Estocolmo

Holá!
Hemkommen från en heldag i huvudstaden med mamma. Slut i skallen, inte mindre i fötterna men trevligt har vi haft! Skulle hålla igen lite på shoppingen eftersom ska betala Sandra som har lagt ut för resan imorgon men, lite fick jag med mig hem ändå :)





t-shirt & jeansshorts från Zara :)
älskar båda, kommer vara skönt att glida omkring i när värmen väl tar sig hit!



söt sommarklänning, Monki
vet inte vad det är med mig och den butiken, blir alldeles till mig så fort jag ska dit, haha



och så ett par nya glasses från MQ, dem är korallfärgade vilket sys lite halvbra på bilden. Har likadana vita som jag använt med kärlek men som nu snart har gjort sitt..gillar modellen! Tänkte dessutom köpa korallfärgade converse så blir perfa.  Har ju mina Ray också så nu klarar jag mig nog på brillfronten i sommar:)

Det var allt, nu får man nog lugna sig tills man får pengar igen nästan!! Men resan är ju så värt det ;)

Jobbar inte förrän imorgon em så tänkte njuta med att sova länge och kika lite Cougar Town! Haha det är skitkul.
Måste till bemanningstjänst och snacka sommarjobb också, måste ju se till att jag får jobba med mina mates :)
Men jag är glad åt vart jag än hamnar förstås, gillar mitt nya supermycket också!
Nej nu är det dags för lite té. Min kära vän Anna Sestan aka JW kommer hem i helgen, det gillar vi!!
Puss

"Jag har drömt om det här!"

Hahaha. Moa's kommentar efter vurpan i Silks trappa. Inte aj, ingenting. Bara när hon ligger där, det första hon säger: "jag har drömt om det här" . Kunde inte sluta garva!!
Dålig update återigen, har haft en sjujävla helg iallafall som knappast kunde blivit mycket roligare :D

Fredagen var jag ledig och det blev en sväng på stan med Sanna plus solning, köpte en ny freebra (svart den här gången, fråga mig inte varför!), nytt armband och en somrig topp från Gina. Under kvällen var vi först hos Amin innan. sen Blue moon, riktigt kul där! Sen fick vi för oss att vi skulle till Silk, mycket bra idé om inte dem hade stängt entrén när vi kom dit. Då mötte jag, Lisen & Carin upp Emil och Joel och drog till Pitchers nån timme. Hahaha det var typ det roligaste på hela kvällen, jag och Lisa snackade massa skit, heelt wasted och sen träffa jag Anna mate som varit på kryssning och precis kommit hem :) haha! Kasst är ju att alla bilder från den kvällen lyckades försvinna

Lördagen var jag smådöd men kom igång fram på eftermiddagen. Runt halv sju var det bara dra på sig nya älskade skitsnygga klänningen och hälla upp ett glas vin så var det dags igen! Mötte upp Sanna&co på stan sen drog vi hem till henne där festligheterna redan var i full gång! Skitkul haha, sen runt 20 i ett drog jag Empa Sanna & Moa ner till Silk och fan va vi körde. X antal shots och drinkar senare satt vi på bussen påväg hem och haha då var vi fina alla tre! Sanna och jag låg på hennes balkong och käkade potatisgratäng till runt halv fyra då vi gick och la oss, hahah! Såå kul kväll :)

Söndagen spenderades hos Sanna med Chrille&André, Sanna stackarn åkte iväg till jobbet halv 7!! haha så impad av henne. Vi käkade pizza när hon kom hem runt 14 sen blev det "Johan Falk, Vapenbröder", med Wagner i soffan! hahah. Rätt bra dom där filmerna faktiskt!

Oj vad långt detta blev! Ska börja göra iordning mig för att sova faktiskt, blir sthlm med mamma och shoppa imorgon :) lateer! Puss
Och förresten, i söndags bokade jag & Sandra Tunisien!!:D Fyfan va jag längtar, första maj så det är inte långt kvar heller! Det blev det hotellet som jag skrev om i föregående inlägg :) yeay




a part of the people



Sanna min fina vän! alltid skoj med den bruden :)



Kandell, Hribar & jag :)
 



jag&Empa vimlar på Silk x antal shots senare



hahaha, Sanna & Moa så kan det gå! Jag ska fan inte säga nåt för det var ett under jag kunde ta kort överhuvudtaget?:P Så sköna fan va skoj det va! Men nu blir det lugnt ett tag framöver :P

WEEKEND

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu
Fått schema på två veckor - heltid på gruppboendet, även över påsk, hur bra som helst!
Annars jobbar jag ju ungefär 75% nu men kan gå upp i timmar om jag vill.. får allt se hur det blir framöver!
Jobbar så mycket jag bara kan, trivs jättebra på nya stället också :)

Pratade nyss med Fuentees, ska mötas upp imorgon på stan och kika lite kläder!.. om vi kommer upp, hehe.
Sen på kvällen blir det BMB, första gången för mig iår faktiskt ska bli kuul:)
Lördag taggar vi bara om, då ska jag ut med Sanna och gänget :D Riktig partyhelg blir det och jag klagar då definitivt inte. Dock går detta inte riktigt ihop med mitt tuffa träningsschema men..det är väl som det är haha:P Och jag ska fan börja simträna nu!! blir så trött på mig själv har snackat om det i typ ett halvår men det blir inte av. Känns så konstigt att åka till badhuset bara, sist jag var där måste varit ja säkert 2-3år sen när jag lärde mig simma. ..;) Nu har jag fan till och med Baddaren!

Pratade med Sandra idag också, på måndag bokas resan till vackra Tunisien :D Om det blir som vi vill/det finns biljetter kvar då så blir det en vecka på detta underbara 4stärniga hotell, Vincca Lella Baya den 1/5!
















Så nu gäller det att shoppa på sig lite snygga bikinis och sommarkläder!
Nu ska jag sova sen ringa och väcka Sanna imorgon moahaha :) Lateer puss












Onsdag

Titta vilka som hälsade på våran tomt när jag kom hem från jobbet, Bambi&co! Haha helt sjukt, och vi bor ändå mitt på Skiljebo..! Hungriga stackare.













söta :) Har varit på stan och ätit med Carin, Vickan var med en stund också trevligt trevligt. Chicco's focaccia med kyckling är såå god!! Sen gick vi till H&M och plockade på oss massor med olika bikinis som vi provade..hade ingen jag gillade helt och fullt men Carin hittade en fin :)

Nu imorgon ska jag jobba delad tur (suck) men sen är jag ledig fre-sön :D sjukt skönt!!
Partyparty! Sandra och jag har kikat på resa i maj också! Tunisien har vi tänkt men nu sa mamma att det är ett av dem värsta arabländerna med jättedålig kvinnosyn och shit...! Jaja, iväg ska vi iallafall!

Nu måste jag laga lite mat och sen typ sova? Haha jag är skittrött och ska jag övereva morgondagen behöver jag nog fan det..livet känns väldigt mycket jobb just nu! Later, puss




Here we go






lazy night, new love

HEJ
Fyyyyyyyyyyyy f a n va trött jag är. Work 8-16, runtskickad i typ alla olika byggnader så blev helt slut i skallen. Detta gjorde att jag under eftermiddagen drabbades av sjuka skrattattacker åt ingenting. Hahaha. Mina nya workmates trodde nog jag va lite rubbad. Men dem var glada som också, tur man har folk med humor omkring sig säger jag bara!

:D Hahaha. Jag älskar facebookgrupper. Som nu, "jag vet, såg det på facebook". Så sant som det är sagt, alltid det där jävla facebook!
Nej nu ska jag kila, eller nej jag kommer inte röra mig ur fläcken men ändå!

Btw, vad blir det om man kastar ut 60 negrer från ett flygplan?
- natt.

hahaha, no offence. Later!

sorry I can not hear you, I'm a kind of busy

Lady Gaga. Beyoncé. Telephone. Jag hatade låten när jag hörde den första gången, men nu börjar den bli riktigt skön! Mycket förändraes efter att jag hade sett långa versionen av videon. Haha, Gaga är ju en klass för sig.



Helgen har varit bra! Andrea och jag var ute en sväng på Pluto i fredags, inge folk alls men det var ändå heltok. Jobb hela lördagen (delad tur), slutade då kl 21 så blev det en sväng hem till Sanna för filmkväll! det var jag, Sanna, Moa, Chrille, Coffe & Albin :) Åt lite tacos och fan va vi plöjde filmer! först var det Dead Silence, sen Shutter Island, Paranormal Activities (sjukt läskig) och till sist The Shawshank Redemption vilken jag inte kunde se så mkt utav eftersom klockan började närma sig 6 och jag skulle jobba kl 8 :P. Riktigt rolig kväll hahah, mkt garv och roliga uttalanden! 

Hela gårdagen var det jobb (8-12,16-21) men väldigt lugnt så det var skönt. Åkte hem till Sanna efter jobbet för film igen haha, jäättebra var båda!! The Blind Side och The Last House On The Left :) Sen blev det såklart mkt snack så var inte hemma förrän väldigt sent. Eller tidigt, beror på hur man ser det :P haha.
Sen är det ju otroligt va dom är lika ibland André & Wagner, vem är vem?? haha kika här!! :D

Nej nu ska jag ut i solen och fortsätta njuta av min lediga dag :) puss!

SHOPOHOLIC

loose your mind, loose it now
loose your clothes, in the crowd


Holá!
Vilken telefon-dag det har varit. Har talat med Anna, Sanna, Sandra, Alex & Andrea! Haha, man får passa på när man är free from work. Imorgon jobbar jag 13-20.30 på Hagaäng (skönt skönt) och sen kilar jag hem till Sandra för att senare dra ut :) Vet inte riktigt vart vi ska än dock! Maria ska med också. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig  men blir nog faktiskt skjorta sen nya skorna som kom idag :D skitsnygga var dom! Men sjuukt höga!! haha, värsta hittills tror jag. Fick även klänningen, satt skitbra! Och ryggen va precis som på bilden, dock kan man inte ha någon BH under så blir till att köpa en ny freebra (bra shit).

Sitter och beställer nya kläder med mamma nu, haha! Hon hade tydligen superrabatt på Ellos.se, tänkte det är väl bara tantkläder men hade lite fel där! Hittade lite snyggt ändå..




woot woot! Astaggad för imorgon :D ska jobba på lör dock så det blir nog ganska lugnt!
Annars idag tog jag mig i kragen slash blev övertalad av Daniel att cykla till gymmet. Men det va kul, cykla va mindre kul då det blåste i princip is. Tänkte man kunde fått lite sol på sin enda lediga dag. Men icke!
Nej nu ska jag se vad mamma ska beställa för nåt :) Puss!



23.11

Lite trött sådär. Har ju bara jobbat i åtta timmar och sen sprungit hem 7 km. Bland tanter och rödljus och is framför allt! Haha men det gick över förväntan och konditionen tar sig.

Carin har varit här i några timmar :) Druckit te, promenerat, pratat och kikat film. Skönt att bara ta det lugnt. Jag är ledig imorgon! Wehey, sjukt braaa. Ska nog släpa mig ner på stan och kika runt lite. Gå till banken. Sånt skoj. Får hålla igen på shoppingen till sthlm, mami och jag åker dit 2a april. Haha orka planera en tripp dit, men ändå..ålderstecken?

Yess jobb hela helgen men blir nog en vända med Sandra&Maria på fredag ändå, hehe! Man är ju taggad inge party förra helgen..ska även våldgästa Sanna med Dead Silence imorgon om hon inte sover :) moahaha. Kommer dö. Laterr! Puss



old home

I know what I should do

I better keep on walking... SALEM AL FAKIR
VARFÖR vann hon som vann melodifestivalen. Hon va så jvla dålig att jag inte ens kommer ihåg vad hon heter. Sög gjorde hon och låten iallafall. Inte för att det spelar någon större roll, som anna säger kom Kroatien med en 80åring före Sverige förra året så man är ju glad om det blir topp 24 av 25!



Nu har jag varit i farten med shopping igen. När det är Nelly.com kan jag bara inte låta bli! Tänkte inte köpa partykläder men det gick inte så bra. Blev en ny Motel-klänning, min tredje i ordningen.



älskar ryggen plus att den går att ha till vardags/sommar också.



sen blev det dem här skorna. visste hela tiden att jag ville ha ett par boots, fastnade för dem här och klickade hem dem direkt. såg efteråt att klacken är 13 cm! lär ju bli till party istället:P

Har jobbat idag, långpass så är helt slut. Somnade igår till Did you hear about the Morgans? Haha, ska ge den en ny chans ikväll för den verkar bra. Imorgon blir det kvällspass på Karlslund, ett ordentligt gympass innan det bara så kommer jag känna mig som en ny människa.  Hatar när jag inte hinner träna, sommaren ligger alldeles för nära inpå. Ja, jag är ett freak. later! Puss


Cupid's Chokehold

Holá!
Ja, sitter här med lite Gym Class Heroes inne hos min bror som utan problem lånar ut en av sina två hightec-datorer nu när mitt bredband har gett upp livet. Blir så trött på tekniska grejer så det är inte klokt. Han stack dessutom nyss till mig en godispåse, skulle han inte ha gjort. Jag kan nämligen inte sluta när jag har börjat, haha!

Anlände hem tidigt på morgonkvisten, runt 6 kom jag i säng imorse efter att Sanna och jag suttit uppe med ett par filmer och sedan snackat hela natten :) Haha ingen av oss orkade verkligen gå ut efter en heldag at work, man känner sig så sjukt seg och ofräsch där fram på kvällskvisten. Köpte godis/chips efter jobbet sen såg vi först Sherlock Holmes och sedan åkte vi och hyrde en skräckis, One missed call. "vad handlar den om?" "neej men..det är typ en som, missar ett samtal." "hahaha...nehe?" Ingen utav filmerna var väl någon höjdare direkt, men One missed call hade några hjärtstillestånds-delar.


Nu ska jag strax fixa till mig och dra ihop lite grejer inför mina två följande dagar med Sestan i huvudstaden :D ska bli grymt kul, har sett fram emot det hela veckan. Kul att det händer lite när man jobbar så mycket. Fint väder är det också! Skål för det. Nu kilar jag, puss!


Frriday

Heeey!

Blir några snabba rader, ska nämligen sticka iväg till gymmet och svettas lite! Har jobbat nu mellan 8-12 med Sara, har varit jätteskoj och ikväll är jag springtur mellan 16-20 så det är skönt. Och jag ska ju faktiskt till huvudstaden och besöka bästa sestan imorgon :) Hur skoj som helst.

Så ja förutom jobb så kan det ju då bli party. haha hade inte tänkt det men får se hur man känner sig när man har slutat ;) Chansen är ju rätt stor, är faktist riktigt taggad! Nej nu ska jag röra mig mot Friskis här, later on! Puss


laredoute.se






this, plus en annan t-shirt det inte fanns bild på at the homepage. jobbat idag 16-21, nu är jag död och ska absolut sova. Imorgon är det 8-12, fri fyra timmar (gym) och sen 16-20. Tårarna rann nyss efter en garvstund på Skype med sestan. hahaha. Humorn är alltid på topp.
Lateer, puss

a drink for a guy

WASTED. Haha. Hade skitkul igår, det va jävligt bra drag på silk och Sandra och jag var i vår livs form. höhö.
Är det bara jag som tycker att den där wannabe-På Spåret reklamen för Karlstads universitet på Spotify är sjukt dryg?! Haha, den är ju så kass! Jaja anyway, var hos Sandra hela kvällen för att sedan ta bussen ner på stan, blev bill&bob och till sist Rock&K.



Här ser det ut som om jag hånglar upp Borg min gamla handledare, men så är inte fallet! Haha. Kul att träffa mannen dock :)



grabbarna grus firdade Emil som fyllde 20! en annan hänger väl lite fint i bakgrunden





Haha jaaaahaja! Alla poser är bra... utom dom dåliga

Nej hörrni nu ska jag pallra mig till kaffebryggaren. Haha! Uuuuu. Vet inte vad som ska ske idag, om jag orkar piggna på mig. Börjar jobba 16 hur som helst. Ska nog äta lite med Lisa :) Kul kul. Usch så seg jag är, kaffe får mig dock alltid att komma igång konstigt nog!

Btw så älskar jag Emil. Kan sitta och kika på honom hur länge som helst! måste vara världens sötaste djur. Sen vaknade jag inatt av att jag sov på en tennisboll, men det är smällar man får ta. Haha, puuss 

nelly.com plus party

Holá!
I suck on uppdatering nuförtiden. Nu har jag precis slängt iväg en beställning til Nelly.com och därmed blivit ett par tusenlappar fattigare. Men vad gör det, när man är så tät som jag!
Haha, skämt åsido.
Det här fick det bli hur som helst!







IT! Är ju en sucker för byxdressar, tycker det är skitsnyggt när man är brun på sommaren! Sen är det jättebekvämt dessutom. Blir ju sommarshopping nu, skulle kunna köpa hur mkt snyggt som helst. Ska dra iväg en beställning till LaRedoute också, dom har skitmkt snyggt nu i vår!

Var ledig igår och även idag, visst är jag bortskämd! Bara gymmat, sen varit i school och fixat lite och träffat polare på stan :) Idag mötte jag upp Sandra för lite shopping, blev en svart kjol med dragkedjor från Gina som jag har funderat på länge, skitsnygg är den! Därefter mötte vi upp en Helene, rolig tjej och vi tre gick upp till NJoy also known as Solarieöarna. Brun nu, skönt.

Så nu ligger jag här med Ke$ha's album i öronen. Awesoome, lyssna  Take It Off!
Party ikväll, ska strax dra på mig lite partykläder och röra mig hem till Sandra. Blir lite vin och fix där, därefter Bill&Bob innan vi förmodligen slutar på Rock&K. Kommer bli skitkul!
Ska ha den nya kjolen, en vit body, massa smycken och mkt höga heels från London! Blir tjusigt tror jag.
Nej nu ska jag föna håret sen drar roligheterna igång :D

Puss&kram!


fit (for) fight



Fattar inte att det är snart ett år sen!

You know what, jag ska sova för det har varit världens längsta dag på jobbet och imorgon är det en ännu längre som väntar! Hard work work. Ska bara ta en sväng på Nelly.com först. Tänk om dom fanns som butik här i stan, jag skulle vara utan pengar för jämnan!


 Måste unna mig lite shopping nu. Efter ett otroligt mördarpass på gymmet igår, (svettades floder på crossmaskinen i 45 minuter + styrketräning) så lovade jag mig själv en ny svindyr bikini :) Haha, så ska man komma i den också..


Hata beach 2010! Jag  älskar att träna, men jag älskar ju förfan att KÄKA också!
Och inte lite heller! Och inte nyttiga groddar och linser och bönor.
Alkoholen då, ska vi inte ens tala om. Beach 2054 here I come!
Puss


Myshelg

Guys!
Hoppas ni hade en fin fredag i kylan. I had :) Jobbade till 21 sen åkte härliga Sanna och jag till Gränden och åt fläskfilé, aaah måste vara något av det godaste man kan äta i den här stan! Två grabbkompisar till henne anslöt sig också, trevligt trevligt. Hade en otroligt lång diskussion om spöken, haha! Usch så creepy. Därefter blev det movie hemma hos Sanna - Från Andra Sidan, skräckis. Se den, riktigt bra och läskig!

Rullade hemåt runt halv tre så imorse var man ju hyffsat trött. Ska strax dra på mig kläder och dra till gymmet :) Sola ska jag göra också, guuud så skönt! På tal om sol så är nu en vecka i älskade Kreta bokad :D 3-11 juni, jag längtar redan! Hoppas vi får en varm och skön vår på hemmaplan i år.

Jaha nehe, nu måste jag röra på fläsket. Later! Puss
Btw, kika låttexten på Sanna's blogg, hahaha för skön.



Romme med Daniel & Johan







Superskön dag i backen fick vi! Perfekt väder och bra skidåkning (när jag inte råkade köra rätt in i Daniel så vi kraschar). Haha :) Det är så underbart att åka, nu laddar vi om för Sälen och hoppas att vi kommer iväg!
Precis när jag kommit hem så ringer Sandra och frågar om jag ska med ut. Så sjukt taggad, känner bara JA JA JA men vet att det inte vore någon bra idé med tanke på hur sliten jag var. Men vi måste ut snart!!

Dagen idag bli chill, samla krafter inför ett långt jobbpass imorgon. Hagaäng, det gillas :)
Puss&kram


Skiing

Hey guys!

Blir några snabba rader, måste sova för imorgon blir det tidigt upp och iväg! Inte jobb kors i taket, utan jag drar till Romme och åker lite skidor med Daniel & Johan :) Haha kommer bli skooj, dock har dem fått för sig att vi ska åka kl 7 så det är väl bara pallra sig upp. Männen får stå för för körningen för jag tänker fan sova i baksätet...

Idag har det varit lite gym med mr Odehag, banken, kycklingsallad på Gränden med Johan, handling och Grey's Anatomy. Precis så skönt man vill ha det när man är ledig för en gångs skull. Sedan kom Monkan grannen in med nybakade bullar, guud så otroligt gott, mosade i mig tre stycken 5 min innan gymmet - perfekt verkligen absolut.

Nehe resten av veckan är ett blankt papper än så länge, vad gäller jobb så att säga. Inte lätt att jobba på timme ibland! Men måste erkänna att det är lite skönt..
En resa kommer bokas in i maj by the way, Grekland skulle jag tippa på. Alldeles lagom på vårkanten innan man fått någon grundfärg och dessutom är maten helt fantastisk där! Bättre än både Spanien och Thailand skulle jag säga. Detta är iallafall intressant, Agia Marina längs Chaniakusten. i närheten av där jag bodde med tjejerna förra året :) Verkar riktigt nice.

Sleep tight wake dry som vi säger på jobbet!
haha puss






I can't go any further than this

Black Eyed Peas - Meet Me Halfway

Back to monday, klockan är 06.07 och har precis kommit hem från att ha skutsat mamma till jobbet. Vädret är skit, det blåser is och snöar lite lätt. Första dagen på första vårmånaden ser inte lovande ut! Hoppas det vänder snart.

Jobbade till 21 igår, börjar 6.45 idag. Kul kul, jag bor på jobbet! Haha. Men det är bara fem timmar så jag får försöka hålla ut....

Lördagen bestod av att vara allmänt död. Men en fika på Chicco med Andrea, Sestan, Madde & Carin var mysig. Därefter gick Sestt och jag direkt till Soya och käkade lite sushi samt hyrde en film. Haha ja inte på Soya då, vill inte ens tänka på vad det skulle vara för filmer :P  Seen blev det chill hos mig i ett par timmar, filmen var halvbra men skooj att träffa JW igen :)

Skjutsade hem Anna och sen åkte jag hem till Johan för att umgås lite med honom och Daniel. Helt plötsligt kommer min gamla vän Joel in, inte träffat honom på mkt mkt länge så det var skooj :) Haha dem hade fest en trappa ner. Dem insåg snabbt att det inte var lika party uppe hos oss och vi fortsatte kika på Solsidan, Torsk på Tallinn och allt möjligt. Gränsen gick dock när grabbarna började kika bilar på Blocket, då gick det inte att hålla sig vaken längre :P

Jaha nehe, man ska väl röra på sig. Tar emot vill jag lova, fifan. Lateer! Puss




RSS 2.0