala för mig ikväll, även om jag såå gärna skulle vilja så är det ingen idé när jag börjar 13.30 imorgon. Så jag får roa mig på annat sätt, uut i Vässan kan ju inte heller vara så dumt ibland!

Ska iväg och handla nu igen, eftersom jag är värdelös på att skiva inköpslista handlar jag allt och ingenting. När jag kommer hem, så har jag ändå glömt hälften. Tänkte göra pannkakor och sen sätta glasyr på dom där pepparkakorna. Mhm, nej om man skulle röra på sig. Trevlig helg, peace!



imorgon kommer min finaste vän genom tiderna hem från Karlstad! I like :)

cause you're just my type, oh nanana

Nej, jag vet inte riktigt vad hon har på sig. Det är ganska snyggt, lite väl överdrivet kanske. Men det är nåt hon har runt benen som gör att dom ser jättestora ut! Haha, jaja. Älskar låten iallafall, otroligt fin.


"om ni tycker det är för varmt här inne så kan ni svälja, för då blir det ju svalt"

Fysatan va kallt det är, det är ingen som kan missa att det är den 1a december iallafall.

kl 11 har man skjutsat brorsan till skolan, gymmat, solat och käkat frukost. Lite skillnad från gårdagen!
Vill betälla någonting att ha på mig, men vafan Nelly.com? Det finns ju inte en snygg klänning tametusan! Förstår inte, brukar alltid kunna shoppa på mig för mycket därifrån. Jaja, vi får väl se.

Ska iväg och handla nu snart och därefter stan en vända eventuellt, jäkla julklappar. Nej, men det är faktiskt väldigt skoj att köpa - dock svårt som satan, speciellt till männen i familjen. Eller brorsan har ju skön stil så honom älskar jag att köpa kläder till. Men pappa? Haha, omöjligt. Min pappa har sån här riktig pappahumor, typ "take a lo(o)k, som dom säger på SJ". Hahah. Eller som Anton på Gränden i somras, när det va rester kvar på en tallrik - "jaa men jag hugger in här då!" Haha! Underbara sommmar :)

Julfest den 18e spikad nu:D Haha awesome, var så jäkla bra förra året. Det var då jag träffade alla för första gången - som Kapten, Coffe, André, David och gänget! Helt sjukt att det redan har gått ett år!
Jaha nehe, have a good good day :) Puuss



hahahaha. det är det roligaste/sötaste jag har sett!




brighter than the stars










Gäsp, oj va klockan har blivit mycket. Dags att sova, kom nyss hem från Empa. 16 minus var det när jag åkte hem nu! Insane. Sanna och jag jobbade kväll, sen hyrde vi en film och köpte med oss lite gott  :) Brothers såg vi, jättebra faktiskt! Och grabben till höger där är ju lite to die for! Gyllenhaal.

Planeras en liten tripp till Uppsala på fredag :D Endast fre-lör isåfall för min del då eftersom att jag jobbar, så stannar de andra två damerna till söndag. Men ändå, älskar staden och utelivet!

Jaha nehe, upp tidigt och skjutsa min bror till skolan och därefter hämta Sanna - ska släpa med henne på morgongympass. Moaha, får väl se om jag lyckas! Natti




RSS 2.0