He was my alltime-favourite

Holááá
Work it. Fram tills 21 ikväll, med två halvtimmesraster. Bra pengar men det är lite tungt alltså!
Helene jobbar på andra sidan och vi har det ganska lugnt ändå :) Mycket trevligt igår kväll med Lisa & Carin, blev inte så mycket filmkikande utan bara massa talande. Haha, men det är väl det vi damer är bäst på.

Fyfan vaknade kvart i sex imorse, jag vet inte vad det är med mig och tidiga mornar nuförtiden. Så var på jobbet 6.30, packat och klart inför kvällen. Tänkte börja fixa iordning mig lite här eftersom det blir Bobban ikväll. Vill så sjuukt gärna ut till Elba! Men inte värt när man börjar 7 dagen efter...Hoppas det blir kul för alla därute.

Nya Basshunterlåten Saturday är ju ganska bra, haha! Fast texten är ju så töntig när man tänker efter, hans röst är så töntig! "I like to do it do it". hahaha.

Nej nu ska det skalas potatis innan jag åker hem på rasten för har glömt mobilen hemma...
Gårdagens uttalande stod iallafall Lisa Wedberg för;
" undrar om det är nåt konstigt med min lever...jag har haft så ont i bröstet på sista tiden!"
"men vadå, levern sitter väl inte i bröstet?"
"nej men, njurarna då?"
hahaha. Pusshej



I'm not the girl you're takin' home

HEJ :)
Snart slutar jag, liiiiiike! Kan väl konstatera att det blivit ännu en lugn kväll här på jobbet. Peppar peppar, för det är ett par timmar kvar. Kan tipsa om Anna Janssons kriminalromaner, kvinnan är riktigt jävla bra på att skriva! Först när givaren är död är senaste och jag har suttit med den nån timme ikväll - awsme!

Så vad händer i helgen? - Vilken helg? Faktiskt så är det nästan så illa, heeerregud 7-21 imorgon. 7-16 på söndag. Men ska nog allt ta mig ut imorgon ändå en vända, en lite avslappnad sådan :) Det var ju inte riktigt vad onsdagens blev! Haha men kuul med Weedburg somvanligt. B&B först, Pluto därefter och sen var vi kvar på stan till så gott som tidig morgon Mycket folk man kände ute, for once. Nuu är jag ledig mån-ons, 3 dagar (!) Inte varit på hela sommaren. What's up med vädret, snacka om snabba vändningar. Orkar inte, ge mig sol&bad eller en sista minuten till Ayia Napa! Sistnämnda är så taggat, vi måste kika på det där!

Jaha nehe, sista rycket nu så ska jag hämta upp Lisen och kila hem till Carin och kika på film:) Mysigt värre! Sen måste jag bara säga en sak... GIVE ME A BREAK. Sådärja, trevlig helg! Puss




jag, Oskar & Sanna ute i lördags :) bra bra kväll


dubbel

Holá!
Lite sliten sitter man på jobbet med Nada, vi är dubbelbokade idag - skönt! Allt kommer gå fort ikväll då:)
Snart dags för middag men först är det riktigt lugnt nu ett tag. Bella och jag var på gymmet på förmiddagen, fullt med folk! Så irriterande, bara för att Friskis rocklunda har stängt så kommer alla wannabe muskelbyggare dit- som dessutom absolut måste låta som om dom blir tagna hårt bakifrån när dom lyfter. Byt gym! haha jaja, därefter Spicy och en sväng på H&M - infall av nya träningstights, nagellacksborttagning och hudlotion.

Lördagen var kanon, mat på Tabazco, vidare till Bobban och sedan ganska omgående mot Pluto. Vädret sög men kul var det :D Jobbiga skor hade jag somvanligt dock, men snygga är dom iallafall. Sen att man knappt kan gå är ju en annan femma! Haha. Drog hem till Sanna efter krogen jag, Sanna, Crille, André och Albin. Somnade ganska snabbt, blev ingen Shutter för mig..
"jo sätt på Shutter, jag vill se Shutter! Sätt på...zzzzz" hahaha.

Daniel kom hit från Uppsala i måndags också, mycket trevligt och det var kul att ha honom här :) Skönt att ha huset för sig själv, jag och katten. Inte för att jag är hemma så mycket eftersom jag jobbar aset av mig, men ändå. Ikväll vill jag till Bobban, får se om det är nån som är på :) Bäst att passa på när man har sovmorgon.
Nej nu ska jag göra lite nytta, slänger upp lite bilder senare. Puss!



oh thursday I don't care 'bout you

Holá!
Torsdagkväll, helt slut. Lång dag med jobb och gym, inte ensam på Friskis direkt - tråkigt med folk! Men man känner sig fräsch, ledig imorgon dessutom - behövs! Hribaaaaar va på gymmet, ge mig lördag :D längesen det var party nu. Bobban!

Nu blir det kvällspromis med Bella på Björnön, gilla gilla! Får passa på dessa härliga kvällar, för nu är det fan inte många kvar! Huhu. Later, puss!



Bella&jag @ B&B på hennes b'day :)


what a joke

Heey. Vilken dag, har haft skitkul på jobbet. Haha! Skoj att kunna säga så, bra arbetskompisar kan göra hela dagen. Slutade 15, sprang en vända sen dog jag ute i hammocken. Vaknade av att solen hade sjunkit ner så jävla lågt så den brände på halva benen. En tanke i skallen (helt nyvaken, wasted)- måste bada. Ringer Daniel, han har precis spelat klart badminton på Bellevue. Mer hinner vi inte säga i princip förrän det bryts och jag somnar om direkt. Vaknar till en halvtimme senare och är då helt säker på att jag har drömt att jag ringde honom. Hahaha, skoj när han ringde upp sen. Helt borta, vad är det med mitt huve? Vi skyller på värmen.

Helgen blir mycket jobb-ig, höhö. Men fest på lördag vill jag lova, med Sanna och Sandraaa :) Hoppas det blir kanonväder. Jobbar dock 7-21 på lör, så är väl halvpigg där på kvällen kan man tänka haha. Men börjar 13 sön så det funkar nog. Och på måndag får jag besök från Uppsala, hihi :) Helgen blir bra!

Neeehe, ska vika ihop detta. Börjar 7.15 imorgon men tänkte vara där lite tidigare och greja, skönt att bli klar tidigt sen. Ska man ändå upp så! Laterr, Puss



här kan man va, här kan man va, häär kan man va

HAHAHAHA.
Ja, jag har otroligt dålig humor. Även om jag anser att den är jävligt bra. För WoW-Jocke är fortfarande lika kul, varje gång :D


all about work

Goddag!
Söndag förmiddag, rasade in på jobbet tjugo över 6 och började jobba trots att jag egentligen började 7. Orsak; vaknade halv 6 för det var så jävla varmt att jag flera gånger helt seriöst funderade på att gå och lägga mig och sova på gräsmattan. Meen hur hade det sett ut? Haha.

Det är iaf lugnt här, jobbar med Maria&Maria och vi var klara kl 9 :) Nu ska jag snart kila iväg och sova en halvtimme på min rast och sedan blir det sista rycket till kl 16. Heltokekk, gymmet blir ikväll. Ingen utgång på hela veckan, shit hur gick det till? Haha det var längesen helgen var vit nu. Jobbar lör&sön de tre kommande helgerna men nästa vecka måste det allt hända något!

Sommaren bara rasar iväg känns det som. Jag har mycket på g i höst dessutom, vill verkligen ta en sista minuten. Och flytta. Och plugga. Och åka på weekend med gänget till Göteborg. Och jobba. Och åka till London med Becca. Men det blir nog bra :D Puss&kram

grill, bad och bus i Tortunagropen



















fler såna  kvällar vill vi ha!

wooops

HAHA. Värdelös upppdatering! Ju längre tid det går mellan gångerna desto mer att skriva desto mindre ork till att ens börja. Kan väl ta en liten bildlig sammanfattning!

MIDSOMMAR! Bästa gänget ute på Framnäs men 5-kamp, god mat, trubadur och massa dans och tok! Trots att rösten inte lyckades infinna sig var det sommarens hittills klart roligaste och skönaste kväll:) ♥






Dagen efter var det Uppsala som gällde med Moa, Sanna, Sandra & Empa! Något slitna till en början, man trodde aldrig man skulle komma ut ens när man började fixa sig men - det gjorde vi! BJ blev slutstationen och vi hookade upp med några grabbar där och sedan blev det efterfest hela natten på hotellet:) Fyllde ju desutom 20 där efter midnatt, så om det firades! Kunde väl inte blivit så mycket bättre start på mitt 20:e år!

Ja det här var då alltså helgen 25-27e juni, ett bra tag sen nu! Helt sjukt va fort det går. Jag hinner inte lägga upp mer bilder nu, men kan säga att vi var i Uppsala förra helgen också, GULD! Bästa staden, hoppas på många vändor dit framöver :) Den här veckan har det solats och badats massor! Helt underbar sommar hittills verkligen.





Tortuna& Framnäs med mina favoritgrabbar :)
Många fler härliga dagar, kvällar och nätter har fångats på bild men jag får helt enkelt slänga upp dom någon annan gång. Nu ska jag göra sista rycket på jobbet för att sedan checka ut och dra på bio med Anna&Hanna. Det är mitt nya, bio var och varannan dag känns det som:P Men men, det är kuul.
Later! Puss&kram


RSS 2.0