Grey's Anatomy

Yes, nyss säsongspremiär på 5:an - uppkrupen i en fåtölj med massa filtar och en kopp te. Och bölade somvanligt i floder, haha jag klarar verkligen inte sånt där! Men galet bra är det iallafall.

Är det bara jag som tycker att tiden rasar iväg? En vecka känns ju förfan som en eftermiddag nuförtiden. Vad har jag gjort idag? Gymmat (aj, träningsvärk) med Vilén som jag inte träffat på 45 år kändes det som :) Vi solade också, somnade som en stock. (iofs tror jag inte att det är så bra att träna och sola när man är förkyld..)

Jusste, imorse var jag hos tandläkaren. Det är sjukt att man är där var 1.5e år, men det känns som om man är där en gång i månaden. Anyway, är det dags att börja betala för sig nästa år. Vet ni vad det kostar att laga ett hål? 1000 spänn! Det är ju en hel vinterjacka! Herregud, jag ska fan börja ta bort pärlsockret på chokladbollarna t.o.m.

Alex och jag tog ett samtal på Skype, haha mycket underhållande. Miss to have you around! Men fan när du kommer hem, då ska vi hänga vaarje dag :) Håller alla mina tummar för dig inför första tentan på fredag! Och även min kära livskamrat Silvano, så jävla grymt av er att plugga direkt måste jag säga.

Nej nu ska jag faktiskt vika ihop den här och kosta på mig att sova någon extra timme, välbehövligt vill jag lova. Later on, Puss




Noone never thinks it's gonna end

Shayne Ward - Melt The Snow

Jag kan bara säga en sak. Åååååååh! Danny slängde upp Eclipse Summer Highlights på fejan idag (sök videoklipp med mig i så hittar ni). Satt med världens bredaste leende i 20 minuter och tänkte tillbaka :) Efteråt ville jag bara packa ner en tandborse, hoppa på flygbussen och ta första bästa flyg till Kreta. Haha, lovelove.

Måste bara dela med mig av något jag funderar ganska mycket på. Är det inte något sorgligt, med att träffa nya människor? Den dagen man skiljs åt så fattar jag aldrig att fan - vi ses nog inte igen! Känns ju helt tomt. Jag är en social tjej, dagligen pratar jag med människor jag aldrig har träffat. Men när man träffar människor man verkligen har roligt och klickar med, så känns det ju skitkonstigt att bara "byebye!". ? Vi borde ligga på en strand och prata för alltid!  
Favorituttrycket kommer fram, Allt har sin tid. Det suger faktiskt ibland.
Så ja, länge leve facebook.

Värst vad jag är djup ikväll. Nu ska jag sova och köra  500 m till tandis imorgon bitti. På morgonen får man vara hur lat man vill. Puss&kram

Kreta Plataniás, miss you guys!



Tim & Martin vid vårat hotell efter vår härliga "efterfest", alla 6 på vårt hotellrum.
Haha, en vecka kan gå fort ibland..



♥ Eclipse





 

All n' nothin'



Jay Z ft Alicia Keys - Empire State of Mind
two favourite artists, brilliant song.

Just nu är det mycket som händer, men ändå inte. Haha, jag har inte jobbat något eftersom jag har en envis förkylning i kroppen men ändå är jag knappt hemma någonting. Pluggar projektarbete, träffar vänner, tränar. Spelar in musikvideos. Haha! Fan vad jag vill se slutresultatet nu.
Busy!

Just nu sitter jag med I gotta feeling på högsta och drömmer mig tillbaka till de glada dagarna i Magaluf. Ni vet väl att vi ska tillbaka nästa sommar? :) Samtidigt som jag kikar på utbildningar till nästa höst.. vilken jävla kombination kan man tycka. Kommer inte plugga här i stan, det är den enda jag vet. Jag kommer förmodligen hamna i landets nedre delar, ser fram emot något nytt! Jag vill inte gå på Pluto och BMB varje fredagkväll de kommande fem åren, för att sedan undra vad fan som hände när man är 25 och 6 år har rasat iväg.
Man måste ta för sig, annars kommer man ingenstans.

Ja det här blev ju ett jävligt roligt inlägg, plugg och framtidsplaner. Whatever, snart kommer Sestan hit iallafall. Ska umgås på stan över en fika, iLike. Nytt träningspass ikväll, core busu. Mammas idé, ska tydligen vara svinjobbigt. Vi hörs om jag överlever! Ciao



I should need a haircut



bebis på promenad


Saturday


En lördagkväll på hemmaplan blev det till sist, jag känner mig trött och sliten efter lite sömn, tågresor och festande. Blame it on the a-a-a-alcohol baby!

Vi var hemma hos Lisa igår kväll, hon fyllde ju 19 och bjöd på drinkar :) Det var riktigt skoj! Vi tog oss sedan med två taxibussar in till centrum och Pluto. Kön där var inte att leka med! Jag, Sestan & Linn drog till Silk för att se Swingfly istället. En besvikelse då vi gick och frågade alla "varför spelar dem aldrig, vafan äre här?", och fick i efterhand reda på att dem DJ:at och dragit ett par låtar konstant mellan 23 och stängning. What? Starkt intryck dem gjorde, verkligen. Men ser jag träffade på en del roligt folk, framför allt min kära vän Dessie som jag ser alldeles för sällan! Nöt ♥


haha, Dessie och jag på partyhumör i Plataniás, Kreta nu i maj.
Ett semesterställe att rekommendera, både relax och fest (plus underbar grekisk mat).

Så ja, idag har det inte blivit mycket gjort. Betalat räkningar, promenad, tvättstugan och urpackning..that normal stuff. Anyway, imorgon ska jag & Andrea till Pluto mitt på dagen, partyklädda upp till tårna och vara med i Acke's musikvideo. Haha! Ska bli skitkul :) Och ja, annars börjar väl jobb på måndag och så vidare.
Back to buisness! Take care, Puss



Jag och best mate hos Lisa innan utgång, puss påre!
Vad hände med solbrännan btw? Tur Thailand kommer

Jay Sean ft Lil wayne - Down

Hahaha.
Ibland undrar jag varför jag åker kolliktivt. För det mesta brukar det gå bra, jag menar som jag har åkt tex tåg på sista tiden så skulle jag kunna heta SJ i mellannamn. Men ibland blir man lite trött, speciellt incidenten när jag nu skulle byta tåg i Norrköping.

När dem ropar upp att vi närmar oss staden så börjar jag alltid packa ihop alla mina grejer, dator och allt shit jag släpar på. När jag sedan kommer fram dit min väska står..skulle stå. Vafan! Något smartass hade då ställt min väska längst in i stället (den väger kanske 20 kilo justnu, bara det!)och staplat 4-5 väskor framför den. Ja det var ju bara ta i och börja lyfta. Och nästa grej, vet ni vad det var i väskorna?
Bowlingklot! Någon hade stapat fyra väskor med fucking bowlingklot framför min väska!! seriöst, jag slet som ett djur plus att det stod en kille precis bredvid mig utan en tanke på att hjälpa till. Det hela slutade med att jag med i eftertanke ganska elakt tonläge sa "ursäkta? skulle du kunna hjälpa mig här?!" människor ibland alltså, men något att skratta åt i efterhand.

Starstruck

Tåg på väg mot Norrköping, är där om 2 timmar och sen ha jag lika långt hem till Vässan. Min 2-timmars sömn i natt har satt sina spår dessutom, men jag kan verkligen inte slappna av och sova när jag sitter mitt emot någon random människa. Dock kan jag lova att jag aldrig garvat så mycket under en dag som igår! Måste komma till Vässan och hälsa på :D

Kvällen stavas P A R T Y, Lisa Wedberg fyller år! Gratts till henne och till er andra - vi ses på Pluto!
Det ska bli skönt att komma hem till sin egen säng, familjen och Emil. Saknar pälsbollen.
 
Bilder från gårdagen följer :) Hörs och ses! Puss



Hejdå Alex, I love you !


Maximilan och Alex , matlagning / popcorn



och Jacob chillade med min dator. 3 mobilt bredband funkar sjukt bra faktiskt :)
 att rekommendera. 249:- i månaden dock, plus att man måste binda sig i 18.


movienight

"du ser kåt ut!"
"tycker du? tack!"


"nej nu måste jag gå, jag ska vara sån där brudnäbb..best..näbb"


Hahaha, det var den roligaste filmen jag har sett. Jag överdriver inte! Vet inte varför, kanske för att det var min tråkiga humor. Garvade gjorde vi iallafall - jag, Alex, Maximilian & Jacob. Mycket trevliga grabbar btw!
Sommaren med Göran hette filmen och ja, se den om ni inte redan har gjort det (vilket ni förmodligen redan har eftersom att vi är sjukt efter).

Ikväll har vi pratat, och pratat och skrattat. Mycket. Grabbarna kom förbi runt 22 och åkte nyss. Klockan är..02.50. Om fyra timmar ska jag upp, tåget går hemåt vid halv 10. Känns trist att lämna Alex, kommer bli tomt!
Historierna ikväll har varit många, de flesta från tider i onyktert tillstånd (mestadels från grabbarnas sida).
Galet roligt, tack för en trevlig kväll. Jag drar en utav dem här, sen är det fan dags att sova. Natti!

"några polare satt på en bänk utanför krogen en natt. Det var vid en cykelbana, och så kommer en kille cyklandes samtidigt som han pratar i mobiltelefon. Grabbarna på bänken kollar åt ett annat håll men en av dom ser hur killen på cykel vinglar till och kör rätt in i en lyktstolpe, som då slocknar. Killen ligger helt orörlig på marken. Grabbarna börjar såklart asgarva eftersom det här ser skitkul ut, men börjar efter nån halvminut fundera varför han inte har rört sig än. Killen börjar då sakta röra på sig liggandes, och börjar därefer famla längs marken och får upp - mobiltelefonen. Då hör dom honom "hallå? tja jo fan det är lugnt, jag ramlade.." Grabbarna på bänken ropar åt honom och frågar om det är ok och får tummen upp. När killen (som antagligen var hyyfsat onykter) då trampar iväg hörs ett rejält gnissel varje gång hjulet snurrar runt,hela däcket är fucked up. Någon minut senare tänds gatlampan igen".  Hahaha! Varför får jag aldrig se något sånt?


Wednesday night

Aj, jag har sån jävla träningsvärk. Och Alex, hon har världens otursdag. Hahaha, jag tycker det är skitkul. Sprängde gröt i hela micron imorse, betalade fel räkning så hon nu bara har 96 spänn kvar på kontot, hängde upp en handduk över fönstret som ramlade ner och krossade hennes morsas favoritlykta m.m. Det går bra nu!

Nu har jag iallafall bakat en kladdkaka och i eftermiddag har vi kikat på Slumdog Millionaire. Usch, hemsk hemsk film. Men ändå att rekommendera för den var one of a kind. Nu ska vi kika I Skuggan av värmen (?) och The Women. En riktig myskväll med andra ord.
Later on :) Puss


11.50

Hey guys.

Sitter och läser på aftonbladet.se, det verkar alltså som om det var pojkvännen Mats som mördade Linda iallafall! Helt sjukt, och killen ställer helt seriöst upp i Efterlyst och gråter en skvätt också! Give me a break, fyfan vad hemskt. Och Zlatan har gjort mål, kul för han. Jaa, horoskopet. "Kräftan: En onsdag utan större bekymmer. Du trivs allra bäst med en social dag och en avslappnad, lugn kväll." Hmm ja, stämmer nog ganska bra :)

Det blir nämligen inget party ikväll, våra grabbar bangade så då har vi för långt att ta oss hem. Men Alex skulle hyra ett par filmer och jag ska strax kila till Konsum och handla lite tills dess att hon kommer hem från school.
Så det blir en myskväll med kladdkaka och annat man får ångest av, aldrig fel :)

Nope, now I'm gonna take a walk. later!
Puss



haha, du är grym bruden :) kommer sakna dig hemma.


At Alex's

Hey!

Hoppas allt är bra med er. Själv, har jag det alldeles för bra här hos Alex, vi är som ett gift par! Haha, vill knappt åka hem igen. Dagen har varit varm och skön som alla andra dagar hittills, är det verkligen september? Tog bussen in till stan och sen blev det lite shopping, en ny klänning från H&M och en present til pappa kom jag hem med. Jag & klänningar! Haha, tredje jag köper på mycket kort tid, men det är ju så skooj.



H&M!

Efter att ha ätit en god kycklingsallad kikade vi runt lite till och jag köpte en present till pappa som fyllde år nu i helgen. Därefter blev det en latte i solen, cooosy :)

Väl hemma igen så drog jag på mig löparkläderna och dödade 5 km och x antal kalorier. Motvind, varför har man alltid motvind? Spelar ingen roll vilket håll man springer åt, den vänds ju för fan emot en. Haha, heavy. Men med den här på högsta, http://www.youtube.com/watch?v=edyYAjKtUFA, gick det jävligt mycket lättare. Ett måste för er som gillar Akon och David Guetta's Sexy Bitch!


Vi åt varma mackor till kvällsmat och sen hade vi prat med Anna Sestan över Skype med lite te och popcorn. Haha det var så härligt, som om vi satt alla tre vid bordet! Ska bli guld att träffa dig på fredag bruden.
Nu ska jag se senaste av Gossip girl och allas vår sjukt heta Chuck Bass, direkt över internet som skype-bruden tipsade om ;) wehey. Imorgon blir det party ska ni veta, men det tar vi då :)
Sov så gott, Puss & kram



kolla min gölliga mössa jag har inhandlat :D haha svart päls från MQ, mysigt.




Mae Phim Beach



Ja, fr.o.m 26:e oktober och ett par veckor framåt har vi lånat pappas kompis lägenhet
ett stenkast från den här beachen :) weheeey



Så hem och jobba i ungefär fem veckor och sedan iväg till sol, bad och stora vågor! Can't wait (:
Nu blir det att fixa iordning sig och möta upp Alex i stan för shopping och lunch :D
Later on! Puss


090921



"Du ligger här bredvid, och jag känner hur du andas..."
Haha, ja när jag ber Alex om en bra låt att sätta på är ju inte Det Vackraste med Cecilia Vennersten det första jag tänker på.. men ja, den är ju inte sämre för det.
Mysig day har vi haft. En löprunda imorse medan Alex var i skolan, kan sammanfattas med ett ord - motvind. Aaaah, det var fan att springa med tegelstenar i skorna, men jag kom en bra bit innan jag dog iallafall.

När Alex kom hem såg vi Min brors flickvän, skön film som man förmodligen kunde lista ut slutet på genom bara titeln. Efter det lite snack och en lång promenad i solen vilket var guld, det är vackert här ska ni veta.  Gick och köpte popcorn, och därefter blev det lyxmiddag i form av fiskpinnar - gooott.
Ikväll har vi tjattrat lite och kikat på The Bucket List, att rekommendera, vi snyftade lite båda två i slutet.

Utöver det så har det nog inte hänt så mycket, skönt att bara få gå omkring i myskläder, utan smink och uppsatt hår. Men imorgon blir det shopping och mat på stan, det säger jag inte nej till :)
Nej men nu ska jag allt röra på mig, so long!
Puss



sunday

Holá guapas.
Jag halvligger nu i en skön fåtölj hemma hos Alex i Kristianstad, helmysigt hus detta. Sedan jag kom runt tre har vi tagit en fika på stan, handlat veckans food, plockat äpplen & bakat äppelkaka, tagit en kvällspromenad och myst med te och godis nu resten av kvällen. Haha och vi har snackat non stop, så mycket som har hänt. 


Kommer sakna min älskade Halmstad-kompis! Fan Emelie, att det alltid ska gå lika fort..
Men roligt har vi haft det :) Hoppas tiden går lika fort tills vi ses igen. ♥

Mycket annat roligt, har tagit mig tid till lite msn på första gången på länge så fått höra en hel del nytt. Haha! Jag gillar dessutom reunion-planerna, skulle vara sjukt skoj guys :) Vi får styra upp det där. Det är faktiskt sovdags, får se vad vi hittar på under morgondagen! Jag trivs ofattbart bra redan iallafall, känns som om dom här dagarna kommer gå ganska fort dom med..

Sist men inte minst, grattis på födelsedagen pappa! Du är bäst och jag kramar på dig härifrån sålänge.
Sleep tight.




talking about dancing

"If you liked it then you shoulda put a ring on it !"

Andas ut. Gårdagkvällen bjöd på det mesta jag uppskattar; god mat, härligt umgänge, bra musik och jävligt heta dansgolv! Det var ass-shaking på hög nivå på The Corner, ett inneställe av uteställen här i Halmstad höst- och vintertid.

Vi började hos Malin, var runt 15 brudar som åt och drack och kom igång bra tills vi runt 23 rörde oss in mot centrum. Vi hade lite problems till en början vart vi skulle och sprang (aj, mina fötter) emellan ett par ställen. Vi stannade dock tillslut på Corner och det var svettigt, men sanslöst skoj.
Tog en sväng därefter till Tre Hjärtan - som var ungefär BMB's motsvarighet till afterwork fast med mestadels ungdomar :) haha så vi sjöng också, jävla roligt plus att vi träffade några sköna grabbar som dansade med oss.
Mitt på dansgolvet frågar Fredrica typ 01.50, "ska vi dra tillbaka till Corner?!" När stänger krogen? "03.00!" Snälla Västerås, gör något åt eländet, till och med lilla Halmstad håller högre nivå.

Tog oss hem safe och imorse var det två trötta brudar vid frukostbordet. Men alltid kommer vi igång med ett par glada skratt och nu ligger vi i soffan och kikar..reprisen av MTV MV Awards! haha, alltså vafaan va dom kör den reprisen men, den är ju bra. Emelie har precis fått igång någon special funktion på sin nya Iphone. Är man avis?


Blandade känslor imorgon, lämnar Halmstad och Emelie bakom mig för jag vet inte hur länge - veckan har rasat iväg. Men samtidigt får jag träffa Alex äntligen, I've missed you sooo much! Så det blir nog bra, det blir allt som jag brukar säga. Nu ska vi kika film och fortsätta våran slödag :) Puss&kram



födelsedagsbarnet Malin längst till vänster, Melinda, Noeline & Emelie  
i "partyköket", obligatorisk dans!






On our way to party, Fredrica shows legs!



haha yeas, cheers mate


And friday it was



Påväg mot tågstationen, Kristianstad 12.40 på söndag. mysig tröja - MQ.



Nu kan man ju helt klart säga att hösten hittat rätt, i natt var det minusgrader och kylligt ät det! Men det är fredag och ikväll och Emelies krogpremiär - det laddar vi för :) Ska väl börja fixa håret om en stund, det tar sin tid om man säger så. Lär ju göra något åt eländet snart, slinga brunare eller något liknande. Men solen får bleka det först, för Thailand är bokat två veckor den 26/11! Tredje resan för i år, hur bra kan det egentligen bli?

Förövrigt är det jävligt lugnt, njuter av min "semester" och tar igen mig. Om en vecka är det hem till jobb och slit igen!
I'm enoying this! Uu förresten, 2 statements:'
1: Lady Gaga's och Beyonce's framträdanden på MTV MV Awards - wahaow!
2: Cobra Starship - Good Girls Go Bad
http://www.youtube.com/watch?v=9JK7IKSfyLE
Nej nu vaknade Emelie, ha så roligt ikväll guys :)
Puss




MTV

Ligger nu i lägenheten i Oskarström och kikar reprisen på MTV Video Music Awards. Där förövrigt Kanye West betedde sig som ett jävla as, eller jackass som Barack Obama uttryckte det. Fyfan! Okej Single Ladies är grym, men Taylor's "You Belong With Me" är jättemysig, jag kan se den om och om igen. Så all credit till henne och Kanye får fan kamma sig. Haha guud, ni vet den nya Clerasil-reklamen, killen som är utklädd till kyckling? "En söt kyckling",  "En snygg kyckling ;)!" aaah, jag skäms, hahaha ibland undrar man ju.

Igår blev det en lång shoppingrunda vilket var skitkul, haha jag blir helt till mig. Kom hem med en stor stickad halsduk från Monki, ett par svara högklackade, skinnimitation från Din Sko (suprise), en present till pappa som förövrigt blir 49 på lördag när jag inte är hemma..hm vad mer, jo en skitsnygg klänning från Tretton - en butik jag önskar fanns hemma. "Köper du inte den där klänningen så köper jag den fan åt dig!" sa han som jobbade när jag provade den. Haha skön, men den var riktigt söt :) Right? 



Idag blir det lite matteplugg, annars bara chill tills Emelie kommer hem från fotandet. Då blir det en sväng på stan och sedan ska vi till stranden och andas nostalgi, haha. Those were te days! Imorgon är det party på g, laddad som sjutton nu - kommer bli nice. 
"Shoulder pads may come and go, but a bff remains forever" xoxo. Haha ohyes,  nu ska jag se senaste avsnittet Gossip Girl (första avsnittet av 3:e säsongen började sändas i USA igår). Can't wait :D So long guys! Puss



Haha jag fick helt plötsligt en sån där amazing flashback! På Det Glada Hörnet, Magaluf. Med Umeåtjejerna, då Cornelia (galet skön brud) berättar om den typiska bakismaten i Skellefteå, deras grannstad.
" ja alltså, den säljs på typ alla pizzerior. Ni vet en calzone - en inbakad pizza? I den så bakar man in en hamburgare med pommes, ett skråvmål. Och resultatet blir - en calskråve! Skitpopulärt där uppe"
Hahaha, hilarious. Maggan ♥


Sturegymnasiet

Halmstad. Aaaaah, det är helt sjukt. Sitter med Emelie och Justina nere i någon slags fotosal. Ni Ska se datorerna här! Rudbeck kan ju verkligen slänga sig i väggen i jämförelse. Ska lägga upp en bild senare, men jag är verkligen impressed, haha.
Första tidiga morgonen på ett tag kändes, sov med mina vanliga tre flätor, som behövs till mitt hår som verkar ha förväxlats med en lejonhannes eller dylikt. Lockigt blev det hur somhelst.
Idag är det lite studenttävlingar och grejer på g. Tänkte på en sak - ni ska bara veta hur snygga guys det finns här nere! Det är helt insane verkligen, bara på Göteborgs central såg jag säkert 5 potentiella Calvin Klein-modeller. Önskar jag hade haft en sån där penna Kid Cudi har i Day n' Night- videon, weehey.
Veckan kommer gå alldeles för fort har jag en stark känsla av, ska hinna med både shopping (Halmstad har fått Monki, cleeeant!) en tripp till älskade Östra Stranden vilket jag ser fram emot och party plus utgång på fredag hos Malin som fyller 18. Nej nu ska vi kila och äta, hörs vidare :) Peuss
haha, jävla fotoklass, man blir inte lite sugen på en systemkamera nu..
Justina & Emelie

Hstd

Hey!
Sitter på utkanten av Emelies bed, snott hennes dator medan hon plattar håret eftersom mitt mobila internet inte helt oväntat inte fungerar här. Jvla 3! Jag är sjukt seg, Justina ligger och sover så bara Emelie som är igång.
Igår var det småparty med middag här hos Emelie, vi var 11 brudar och det var roligt :) Sedan fick jag underhållande telefonsamtal som jag garvade åt imorse..hahaha.
Så sköönt att slippa Västerås, det enda jag gör är att uppdatera bloggen sen så bryr jag mig faktiskt inte om vad som händer hemma. Förutom mina vänner, men jag räknar ändå med en update när jag kommer hem :) Vilket blir om ett par veckor ungefär, Kristianstad på fredag! Aleex :D
Nej nu ska jag kila, det är party på g. Hela Emelies släkt kommer och dessutom människor jag inte träffat på flera år - vilket ska bli reuligt.
så idag är du alltså 18 Emelie Paulsson, säger bara GRATTIS älskade vän. Vi har känt varandra 10 år i år, och trots att vi träffas ett par veckor om året och pratar med varandra alldeles för sällan så står du mig sjukt nära
(ja, två meter härifrån). Haha! Du kommer få en grym B'day :) ♥

Friday, I'm in love

dunk, dunk, dunk.
Ni vet ljudet när man rullar en resväska över plattor, helt underbart.
Jag älskar att resa! Det är så roligt att vara på väg någonstans, bli fast i Västerås framöver är min största skräck.
Sitter äntligen på tåget nu, efter mycket om och men eftersom det var en halvtimme försenat pga. olycka. Var ner och pratade med dom och det var tydligen någon som hade hoppat framför för ett snabbt slut..blir allt mer vanligt med "höstdepressioner" tydligen. Usch.

Gothenburg here I come! orkar inte skriva mer, rena träningspasset för armarna. Jag ska försöka hålla mig uppdaterad :) Puss




Converse vita, skinn




Breakfast Club

Blev uppjagad imorse av att fastighetsskötaren skulle komma, nu är klockan 13.25 och mannen har fortfarande inte dykt upp! Haha, happ. Men ännu bättre, då kunde jag kika på MTV Breakfast Club i lugn och ro, favorit.
Vet ni vad, jag ska iväg och träna. Det  som måste varit nåt jävligt tillfälligt som drabbade mig igår, för idag känner jag mig ganska fit for fight.

Så jag knatar iväg till gymet nu, sen skulle jag behöva komma vidare till stan men vi får väl se när energin tar slut. Kolla in min gaddning btw, fast jag har verkligen inte bestämt mig än. Från nacken ner längs ryggraden, eller horisontellt strax över skulderbladen. Värt att fundera på, det är svårt!




Not well

Allt hörs här, och ja jag menar definitivt lägenheten . Det låter som om grannen har toaletten här i sängen brevid mig. Okej lite överdrivet, allt är bara tungt och grått när man är sjuk.  För ja, efter mina dubbla träningspass igår så har det slått till ordentligt - det känns som om någon sitter och river i halsen på mig. Plus årets träningsvärk. Det är den där jävla roddmaskinen Vilén, haha!

Så idag har jag gett sängliggande ett ansikte, försökt gjort så mycket nytta jag kunnat men mest har det blivit Gossip Girl och telefonpratande. På torsdag ska jag äntligen hooka upp med allra bästa Andrea vilket känns som 100 år sedan, och även ha en efterlängtad update med Anna!
Nej nu, ska jag äta, göra ett försök iallafall - inte bra det här.
Hörs när jag mår bättre, vilket förhoppningsvis är snart! Puss

Lyssna Shakira - She Wolf.   love or hate - I love.


Just det, jag glömde nästan! Jag har shoppat som en tok på sista tiden, massa tröjor och jeans, även ett par enligt mig galet cleana, höga vita skinnconverse (tyg kommer bara förstöras i höstrusket ändå) Inga bilder för har inte orkat dragit på mig något, men det kommer kanske. Däremot så måste jag bara rekommendera
Hawaiian Tropic Body Butter, lime coolada, luktar så sanslöst gott!


Monday morning

Hey you!
Sitter här och trycker i mig lite flingor, usch jag är verkligen ingen frukostmänniska!
Helgen är förbi och roligt har jag haft, speciellt Hoffmaestro på Oliwer vid fredags, jeezez :D
Det var riktigt grymt, hoppas dom dyker upp fler gånger. Därefter hamnade vi på Silk, höhö. Lite b men det var faktiskt ganska roligt.. Annars har det varit himla lugnt och skönt, hoppas Klara fick en härlig b'day :)

Nej men iallafall, att jag slänger upp lite Magalufbilder här..enjoy!







en bråkdel av de drygt 500 som togs! sol&bad, massa party och goa grannar - inte blir det mycket bättre!
Magaluf en ny favorit, kanske kommer tillbaka nästa år :)


Damn

Let's do it, let's do it.
Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

Mm, unupdated, I know. Internet har som sagt inte riktigt kommit igång hemma än utan pappa har tydligen fått tillbringa halva kvällen på Expert, hoppas det där jävla mobila bredbandet hoppar igång nu. Rent utsagt!

Jag har nästan hämtat mig frå Magaluf nu..en vecka har gått sen vi kom hem och det är ju såklart rätt tungt att vara hemma men, roligt hade vi :D och jag ÄR brun, oavsett vad mr Larsson nu säger om saken! pucko..
gud. Jag känner mig helt unfocused, är hemma hos Madde med Carin, ska kika film. Madde har bakat äppelkaka, gud så gott. Resten av Magalufbilderna rasar in på facebook imorgon, värt att se vill jag lova ;)

Nej haha, så jag skriver, sätter nog punkt här för ikväll. Puss

RSS 2.0