utresa

T U N I S I E N

Ready to takeoff! OM man är taggad, Sandra har redan ringt mig 2 gånger och tjatat packning :D Jag är faktiskt nästan klar, ett par till sandaler som ska ner och sen necessären då. Locktång också, jusste! Kanske inte riktigt klar..

Gårdagen spenderades först i staden, drog 2 timmars lunch på Spicy i solen med Lisafisa - satt inte helt fel! Han även med att stressköpa Mors Dag-present, fick sedan veta att det inte är i helgen? Kul man har koll iallafall.. På kvällen styrde Weedburg grillpremiär på Gryta, otroligt mysigt måste jag säga :) Jag, Lisa, Jennifer, Emma, Jessie, Michaela. Alex & Carin kikade förbi också! Lär bli många fler gånger i sommar :)

Idag har jag packat och grejat, åkte till gymmet med Johan imorse - skitkul! Usch måste verkligen fixa nytt kort snart. Så nu är det dags att käka lite innan det bär av till Friskis återigen..för en solning! Skön..T. Kvällen blir lugn, lite middag och trevligt med goa tjejer! Alldeles fr tråkigt att jag inte kunde följa med till Uppsala, hade varit jätteskoj men fan det är så mkt att pyssla med här hemma nu. Så ja, kommer säkert printa ner några rader innan vi åker i natt, 03.55 och jag blir förvånad om jag lyckas sova innan :P Later! Puss






4

The big countdown, lördagen närmar sig med stormsteg :) Sitter här med fireflies på högsta, småfrusen efter att varit ute vid hamnen med Johan tills nyss. Skönt, gick omkring och snackade lite, satt på bryggan ett tag. Västerås är läskigt vackert, otroligt att staden kan vara så tråkig!

Stockholm med Sandra från tidig morgon till sen eftermiddag! Jeezez va skoj, superbra shopping dessutom :) På inte tal om vårens hittills varmaste dag? Det blev 2 bikinis, ett linne, en t-shirt, en bustier, underkläder, sandaler, jeansshorts, solbrillor..you name it! Så nu är det bara släpa ner resväskan från vinden så är vi på g!

Jiddrar runt lite om Valborg, blir inte mycket klokare men det blir ju helt klart Uppsala över dan om det är bra väder! Inte lite nice förra året :) Sen ja, på kvällen får vi väl se! Allt hänger på vädret känns det som..
Något lär det ju bli iallafall hur som helst. Torsdagkvällen bjuder iallafall på en grillning hos Lisa, blir himla trevligt tippar jag på, kan absolut inte bli annat med den bruden i närheten!

Imorgon är det jobb som gäller, usch rent utsagt. Skulle bara vilja vara hemma och lata mig, men men! 7.30-16.15, sen blir det sola (!) skönt. Lägenhetsvisning a la Jakobsberg, Sanna följer kanske med - spännande! Nära henne också :D Det gillar vi!

Nej fyfan, måste gå och sova för i hela världen. Nattinatti




we're having a good time!

Hej guys!
Vilket fint väder vi har, om jag nu ska vara så tråkig och snacka väder. Neeerrå, måndag förmiddag och jag har tvättstugan - ässch. Lite begränsad blir man ju tyvärr, men tänkte iallafall ta mig till Friskis nu!

Strålande helg, med Big Comedy och party i lördags och tävling med tjejerna igår! 2a med laget :D Inte illa, man blir minst lika nervös som tjejerna och jag höll på att gå av när Maria red..men det gick kanon och vilken dag vi fick :D) bara ladda för omgång 2 nu!







Och lördagen innebar alltså först Big Comedy med bl.a Felix Herngren, Johan Rheborg(grym) och Henrik Schyffert. Det var skitkul, man grät av garv! Till och med jag som var ytterst skeptisk till en början, men dem är så jävla grymma på att improvisera!
Efter det bar det av, raka spåret till mina härliga vänner på Vetterstorp för att fira Empa :) Jag anlände mitt i festligheterna och hade en jättebra kväll, tack till alla inblandade! Moa och jag drog även en grillning där runt 23.30, satt inte helt fel - så sjukt gott!:P Jag drog aldrig hem utan var kvar hos Sanna så länge, men det var inget fel på det heller!  

Johan kikade nyss förbi en stund, kul att se mannen va ett tag sen.
Ikväll så rasar jag iväg till stallet i ett par timmar, träning och sådär. Efter det hem och sen hämta Sanna, ska på bio :) Kommer inte ihåg vad filmen hette nu bara för det, kan ju berätta sen om den var bra! Lugnt förövrigt, Tunisien på lördag? Haha insane :D Så imorgon blir det shopping för hela slanten i Sthlm med Sandra! Sommarkläder får man aldrig för mycket utav...
Och lön, det gillar vi!



jag & Fuentessssss



fest fest


haha, ja det var jävligt snygga bilder vi fick till!



Chrille har alltid velat lära sig rida..

Hahaha
Later, Puss!

Frriday night

Y E S!
Det gick nyss upp för mig att jag har inte har något jobb för fem öre lör, sön & mån:D hur skönt är inte det på en skala? Sovmorgnar blir de inte tal om, men ändå! Bara roligheter framöver. Nu har vi bestämt oss att ta bussen 03.55 till Arlanda, blir nog skönast så, då hinner man sova lite efter festligheterna på Valborg. Blir väl på dagen det blir ös i Uppsala (hoppas på fint väder!!) och ja sedan på kvällen blir det väl bara lugnt och ladda batterierna inför resan :)

Blev en skön kväll på jobbet, tiden bara swishade förbi :) Så taggad för imorgon, kommer bli guld! Ska fixa en ansiktsmask nu och därefter kika nya Lost med min bror! Så insane serie, helt grym men det underlättar ju att man sett alla säsonger och hängt med från början kan jag säga :P Ön är iallafall en kork till helvetet! Eller nåt, haha. Blir intressant att se hur det utvecklar sig..

Later on! Puss



jag är en del av en underbar dag

Heey :)

Så var det fredag igen då, herregud säger jag bara! Här går det undan i svängarna. Nedräkningen fortsätter, knasigt värre bli vår resa iväg då vi måste åka från Västerås redan 21.35 kvällen innan :P Haha jaja, vi får nog tiden att gå på något sätt! Sen öppnar ju incheckningen kl 5 ändå.

Jobb ikväll då, wihoo. Ellerinte, men men var väldigt skoj och lugnt igår så får väl hoppas på en liknande kväll idag! Slutar 21 sen tänkte jag åka hem och fixa naglar, lägga ansiktsmask och hela köret. Så man är fräsch inför helgen så att säga, en solning med Fuentes imorgon på det så :)

Imorgon blir det då party, all in säger jag bara - löningsfavoriten ska upprepas :D Haha, galet sist alltså! Ska till Sanna & Chrille efter vi har varit på Big Comedy, hinner väl vara med och förfesta i nån timme iallafall innan vi ska ut :) Blir skitkul, nu måste jag fixa lite här innan det är dags att röra sig mot work.

Något annat som rör på sig är mitt lägenhetskikande, första visningen på måndag! Om man är taggad, så awesome :D Puss!










hahaha.

Kvällsjobb

Börjar jobba 16, riktigt otaggad just nu vill jag lova men det vänder nog. 9 dagar till Tunisien :D Haha, orka att jag skrev Turkiet i förra inlägget, nej vi har inte bytt destination!

Vill bara ha heelg nu!! Kommer bli sjukt skoj, Big Comedy och massa fest :) Ska med tjejerna på sön och vara lagledare också. Imorgon jobbar jag dock till 21..




Lyrics | Glen Hansard - Falling Slowly lyrics

taaake this siinking boat
nej nu ska jag kika Nelly.com :) puss

raise your voice

Sitter och lyssnar på Falling Slowly från filmen Once, helt kär!! Jag, Sanna & Chrille kikade på den igår, ni måste se den, otroligt fin film! Jättebra låtar med också:)

Otroligt så bra jag mår, allt känns så ljust och livet så strålande bra :) Satt ute igår ocn fick fin färg, vad solen tar - helt sjukt! Sen var jag som sagt hos Sanna hela kvällen och hade det så trevligt som alltid:) fick en otrolig skrattattack åt den här ungen, han är ju så begåvad att det är inte klokt men hans minspel är otroligt komiskt :D hahaha så min humor...jag och grabben har nog ungefär samma begåvning sångmässigt också!



µar ute och for till UM imorse för nytt recept, elektroniskt den här gången för jag är värdelös att hålla reda på papper sådär. Snart blir det en lunch med bästa Lisa downtown, sushi inte minst! Bästa som finns! Kvällen får vi se vad den bjuder på, wihoo :) puss&kram!

Om du var min, om det var jag!

Ni vet foreveryoung 2010, reklamen på tv4 när dom sjunger som i rubriken ovan, den låten låter sjukt bra där! Dock riktig besvikelse, bara refrängen som är bra men det är iaf Jacob Hellman som sjunger, och låten heter Hon Har Ett Sätt.

Delad tur igår och idag, snacka om att man är slut som artist nu! Delad tur innebär att man jobbar x antal timmar på morgonen, är ledig mellan 2-4 timmar och sen går på och jobbar kvällspass. Så ja, sammanlagt blir det ju runt 10 timmar, oj så trött man var när kom hem från första passet idag..insane.

Fredagen bjöd på jobb till 21, hämta Johan som var hos mig medan jag fixade mig (jag var SNABB, tog bara en halvtimme!) Sen ner till Tabazco för att möta upp Daniel och hans lagpolare som jag sedan gick in med. Tur man slapp den kön! Jättekul kväll, fan längesen Pluto kunde ställa till med nåt sånt bra! Massa folk, bra musik, härligt umgänge och massa man kände ute :) Det gillas! Landade sen hos Johan han jag, Daniel & Eddie. Jag höll låda tills säkert runt fem fram på morgonkvisten, till och med stackars Daniel som höll ut länge blev nog lite trött på mig i slutet. Jag om nån var trött på mig själv när klockan ringde 6 och jag skulle låna Johans cykel för att ta mig till work. Då var man inte människa vill jag lova!

Gårdagen innebar mest jobb och sen chill hos Johan medan han Daniel och Mathilda ställde till med nån slags allsång dom fyllona. Skjutsade människorna till krogen och sen åkte jag hem och deckade direkt framför Lost.
Nu ikväll har jag varit hos Sanna, mycket skoj även om vi inte såg ens halva Avatar som vi hade tänkt se eftersom det inte var någon text. Och Avatarspråket kändes lite overkill att lära sig sådär direkt!

Nej nu ska jag sova, fan är ju ledig imorgon :) Och ja, gud så jag ska sova! 12 dagar till Turkiet, det kallar jag insande. Nu är det bara dags för askan att röra på sig så blir det bra. Puss


GOOD NEWS

Vilka öppnar i nya gallerian (som jag alltid får för mig heter Egon, fast den heter Igor, haha)? MONKI. Woot woot, kommer shoppa ihjäl mig. Dock har jag inte kommit fram till hur bra detta är - kommer alla att gå omkring i deras kläder nu? Blir de mindre speciella nu när man inte behöver åka till Eskilstuna eller huvudstaden? Jag vet fan inte, men jag är lycklig tills jag vet!

Vilken underbar gårdag, satte mig först ute och kikade senste Gossip Girl, serien har fått ett nytt uppsving och är faktiskt jävligt bra igen :) Solen sen, satt i 20 min i linne och träningsbh, kommer in och har fått sveriges i särklass fulaste bränna! Hahaha, jävlar trodde inte det skulle ta nånting..länge leve mina pigment. Så var bara byta om och försöka sola bort skiten, men med mindre lyckat resultat:P haha fan..

Jobbade 16.15-21-15, missade grillningen med Sanna&co, skittrist men men blir väl fler gånger hoppas jag! Hängde hos Johan ett tag, åkte och köpte cigg åt abstinensmongot eftersom han måste antingen vara jävligt pank eller jävligt lat. Men men, han har så många upp till mig nu! Ska få hämta mig efter varje wasted night hela sommaren :D moahaha. Skämt åsido.

Nej nu blir det solen en stund, är det bara jag som slappnar av mycket bättre till techno än till lugn musik? Jag vet inte varför, haha men sätt på Calabria så sover jag gott! later :) Puss&kram






träningen i måndags! sjukt mysigt väder :)


00.46

jahaja. Så bra det går! Försökt sova i en timme men nu har jag gett upp, funkar inte utan får väl sitta här ett tag. Gymmet med Daniel idag, mycket skoj att träffa mannen och alldeles för längesen man var på Friskis kom jag fram till. En skön kväll i stallet därefter; med goda vänner, hård träning och strålande väder :) Tänk om det kunde hålla i sig! Vädret alltså, haha :P

What else, lördagkvällen spenderades först med jobb till 21.15, därefter med min gode vapendragare Lisa Wedberg. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, mestadels livets svårigheter och garvade åt snigelbarn. Hahaha, en mycket bra kväll. Söndagen var årets långsammaste hittills, var på jobbet 06.30-17.30, tiden gick galet sakta och jah var slut som artist när jag landade hemma.

Nu väntar två 5-timmarsdagar, sköönt innan det bli sjuka dagar tors fre lör sön.
tors: 6.45-11.45, 13-20 (?!)
fre: 12-20.30
lör:07-14, 16.30-20.30
sön:08-14, 16.30-20.30

Somebody save me. Snaart slår vi oss ner i varsin stol på balkongen Sandra och jag; en drink, en cigg och lite kortspel på det så inviger vi beach 2010 i Tunisien :) Om man längtar nu, 19 dagar kvar! Nattinatti


That color looks great on you

Heey!
Lördag, 13.10, nyss kommit hem från dagens första fem timmar på jobbet. Sov sjukt dåligt, är så rädd att försova mig när jag lägger mig sent och ska vakna tidigt så ligger bara och kikar på klockan hela tiden. Tröött nu, ska nog faktiskt försöka sova en stund om inte min bror vill kika på Lost.

Skitkul igår, först mat på Gränden med Dessie, Madde, Andrea & Carin :) Haha mycket garv, kul att träffas så många av oss samtidigt..det blir ju trots allt inte så ofta! Vi satt i över två timmar, tills 22 då jag drog mig hem till Johan för att kika film. Vi såg Suntrip, hahaha "storchen", men orkade inte se klart hela och jag drog mig hemåt runt halv ett :)

Ikväll blir det återigen jobb, 16.30-21.15 och därefter ska jag kanske träffa Sanna&co om hon inte är totalt död vilket jag skulle vara om jag jobbade så mycket som den människan gör! Blir lugnt och trevligt, ännu en vit helg - så skönt! Filmkvällar är otroligt underskattade ska ni veta.

Nej nu stänger jag ner det här för idag, 21 dagar till Tunisien - nedräkningen har börjat!
:) Puss


9th April




CAT STEVENS
big love.

Hey guys! Vilken otroligt skön morgon, börjar inte förrän kl 14 och har fått sova ut ordentligt för en gångs skull. Sitter nu här framför mitt kära facebook som vanligt och planerar när krafterna räcker till att ta mig upp och hämta kaffe. "Sara, vart fan har du lärt dig dricka kaffe sådär?!" Haha Fell på jobbet, jag veeet jag är värre än damerna på boendet! Kaffenarkoman.

Helkväll med Felicity at work igår, skitskoj och vi talade om allt och ingenting samtidigt som jobbet flöt på bra. Men kl 19 lämnade hon mig för dagen och jag fick sitta ensam tills 21.15...haha, suck det är verkligen makalöst långsamt sista timmarna. Roade mig med Sveriges värsta bilförare, tänk det var det bästa som gick på tv kl 20! Helt sjukt. Anyway jobbar jag 14-19 idag, så skönt! Blir fika med Andrea&Dessie efter jobbet sen hem till Sebbe och gratta :) Veckans 20-åring!

Gruppboendet sen hela helgen, två superlånga pass men det är jättekul att jobba däruppe så jag klagar inte :) Härlig personal och snälla boende. Imorgon blir det att träffa Sanna och några för lite mat och inte helt oväntat kanske även en film.. Haha! Blir skooj!

Nu får det gärna bli första maj! Eller åtminstone löning, för såhär fattig har jag inte varit på bra länge. Då ska jag och Sandras ta en stor shoppingrunda i huvudstaden och handla massa snygga bikinis och sommarkläder :) Och den 1 maj väntar då Tunisien och förhoppningsvis otroligt mycket sol:D

Haha, nej lite kaffe på det här så.. :P
Puss




everybodys' lookin' for love

Jaha, tisdag!
Veckorna bara rullar på utan att nåt händer känns det som! Haha, men det är ändå ganska skönt..vill bara ha värme nu och under tiden kan man lika gärna jobba! Idag fick jag dock gå hem kl 12 vilket inte var helt fel :)
Varenda ledig stund försöker jag iallafall träffa någon utav mina vänner, gör vardagen bra mycket roligare! jag har en förmåga att fastna framför någon bra serie i flera timmar annars..:P

Det var faktiskt ganska skönt att det inte blev något party i helgen, den har en tendens att rasa iväg jävligt fort då! Och nästa helg är det supermkt jobb..jaja bra pengar. Sjukt pengakåt man har blivit! Skatteåterbäringspapprena kom idag, haha jag går plus 9000 :D SWEET, fyfan va det ska shoppas! och sparas, såklart...

Måste försöka springa en vända nu, men satan vad det tar emot idag! Vill bara ligga här och halvdö.
Jaja, later! Puss


en annandag

Meet me halfwaaaaay.
Maha:) Det snöar mina vänner, vad äre här? Jag har beklagat mig för alla jag känner och vettesjutton hur jag ska orka cykla till work. Börjar om ca en timme och borde därför bege mig snart..egentligen är det ju precis som när det regnar, snön ligger ju inte kvar men det känns så mycket värre när det är snöflingor på något sätt! haha.

Onsdag är min lediga dag den här veckan:) Då blir det eventuellt fika med Emelie Lundin jag träffade på nyår på dan, skitkul tjej! Och sen på kvällen kanske Avatar i 3D med Sanna om Chrille är frisk :) Annars är det hard work work som vanligt..

Gårdagen blev det en date vid hamnen med JW, hon kommer faktiskt hem snart igen vilket var bra eftersom vi bara hann ses en snabbis! Därefter var jag resterande dagen med Carin; först hos Paaris, sen kikade jag på hennes träning och efter det köpte vi mat och kikade på Remember the Titans. Världens bästa film!
 :)

Nej nu måste jag komma upp härifrån! lateer puss


10.56




Godmorgon säger vi, lika rufsiga båda två!
Nu blir det frukost och Cougar Town :) Later!

Glad Påsk!

HEJ

Vilken påsk det blev...eller ja, ingen :P Vaknade där runt 14, kändes jävligt stabilt måste jag säga. Ringde då Lisa som satt uppe i Sälen, tog en kopp kaffe och slog mig ner vid datorn. Helt plötsligt var klockan fem och det var dags att leka taxi åt mamma och pappa.

Kom hem och ringde Johan, som var dödsbakis och skitseg men fick iväg honom till Kajen för att käka lite. Daniel kom också, så skoj längesen man träffade grabbarna. Svängde förbi och lämnade tillbaka filmerna från gårdagen, hade jättemysigt hos Sanna tillsammans med henne, Moa& Sandra. Kikade tre filmer, the Orphan va skitbra!! Den måste ni se :) Jätteläskig men grym story! Och som vanligt kom jag då inte hem förrän på morgonkvisten, 6 tror jag bestämt klockan var...så därav det långa sovpasset idag:P



usch, orphan!! såg japanska versionen av One missed call och Home video också, men ingen av dom va speciellt bra/läskiga faktiskt..

Denna lördagskväll har spenderats i Johans soffa med han och Daniel spelandes Call of Duty, haha! Jag är en naturbegåvning på att mörda folk tydligen, känns ju skönt. Det var hur som helst härligt att slippa tänka på utgång, utan bara ha en avslappnad hemmakväll med roligt sällskap :)

Imorgon ska jag träffa JW!! wiiiie, saknat henne som fan den där jävla Sestan :) Hoppas på fint väder och lite mys nere vid hamnen! Nu ska jag mosa i mig en chokladanka (hahaha, precis nej inte hare. Anka!), dricka påskmust och kika senaste Grey's Anatomy. Skön...T! Later guys, puss!




nya från Gina


Långfredag

Timbaland ft Katy Perry - If We Ever Meet Again
BIG love!

06.34, snart dags att röra sig mot work! Tar bilen idag, mycket som måste ordnas och sen bär det av till farmor på påsklunch. Jobbar till 12 nu sen går jag på 16-21 ikväll..men men bra pengar är det ju!

Efter jobbet ska jag direkt hem till Sanna, det blir maraton med japanska skräckfilmer aall night long :D haha! Skitkul ju, finns inget så roligt som en riktigt bra skräckfilm! Moa skulle komma från Enköping också!
Så det blir nog en riktig uppesittarnatt om jag känner mina vänner rätt haha :)

Min kära mor sa något ganska bra igår tycker jag. Att det är den här tiden på året som är den bästa, just för att man har så mycket att se fram emot. Och nog är det sant! Aldrig sett fram emot såhär mycket som jag gör nu! Och allt bara flyter, man är bra lyckligt lottad ibland. Men men ska inte säga för mycket, man vet aldrig när det vänder.

Och för er som inte visste så är det lägenhetskikande igång för fullt..hihi :) Dags för något eget, och det kommer bli awesooome! Later, puss :)



Sandra och jag i lördags :)

april april!

Tänkte först dra till med någon dålig osanning, men tänkte vemfan kommer inte fatta när det står datumet nedanför:P haha.

Vaknade otroligt sent idag, 11! Inte alls likt mig men fysatan vad jag behövde sova alltså..
Ska iväg och jobba om ett par timmar, 14.45-19 så det är jätteskönt. Jobbar delad tur fredag men är faktiskt ledig i helgen! Nästa vecka börjas det dock, kika in mitt schema som det ser ut nu:

Mån: 16.15-21.15
Tis: 7.30-12
Ons: -
Tors: 8-12, 16.15-21.15
Fre: 14-19
Lör: 8-21.15
Sön: 6.45-17

Wihoo, och mer tider blir det förmodligen! Klagar inte :)
Nu ska jag iväg och springa, tänkte ner Stockholmsvägen över bussbron, förbi Friskis, Björnövägen tillbaka sen hem! Runt 7 km kanske? Räcker nog till, haha. Puss!



RSS 2.0