jag är döden!

Hahaha. Nya reklamen med Judith & Judith, humor.

Jaha då var det måndag igen då. Helgen har varit bra, med två vändor ute och en lång jobbsöndag. Ja faktiskt, gårdagskvällen går till historien som the night that never ended. Jag och Sanna satt och kikade på klockan. Inte gick det fortare för det. Sen hyrde vi Remember Me och åkte hem.

Fredagen jobbade jag kväll och sen hem till Empa. Där var vi sex damer som drack vin och hade det trevligt. Taggade var vi och såg fram emot kvällen. Partykiller 1 - 20 min kö in. Partykiller 2 - 20 min kö till garderoben. Somebody save me. Och därefter för mycket folk. Men det var gaanska kul ändå :) Mötte upp Sanna runt 2 som smitit till Silk och gick till Tip Top för att käka med Joel & Thomas. Livliga diskussioner och gratismat fick avsluta kvällen innan jag by my self tog mig hem till Empa för att trotsa världens rethosta och försöka sova lite.



mate! skönare brud en den där Anna får man leta efter



Elin från Uppsala & Anna



Anna har bag-in-box-tekniken inne

 

Promenad i högklackat



hela kostcirkeln



favorit-Moooa :) snodde bilden från hennes blogg.

Lördagen innebar firande av bästa Lisas 20-årsdag. Åt och drack gott hemma hos henne och därefter vidare mot Pluto, For the Love of House. Tack vara hennes vän Martina slapp vi köa. Tuur var väl det om man säger så, galet med folk! Men jag hade jäkligt roligt faktiskt innan jag begav mig hemåt nån timme tidigare, eftersom det var heldag på jobbet igår.

Så ja, det här var sista utgången på väldigt länge. Den här veckan återgår jag till träningsschema för så här mycket kan man bara inte tappa utan vidare. Simma ska jag börja göra också, med start på onsdag. Det blir bra :) Så det kommer inte hända mycket framöver. Men å andra sidan kunde jag inte bry mig mindre, så länge jag mår bra. Later!


hockey och blodsugarbarn

Åååååågee! hahaha. Alla ni som inte har sett Filip&fredrik's "Lite Sällskap" - gör för tusan det. Sanslöst roligt, min humor så det sjunger om det.

Onsdag. Ledig, men däremot lyfttekniks-kurs på förmiddagen. Klar runt 12 och då blev det en runda på stan. Boots, vantar och strumpbyxor kom jag hem med. Hem och ut en vända, Gossip Girl(!!) och sen tillbaka in till stan för att fika med Sanna :) 

Mr Hägg hämtade upp mig därefter och det bar av ut till Enköping för att kika grabbarnas hockeymatch mot Eddies ESK. Marcus dam Eleonor var med, haha för skön brud. Vi hade roligt, och sura vann dessutom!

Filmkväll väntade därefter med Crille, Sanna och Empa, så mysigt som alltid. Mindre mysig var filmen vi såg, FYFAN. Jag blundade och tänkte på något annnat. Men det var iallafall en bebis som drog till sig hundratals flugor och bet sönder mammans bröst för att den egentligen levde på blod. Nice.

Imorgon ska jag jobba 7-13.30 och därefter hälsa på Daniel i Uppsala :) Sov gott puss!


love straight through

Sommaren är kort, det mesta regnar bort. Men här kommer min i en liten, liten bildlig resumé från några fina stunder!




















































thinkin' before she speaks, she is

And you're havin' a nice time, with that girl I don't reaally like
Min nya favorit, Kate Nash - Kiss That Grrrl. Haha, ja den är skön ju.

Eliiit. Jobbat heela dagen. 8-13, 16-21. Värda tre timmar däremellan, eftersom man är så slut efter första passet så man åker hem och sover. Riktigt spännande! Hahaha på fikat, drev sönder olika dialekter och ingen av oss är bra på att härma;
Jag (på extremt dålig värmländska): hej och välkomna till Haajk! Idag ska vi bygga baarkbået.
Caroline (något bättre): och nu mina keera vänner så ska vi se vad GOLIAT hittar på för spennande idag!
asgarv! Haha, med världens betoning på Gooliat, hade helt glömt bort att dom visade det! Därefter diskussion om varför i hela världen dom visade det överhuvudtaget? så himla ocharmig figur! hahaha, varför inte Kalle Anka och sånt som alla andra sommarlovsprogram?



ee ja! vem faller inte för en kille med långt mörkt hår, intensivt mörkbruna ögon och pälskallingar?

Jaaaha! Hääär kan man vara! Haha, måste sluta härma WoW-Jocke. Snart, inte än. För det är fortfarande kul. Har omedvetet börjat köra det typ på jobbet; "häär kan man va!" - samma betoning men i andra meningar, typ "såå kan det va!" Haha, folk som inte har sett snubben lär ju tro att jag är lite lätt störd.

Mm jaa ikväll bytte fröken Fuentes och jag pass, springtur så sprang runt mellan fyra avdelningar och hjälpte till. Tungt vill jag lova, men tiden går fort så jag gillar det.

Tisdag inebär min enda lediga dag den här veckan (ja, förutom helgen kom jag på. hahah). Såå imorgon funderar jag på om jag ska passa på att ta en jäättelång sovmorgon, äta frukost i soffan framför nån skön serie och sen göra ingenting hela förmiddagen. Ta gymmet på eftermiddagen. Eller om jag ska kliva upp, dra till gymmet plus sola och sen hem igen innan det är dags för lunch på stan? Haha, svåra val i livet. Hatar nämligen friskis efter 15, helt plötsligt har man hamnat mitt i en lunchrush i Indien, c r o w d e d. Dock kom jag på en sak som jag verkligen ska göra, har ju ett jäättestort paket som ligger och väntar på mig! Kaan det vara Nelly.com?

Jaha nehe som vi brukar säga, dags att tänka på refrängen!
Sleep tight wake dry :) Puss







Här kan man va!

Så sant, här kan man verkligen vara! Jag talar om jobbet, varit igång sen 7 imorse och klockan närmar sig snart detsamma kvällstid. Hoppas Sanna mår bättre, jobbade hennes pass imorse så hon fick soova och friskna till :) Jag är helt slut i huvet, men det har varit en bra dag. Jobbade med Caroline & Ulrika fram till 14, grät av garv hela fikat - roliga damer det där. Nuu är jag dock all alone men det är lugnt ikväll.

Blev aldrig utgång igåår, Anna mådde inge vidare så det var synd. Sen ringde Daniel och frågade om jag skulle med dom grabbarna  men pallade inte eftersom jag tagit på mig morgonturen. Så jaa jag var hemma med emil,  tog en promenad samt såg halva Inception innan jag somnade i soffan - den verkar bra dock!

Ikväll oj ja hör och häpna - blir det lugnt igen. Jag och JW ska laga lite maat, hyra Snabba Cash (hahaha, internt otroligt roligt) och sådär. Varfööööör?!?! Men jag känner liksom inte att det är någon partyhelg, mitt i månaden och skitväder. Sen gör det ju sitt att man jobbar också. Baara ledig tisdag nästa vecka..men däremot helgen så det är ju inte fel!

Jaha nehe 1,5 timme kvar så ska göra ett ryck och fixa iordning lite. Kör hårt ikväll! Puss





We may only have tonight

Godmorgon! Och så var med fredag I like! har Plain White T's Rhythm Of Love på högsta, njuter! Den är så fantastiskt bra. Bästa hittills på året skulle jag vilja påstå. Ja, alla har väl spotify så lyssna här :)
Man blir så glad så glad, videon är också helt fab.

Hade världens roligaste dröm, om jag flinade för mig själv när jag vakna. Skulle våldgästa Eddie, och Daniel. Så bodde han på nån jävla gård med massa kor. Smög in i hans hus, upp på övervåningen och där satt det massa folk och fikade. Får panik och kastar mig in i ett rum. Kan därifrån se ner på en balkong, där det är massa barn och några som springer runt utklädda till nå slags clowner. Då ringer Eddie "jag ser dig!" jag ba hur fan då. "men jag är en av de utklädda!" så börjar en av dom vinka till mig." han breve mig är Daniel, det här är mitt födelsedagskalas!" och jag tänker typ - noooe, jag har våldgästat hans kalas!! hahaha. så himla skruvat.

Jaha nehe, om tre timmar ska jag infinna mig på jobbet så lika bra jag börjar styra upp den här dagen. Första anhalt är systemet och sen ska det inhanandlas ögonfransar och strumpbyxor. Hmm, undrar om man kan göra det på Maxi? Haha! Jag är inte så jävla noga. Anna visade mig dock nya fransar från Depend, dom som korsar sig. Jävligt snygga på faktiskt! Dock otroligt svårhanterliga med svart lim, svart överallt i början.

Nej jag ska kanske visa vad jag köpte igår, sen är det time to move! Puss


















My head is stuck in the clouds

And I don't remember, you lookin' any better.
But then again I don't remember you.


Här sitter jag och känner in rummet tillsammans med John Mayer. Det är fredag imorgon, åjo, och då kan man ju tänka sig att det blir nåt åt partyhållet ja. Men jag jobbar 13-21 först och främst, ska faktiskt bli kul nu när man varit off sen i måndags. Vilka lata dagar det har varit, men träffat vänner och haft allmänt kul ändå. Kommit igång med träningen bra också, plus i kanten!

Ikväll ska det shoppas. Jag som inte har shoppat nånting på sista tiden menar jag! Höhö. Nelly.com hamnade jag på ikväll och det är skor och klänningar och diverse annat som kommer hem till mig inom snar framtid! I like, behöver pigga upp mig själv denna trista tid på året. Mamma och pappa har bokat Egypten, femstjärningt i november. Skönt för dom, jag är absolut inte avundsjuk. Jag menar jag kan ju vara hemma och, tina fötterna i micron och sticka världens längsta halsduk att flytta in i. Starta eget - bygga ishotell. Ja, möjligheterna är många!

Det har varit världens knasigaste kväll, alla verkar vara på sjukt humör och bara skämtar och skriver sjuka saker på sms och fb. Och jag bara garvar, hahaha. Tragiskt, sitter hemma helt ensam och asgarvar framför datorn, min enda vän. Men men! Skoj är det. Alan!

Förövrigt satte jag mig på Gränden med Anna, åt panini och kikade på folk. Hon drack vitamindryck och satt med ryggen mot. Snygga skjortor såg vi på Carlings, ooja. Köpte en häromdan, en lila av alla färger. Rutig, assnygg. Bästa plagget just nu.

Förövrigt lossnar det lite med lägenhet:) känns bra. En bit påväg iallafall. Men är nog skiljeboare fram till jul. 
Eeh ja! Annat som har löst sig också, skönt.

Jaha nehe, nu ska jag borsta tänderna och försöka flytta på emil utan att han ska ligga slimmad mot mig hela natten som vanligt. Det är jävligt varmt kan jag säga, ungefär som att sova med pälsväst. Hörs och ses! Puss








gear & talents

Godmorgon!
Inte för att det nödvändigtvis är det, men ändå! Imorse fick jag veta att jag levde plus att solen lyser - med sin frånvaro. Usch, om jag vill flytta nu.

Hahaha. Precis gått och lagt mig igår, så ringde mobilen.
" Alan! AL! Alan!" och sen ett asgarv på det. Jag hade skickat en länk med dubbade djur till Johan, såg det för jättelängesen men nu har jag sett det flera gånger på fejjan och det är rätt skoj. Johan tyckte dock detta var hur roligt som helst så vi låg och citerade dom där djuren och asgarvade i typ 20 minuter innan det var dags att sova. Haha, härliga människa. Sök Walk on The Wild Side @ Youtube.

Jaha nehe, nu är det dags att röra på sig här. Ledig dag - innebär en vända på Ica Maxi, gym plus solning och eventuellt en date med United. Later! Puss







ojoj vad jag är danssugen! Var längesen man var ute och shakade loss, vi får väl hoppas på Uppsala nästa helg:D

you, you, you yeah you

ooch så var det tisdag! Minisemester. Ledig tis-tors, och om jag vill ut och fara! Haha fast jag har inte kommit så långt, Vivaldi's med Sanna blev slutdestinationen idag. Men va myysigt då, om det var längesen vi umgicks ordentligt den damen och jag! Får allt bli bra mycket bättre framöver, och imorgon är det ju faktiskt onsdag och vi är inte dom som är dom! Passade även på att shoppa lite, underkläder och en snyygg klänning från H&M. Och den var svart, skräll va! Nu har jag pratat med Daniel i nån timme och blev otroligt trött somvanligt, måste sova lite inte gymmet tror jag. Som en gammal kärring. Fast dom kanske inte går till gymmet efter sin vilostund. Haha, va kul om tanterna på jobbet skulle göra det.

Jaaaaaaahaja. Jag vill göra så mycket just nu men det är mycket jobb framöver. Kvällar och helger framför allt, score!
Det äär
London! Frankrike till Emelie! Uppsala! Göteborg! Karlstad till Lisa! jaaaaaaaha nehe :(

Men men snart är det jul, och det är ju roligt. Nej jag ska väl trots tröttheten slå upp min nya historiabok, 650 kronor fattigare på köpet. Men men, såå kan det va! Puss




I don't need a parachute

Cheryl Cole - Parachute
helt otroligt sanslöst skön. Däär har vi en ny alarmsignal!

Jaha nehe, då var det måndag igen. Helgen rasade iväg som den alltid har en tendens att göra när det är alkohol inblandat. Men roligt har jag haft! I fredags hängde jag med Bella och drack vin, blev Bill&Bob senare och andra anslöt sig; kul jul!
Lördagen innebar fika med favoritLisa & Anton T E D på Gränden, trevligt trevligt :) Hem och greja lite, därefter leka taxi åt Äpplet nån timme - hämta kläder hos honom, hem till Joel, till Donken och sen hem. HE OWE ME. haha neeejdå.

Sen hämtade jag upp Anna Sestan aka JW som även fick anta rollen som min personliga bank under kvällen eftersom mitt bankomatkort var spårlöst försvunnet. Och fortfarande är, illa nog. Destination Bill&Bob även denna kväll, mötte upp Loket på stan sen blev det ett glas vitt och lite talande. Anton anslöt sig och vi hade allmänt trevligt trots svårigheterna att höra vad folk sa :P Rasade hem sen och söndagen var det segaste på år och dar! Men ändå skönt, fullt fokus på att göra ingenting.

Så det är en lite konstig idag, uppstart i skolan imorse. Tog bara en halvtimme, så hemma och tar det lugnt nu. Ska ut och springa om en stund men, jag kommer glömma bort att jag ska jobba! Shit måste typ skriva upp det, har påmint mig själv 18 gånger redan.

so wellwell, dags att logga in på skolsidan och kika läget. Kan ju avsluta med att gratulera min bror som blir 17 år iår! Nästa år är han 18, herregud - om man flyr stan! Puss och hej


september 3

nemen, justja jag har ju en sånhär också!
storbloggarn är tillbaka, känner verkligen hur det här är min grej och vad jag verkligen brinner för att skriva om mitt högintressanta liv! Inte för att jag har något emot mitt liv, men det händer väl inte sådär oerhört mycket.
Magaluf hände, och det var inte lite bra. Har bara varit hemma i lite mer än en vecka, men det känns som 16 år. Vill tillbaka till värmen, även dom stunderna det var för varmt och vända på sig kändes som dagens ansträngning.

Haha, jaa. Nyss fikat med Anna & Maria. Fredagsfikat, på jobbet. För inte förrän kl 15 stämplar jag ut idag. Klockan ringde 6, kallt som satan ute är det också. Men men, det är ju trots allt bara 200 dagar kyla som ligger framför oss.

Men denna fredag bli kanon ändå, för Lisa kommer hem från Karlstad och det blir all in för min del (och hennes om jag känner damen rätt) eftersom jag är helt ledig ihela helgen! Det är verkligen kors i taket. Tror det blir dubstep, eller nåt. Vin iallafall, haha. Reuligt :) Skolstart på måndag på riktigt, beställde nyss historiaboken och blev därmed 650 kr fattigare. Välkommen till verkligheten kanske. Efter jobbet knatar Anna & jag ner på stan, ska unna mig lite shopping tänkte jag, mysiga höstkläder att glida till jobbet i.

Jaha nehe, dags att göra ett ryck här nu. Trevlig helg puss&kram!


RSS 2.0