jag är så heeeet, så het!

Aaaaah haha. Nyss tvättat bort gårdagens makeup, satt som klistrad så känns som om halva huden följde med. Vaknade upp under överkastet med datorn på sidan - 15 obesvarade msnkonversationer med folk som "sara!!?" vibb, haha. Ingen reaktion. Såhär en alvedon och lite vätskeersättning senare mår man faktiskt riktigt fint, höhö. Får väl se hur långvarigt det blir!

Jobbade till 12 igår sen tog jag mig till gymmet, träffade Marcus där och efter en stund dök Daniel också upp :) Kul kul. Härligt med plusgrader, nu kan man snart knyta på sig löparskorna igen! Fan va hurtigt det där lät, haha jag tycker inte ens om att springa. Meen det lät bra!

Rullade över till Sanna runt 20 med lite vin och det blev lite pimplande och snack innan några grabbar kom. Sara från work dök upp med några brudar och det blev mer vin och mer snack i köket. Riktigt trevligt! Vi anslöt oss till inbördes-beundran-grabbarna i vardagsrummet och sedan blev det taxi ner till Silk runt midnatt :) Björn Rosenström hade två låtar kvar när vi kom - Jag är så het och Pojkarna som busar. Haha och eftersom de är dem enda jag känner igen så passade det jävligt bra :P han var grym iallafall! Trodde man inte. Fortsatt skitkul på Silk resten av natten, helt wasted :D "if you wanna be my loveeer" . Hahah, man blir aldrig för gammal.

Nehe nu ska jag ringa Anna :) Eller kanske inte än hon kanske sover. När jag blir fit for fight ska jag ta mig ner och hämta bilen hos Sanna också. Jobbigt :P Men men, skönt att komma hem och sova så det var det värt. jaha nehe, nu ser jag fram emot en lugn lördag efter en strålande fredag :) later on, Puss







Icebreaker



...and we're out. fan.

I want to break free

21.42, onsdagkväll. Tänk snart är det helg! Så otroligt skönt, jobbar bara 8-12 på fre sen är jag helt ledig lör & sön. Som det ser ut nu.. men lördagen är helig, då tänker jag absolut inte jobba nu när Sestan min bruur kommer hem :D haha fan va guuld saknar bruden som satan.
Igår kväll var jag hemma hos Johan med Daniel och kikade lite inför Åre v. 16, har prel. bokat en stuga däruppe med några. Om någon är sugen att haka på är det bara höra av sig, vi har några bäddar över :)

Idag har jag också varit ledig, tagit hand om all min jäkla tvätt och därefter sprungit lite ärenden på stan. Senare blev det en fika med Anna, skön update och girltalk med bra åsikter! alltid lika bra. Måste vi bli bättre på! Därefter tog jag bussen (haha, lazy) till Friskis för gym med Säändra :) Haha bara massa snack blev det, men skitkul att ses igen då det inte blivit av sen Sannas party. Och ja, lite träning fick vi allt! Garvade dock lite när jag efter 25 min snack i benböjen utan att ha rört mig ur fläcken ba "oj, fan vi kanske ska köra" hahaha.

Imorgon blir det tidigt upp, 5.45 närmare bestämt för kl 6 ska jag sitta uppkrupen i soffan med min frukost och se hockeyn :) Kan man ju inte missa. Börjar inte förrän kl 16 at work så, det är heeltok. Får se till att hinna med gymmet innan dess bara. Jaha nehe, lite Grey's Anatomy får det allt bli! Later on, Puss

 


Kylan

Ohyes, om man trodde den släppt greppet för en stund - tänk så fel man hade! Minus 28 och allt är som det ska, back in buissness. Fyfan. Och när det blir för varmt, då klagar man. VARFÖÖÖR?!? Hahaha internt, Sestan fattar.

Gick fint att jobba, inte så lost som jag trodde trots allt! På morgonen gled ja runt med hockey i öronen, ingen tv till hands. Hockey på radio är ju ganska klurigt att lyssna på men, fan dem som snackar är ju grymma! Speedtalk - han passar dit passar snett dom blockerar blablabla.. haha! Och ännu en svensk seger, meeen det är slutet som räknas. Slutade 11.45, hämtade Daniel sen drog vi till gymmet. Bra träning idag, precis kommit igång med konditionen, tar emot vill jag lova men bra att svettas lite. Sommar snart som vi säger!

Stallet en sväng, inställd träning pga kylan som väntat. Det är inget positivt alls när det blir såhär kallt!
Träffade rebeckaah there, jeezez saknar London så sjukt! På tal om London fick jag ett mess alldeles nyss från min polare Andrew jag träffade där. Hahaha skoj:
" Since my dear old mother in law went senile all she does is stare through the window...bless her. Maybe one day if it's really really cold, I'll let her in."



Nej nu ska jag åka pulka med mina grabbar. Haha så jävla roliga. Vågar inte tänka på hur kallt det kommer bli dock..laterr, Puss!

It's another day for you and me, let the sun shine

Söndag. Jag gillar söndagar, just för att de är kända för att vara otroligt innehållslösa. Jobb 8 imorse, bara fyra timmar så han knappt börja innan jag slutade kändes det som. Hemma strax efter 12 då jag var tvungen att sova ett par timmar för att fungera igen, hoppas min sömnlöshet släpper greppet snart för det här funkar inte längre!

Käkade med Daniel & Johan på Kajen, där är man alldeles för sällan - mysigt ställe. Och kul med grabbarna. Hoppas på Åre, awesoome :) Fick skjuts ner på stan därefter och det blev Gränden med Carin & Alex. Kul att snacka lite skit och bara vara. Nu ikväll har jag sett ett par avsnitt med Grey's somvanligt, druckit te och ätit mörk choklad. Grinat också, som alltid till det där programmet! Förstår inte :P

Imorgon blir det jobb 06.45 (!) - 11.45, inte kul fyyfan. Ska upp på gruppboendet där jag är helt lost, eftersom att jag fick hoppa in och jobba på det som skulle vara min "introduktion"...
Ledig onsdag :) Det är något positivt iallafall, och i helgen som det ser ut just nu.

Dags att sova, jag vet hur förbannad jag kommer vara på mig själv imorgon annars. Later, Puss


fest


Lördagkväll, känns inte som lördag. Det har varit för mycket idag, vaknade med ett ryck 10.45 ringde Becca och hon hämtade mig och vi drog iväg till stallet. Därefter möte i tre timmar innan vi äntligen fick åka hem - i det jävligaste väder vi någonsin haft! Vad tänkte Gud där liksom, lovar han uppfann snöstorm när han fick reda på att hans tjej varit otrogen eller nåt. Skämt åsido gott folk. Skulle varit hemma hos Sanna 18.30 på tjejkväll, men jag orkade helt enkelt inte byta buss och grejer i snöstorm plus att min energi är lika med en död koalas. Sorgligt men sant, måste nog sova ett helt dygn för att komma ikapp..

Haha jag är så tröött. Jag har varit trött sen i torsdags, det blir inte direkt bättre. Igår firade vi Carin, efter god mat med Alex och hennes mamma. Med en stor förfest hemma hos Carin, jag hade dock svårt att slita mig från hockeyn i slutet. Det var jätteskoj :) Silk blev det afterwards, mycket dans och tok. Sebbe kom och hämtade oss sen, skulle kunnat gifta mig med honom i det läget! Bra kväll.

Imorgon ska jag upp och jobba. ställde klockan på 6.15, det tar liksom emot att ens tänka hur tidigt det är. Fast jag sover inte längre. Jag är så trött att jag inte ens orkar sova, typ. Värdelöst är det, borde döda jobbiga tankar på löpbandet imorgon. Japp så får det bli :) Men nu släcker jag ner till sist, good night! Puss

 

hahaha!


Another one bites the dust

Holá mates!
Så, idag var det fredag igen :) Och ledig enda tills söndag, kan ni tänka er! Awesome.

Senaste dagarna har fyllts med det mesta, life is life! Har jobat som en galning. I onsdags slutade jag work sent, Sanna undrade om jag skulle med ut och ja, varför inte! Hemma 22, duscha, slänga på sig nåt som skulle likna en outfit, sminka sig och iväg! Satt en stund hemma hos Sanna innan vi tog oss ner på stan och Silk, otroligt mycket folk! Alldeles chockad. Sannas pojkvän Chrille & co mötte vi up och sen körde vi! Och va roligt vi hade, skitkul var det :D Över förväntan.

Nära stängning tog vi en cab hem till Kandell för att efterfesta slash kika på hockey. Trevligt trevligt, bra folk och Sverige vann ju så det är väl huvudsaken. Sen rörde vi oss hem till Sanna&Chrille där vi snackade ett bra tag jag, andré, chrille och sanna innan vi slocknade. Galet bra kväll!

Så ja nu väntar jag på daniel, dags att ta sig an crossmaskinen, mina axlar har gett upp life så kan inte styrketräna på ett tag är jag rädd. Och senaste tidens livsstil har varit allt annat än hälsosam..ikväll ska Carin firas! Kul kommer det bli vill jag lova, ska käka och fixa mig hos älskade Alex innan :) Hon borde fan va hemma jämt. Don't stop me now, cause I'm havin' a good time! later :D Puss&kram



just love London

Heey guys!
Uppdateringen är inge vidare, jag har så mycket att skriva att jag helt inte orkat tänka på det ens! Haha, a lot goin' on så att säga...
LONDON var aaawesome :D Roligaste dagarna på såå länge, den perfekta kombinationen utav upplevelse och party skulle jag säga! Skulle kunna berätta så många sjukt roliga grejer i detalj, men det skulle ta alldeles för lång tid och förmodligen skulle det inte va hälften så roligt som att se det i verkligheten! Becca och jag flöt runt i olika delar utav staden, ekonomin höll väl i princip inte men det gick till slut! Haha som tur var hade vi väldigt generösa brittiska vänner...
Queen-musikalen We Will Rock You måste bara ses! Helt tagen efteråt, otroligt! I love Queen.

Förutom Ian och co som Becca träffat tidigare stötte jag på två helsköna guys, Andrew & Ryan som jag röjde dansgolvet på Strawberry Moon med all night long! Dessa två räddade mig dessutom när jag av Chris fick reda på att Becca & Ian hade "gått hem", vilket de egentligen inte hade utan letat efter mig i 2 timmar därinne. True story, haha crazy!

Så nu är man hemma, blev inte så mycket shopping men kom hem med en vårjacka, väska och ett par högklackade från Dorothy Perkins - älskar märket detta är mitt tredje par :) Så hoppas på att Becca är på tillbaka snart alltså för det här måste vi göra om!

Förövrigt så var det back to work idag, intro på Karlslunds gruppboende! Gick bara fint, jobbade med helsköna Felicity :) gryym brud. Imorgon är det 12-21 på Hagaäng och då kommer dessutom Alex hem :D wihoo ♥

Jaha nehe, har blivit helkass på att sova ordentligt. Dags att styra upp detta, later! Puss

 




LONDON

this is it! Haha ikväll åker vi till London, känns helt insane har inte packat, städat, växlat pengar eller någonting :) hahaha. Jag är ju inte direkt känd för att vara ute i god tid...men det hinns nog med.
Dessutom vill jag till gymmet, känner för det. Tränade med Daniel igår, haha grymt skoj :) Var även och red Paaris, kämpig träning men det gick riktigt bra!

Så växlar in lite cash idag då och sen måste jag till nåt place vid Konserthuset och hämta ut biljetter till Big Comedy! Haha shit det är mycket nu alltså. Dessutom ska jag köpa en ny pälsmössa igen, har tappat bort två den här vintern! Slutsatsen är nog helt enkelt att dom inte var riktigt döda från början..får banka lite extra på min nya innan jag drar.
Hahaha, men later on guys! Inte hemma förrän på söndag, det här kommer bli så sjukt kul :) Puss!








vätskeersättning

" Rakt Tobbe!" "jaaa..fan inte kan jag raka mig heller..."
Hahaha, Köping. Underbart

D Ö D. Vaknade upp hos Sandra imorse med en mun som sandpapper och huvet vägde lika mycket som övriga kroppen. Var typ tvungen att hålla i det, höhö. Nej men det blev hårt igår :P Wasteeed. Sjukt jävla roligt faktiskt, jättebra folk och jättebra musik! Jag och Anna körde till och med dansgolvet själva ett tag där, hur movesen såg ut har jag inte full koll på dock! hahaha. Coffe and the Band körde några sjungvänliga låtar och fick igång hela stället. Favoriten var ju iallafall Chrilles och Sannas förlovning, på scen så fick Sanna ett paket med ringen i :D åå så romantiskt, inte ett öga torrt. Och ja, det var grabbar som grinade också, jag såg allt :) så sweet.

Mindre koll ju längre kvällen skred sig, 05.30 nångång tror jag den sista taxin tog oss hem till Sandra. Mötte hennes far i dörren som skulle ut med hundarna, säger en del :P Idag tog vi oss iallafall upp runt 13.30, frukost och sen Hemköp för en välbehövlig uppladdning med godis. Efter det så tog jag en promenad hem. Älskar att bo i stan! Inte stuck överallt hela tiden.

I fredags var det btw också lugnt. Slutade work 13.30 och efter det träffade jag Lisa Weedburg på stan för att käka lite sushi. Därefter kilade vi till Espresso House för en kaffe, och blev sittandes. Helt plötsligt var klockan sju! Haha helt galet, 4 timmar! Men det var förövrigt jävligt roligt som alltid :)

Jaha nehe, gissa vad jag ska göra imorgon bitti? Jobba, suuprise! Sen blir det till att växla pengar och gå till banken innan gymmet. Stallet på kvällen, vet inte alls hur jag ska hinna med allt! Tur jag är ledig på tisdag...
Blir ett avsnitt Grey's sen sova :) Puss



hellou. han i tofsen heter andreas btw! haha stolt, jag suger på namn



Sandra och jag :) all in



Anna mate var med, grymtt :) bra att jag täcker halva hennes face



brudar brudar brudar!



Coffe & The Band



Sanna ♥ Chrille
Emily i bakgrunden beskriver ganska bra hur även jag såg ut i den stunden, haha



hahah, Joel. awesome kväll, skulle kunna göra om det imorgon! thanks guys :)

The day after tomorrow

Everybody, get retarded! Lördag lördag :D kommer bli så jävla roligt. Plus att det är knappt fem dagar tills vi sitter på planet över till London! Life's good.

En jääätteseg dag på jobbet, lugnt och skönt men jisses vad tiden gick sakta! 7-16.30 kändes ungefär som 3 dygn i sträck. Imorgon blir det några timmar färre, och det är fredag så man ska inte klaga :) ångrar dock att jag åtog mig jobb på lördag, bara onödigt och otaggat (4 timmar)...well well.

Imorgon kommer bli en bra dag :) ska efter jobbet shoppa snygga grejer, gymma, sola och sen bara ha en mysig fredagskväll. Ringde mr odehag nyss och tänkte han skulle hämta mig efter jobbet imorgon så vi kan gymma, hoppas den jäveln har bil för jag pallar inte knata. Jaha nehe, jag måste sova! Laterr, puss



Suckpipe

Hahaha! Becca i London förra året, i baren och skulle fråga efter sugrör. suckpipe! Klockrent.

Morning!
Kaffe är viktigt på morgonen, så när mjölken är slut känns livet ganska tungt. Haha jag ska snart iväg till jobbet, 10 över 6 är klockan och jag jobbar 7-16.30. Måste hem till emil direkt så det blir en lugn dag. Jag tänker hela tiden att det är söndag, varför har jag inte den blekaste om men.

Fredag imorgon då! wihoooo. haha, vad ska jag göra, jo jobba! Men på lördag smäller det :) Mycket skoj mes Sandra igår, blev stan och sen gym på kvällskvisten enda till stängning. Tror iofs att det var pratmusklerna som fick jobba på mest...

Nej nu ska jag bege mig, lär ju typ ploga fram bilen anyway. Kaffet smakade fan så det var ju kul. Laterr :) haha puss


Långa dagar

06.30 var jag på plats på Karlslund imorse, sweeet. Jisses, var som en vandrande zombie men runt åtta när vi samlades alla i dagspersonalen piggnade jag till lite. Min sista introduktionsdag är härmed avklarad och min första dag "ensamstående" eller vad man ska säga är på lördag 8-12 :) Lite spännande, men har jättehärliga människor omkring mig. Så det blir jobb på Hagaäng nu tors-fre, skönt faktiskt bra tider också.

Imorgon är det min lediga dag, wiho! Ska träffa Fuentes 12.30 för solning och därefter Sandra som slutar work 13.30. Käka, gym osv. bättre blire inte :) Gymmade ett par timmar efter jobbet idag, bra gjort tycker jag med tanke på att jag sov fem timmar last night haha, sleut.

Jaha nehe, ska ladda batterierna med Grey's nu. Man kanske ska försöka lägga sig i tid också, för en gångs skull. Take care!



hahahaha. ♥

Just another magic monday

Död. Jobb 12.30 - 21.00. Borde inte kännas, men jisses jag är helt körd. Speciellt i huvudet. Men det visste ni ju redan, höhö. Imorgon är det 6.30-16 som gäller. Men jag ska fan köra gym efteråt! Abstinens.

Hade skitkul ute i fredags, iallafall på Pluto :) Resten av helgen var bra och nu är det ny vecka - en mycket trevlig sådan! Efter morgondagen då.. Onsdag blir det träffa Sandra för stan & gym, tors-fre massa grejer som ska fixas, bla måste jag dra med tjejerna och sola igen för det behövs! Och sen på lördag har Sanna the party, komer bli så jäkla roligt :D wihoo. Måste bara klura på vad jag ska ha på mig..

Borsta en hund, kamma en hund, det är fortfarande en hund. En tant när hon skulle kamma håret på jobbet. Tröttnar aldrig på gamlingars sköna ordspråk dom slänger in titt som tätt, hahaha:)

Jaha nehe, vägrar sova än så det blir lite Grey's. 5 timmars sömn känns nästan VIP nuförtiden, haha. Inte bra, inte bra. Men sova kan man göra i ett annat liv känns det som. Puss&kram






RSS 2.0