4

The big countdown, lördagen närmar sig med stormsteg :) Sitter här med fireflies på högsta, småfrusen efter att varit ute vid hamnen med Johan tills nyss. Skönt, gick omkring och snackade lite, satt på bryggan ett tag. Västerås är läskigt vackert, otroligt att staden kan vara så tråkig!

Stockholm med Sandra från tidig morgon till sen eftermiddag! Jeezez va skoj, superbra shopping dessutom :) På inte tal om vårens hittills varmaste dag? Det blev 2 bikinis, ett linne, en t-shirt, en bustier, underkläder, sandaler, jeansshorts, solbrillor..you name it! Så nu är det bara släpa ner resväskan från vinden så är vi på g!

Jiddrar runt lite om Valborg, blir inte mycket klokare men det blir ju helt klart Uppsala över dan om det är bra väder! Inte lite nice förra året :) Sen ja, på kvällen får vi väl se! Allt hänger på vädret känns det som..
Något lär det ju bli iallafall hur som helst. Torsdagkvällen bjuder iallafall på en grillning hos Lisa, blir himla trevligt tippar jag på, kan absolut inte bli annat med den bruden i närheten!

Imorgon är det jobb som gäller, usch rent utsagt. Skulle bara vilja vara hemma och lata mig, men men! 7.30-16.15, sen blir det sola (!) skönt. Lägenhetsvisning a la Jakobsberg, Sanna följer kanske med - spännande! Nära henne också :D Det gillar vi!

Nej fyfan, måste gå och sova för i hela världen. Nattinatti




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0