Magaluf

Gaaaalen kvall igar, somnade halv 8 party som fan :D favvograbbarna akte hem idag, tomt. PUSS

Tonight is gonna be a good, good night

Hey guys :D
Haha vad´ar ite battre uppladdning an dator en kvall i Magaluf, vi ska snart upp och dra igang forfesten men maste ju blogga lite forst. Sanslost bra har vi det, kommer aldrig hem till Sverige igen. Engelsman ar vanligaste umganget hittills och inte sager man val nej. The Office rojde igar till laaate och ikvall vantar fan scooter live! okej haha, me anda.

Magaluf ar ett maste for er som funderar pa sista minuten! Puss

Airport

Hey guys!
Nu, nu är det riktigt nära! Bloggar från Arlanda, några långa timmar till flyget går och incheckningen öppnar inte förrän om en stund. Lite segt, men om vi är laddade :D Amin kom och sa hejdå  på stationen, haha men varken  Andrea eller jag fattar fortfarande att vi ska åka. Vilken vecka det kommer bli, med en medeltemperatur på  28 så tror jag inte vi kan få det annat än underbart faktiskt! Kommer väl massa stekiga bilder sedan om jag känner mig och min kamera rätt (Andrea glömde inte helt oväntat laddaren till sin). Haha fulla väskor, även handbagaget ligger nog runt dom maximala 5 kilona.

Nej nu ska vi gå och ta en fika innan det är dags för incheckning ! Ha det grymt på dansgolven här hemma också så hörs vi vidare när vi kommer tillbaka! SO LONG sckrs :D


Uppladdning


Weey, nu är det nära min vän! blir jävligt laddad när jag sitter och kikar igenom Kretabilderna från i våras och nu är det dags igen! :) Magaluf den här gången, kommer bli så cleeant!

Gårdagskvällen blev mer än lyckad, hur roligt som helst hade vi! Dansade runt till benen domnade (hoppas att det var för dansandet) och träffade massa snyggt folk. Förfesten styrde somsagt Johanna och det blev lika crazy som vanligt. Slänger väl upp lite bilder också, bäst att passa på för det ryktas om att jag blir utan internet i fem veckor framöver!
Det är riktigt hårt ju, haha



ursäkta röran, som sagt är det rätt messy runtomkring mig just nu haha




Nej jag måste vika ihop nu, är hemma hos Alex och vi ska tydligen byta dator. KOmmer förmodligen inte blogga mer innan Maggan, så take care guuys! Hörs väl när jag kommer hem, helt brun och fräsch :) Kissin'

games, jokes, laughter

Aloha!
Chill in bed, jag laddar  upp med albumet Clubland 15, haha men det är faktiskt nice. Vilket slit, jag hoppas inte jag behöver flytta alltför många gånger i mitt liv. Ta mig hemifrån, därefter hitta en rik man och sen flytta direkt in i lyxvillan på 400 kvadrat. Gärna i Spanien, men Frankrike är också heltok.
It's a mess ;





mm, snyggt va. men packningen till Maggan är faktiskt klar!

Haha, ja den frillan!
Ikväll ska vi ut på nya äventyr igen, musiken är laddad och resten som behövs i kylen. Vi blir ett stort gäng på förfest hemma hos Tiffen, och därefter blir det terrass på Pluto :)
You know I like it
Iallafall, så ska jag slå till på spetsstrumppyxor till strax ovanför knäna, en svart längre t-shirt från Monki och turkosa höga pumps från Bianco. Ett par turkosa armband till det så.




Hur resultatet blev får ni se imorgon, härligt att man fått ordning på kameran igen.
Nu ska jag slänga ner det sista i kartongerna, imorgon blir jag äntligen stadsbo!


Money for nothing

Nja, inte riktigt, men idag är det sanslöst lite att göra på jobbet. Jag menar har varit klar i en halvtimme, klockan är 19 men får inte gå hem förrän kl 21! Får väl slå mig ner med en macka och kika vm i ett par timmar, jag klagar då inte.

Det är körigt hemma, fysjutton. Kartonger överallt, känns som om det skulle vara lättare att ta sig fram på styltor och jag lyckades med att välta en golfbag över en buske, som rent utsagt mosades totalt. Ojdå.
Carin hämtade mig och därefter tog vi oss till stallet, det var mysigt att komma ut en sväng :) Efter mycket avancerad matlagning, micro, var det bara att åka direkt till jobbet sen. pust.

Nu har jag packat väskan iallafall, bara resten utav underkläderna och några bikinis som fattas,  sen är jag fit for fight, (ja, jag ska ha mycket grejer med mig). Haha, i desperat behov att hinna använda alla sommarkläder en gång till så lika bra att packa med alltihopa. Det roliga är att jag även packat ner alla mina vanliga kläder i flyttkartonger, utan att tänka på att det faktiskt är fyra dagar tills jag åker. Så ser ni någon i svart sopsäck med hål för huvet så är det förmodligen jag!
Nehej, nu är det kulstötning på g . Hörs!
http://www.currypojkarna.com.
hahaha, klockrent Gurra. Lika roligt varje gång.


decision









Lost

Vet ni vad, ibland kan jag bli så himla trött på mig själv. Jag menar, vem fan går och tappar bort laddaren till sin kamera? Nu  har jag vänt på allt möjligt och kikat överallt..icke. Det sjuka är ju att jag inte ens haft den med mig någonting -  är ju sprillans! En jävligt bra gissning är att jag har "städat", dvs slängt in saker överallt där dom inte syns och sedan förtränga att det kommer en dag då jag måste ta tag i det ordentligt..så den ligger säkert ovanpå min garderob eller något annat clever.



Ja friidrotten är ju i full gång och jag gillar Usain Bolt så hårt sen förra sommaren. Haha dock fick jag nåt hjärnsläpp på facebook när alla hette typ " Bolt! shit va snabb han är.." och liknande. Då tänkte jag "jävlar va alla kollar på Bolt (tecknade disney-flmen), undrar vilken kanal"... Så, idag har jag jobbat min sista dag för aug! Fränt :) Det var en tidig morgon, jag är inte den som är den men det var riktigt nära att jag kröp ner i sängen igen. När man blir väckt så är det alltid sjukt jävla kallt, kan knappt stå rakt - men när man vaknar av sig självt så är det aldrig några problem! Haha  vilka svårigheter, jag blir galen.

Vi flyttar snart, och jag ska tvätta upp alla somriga Magaluf-outfits imorgon. Känns lite weird men..rapapapa pa pa! Haha.
Guld. Ska sova, eller njae kanske inte. En liten stund till..
Ge mig onsdag! Puss


Dagen efter



Ligger ute i skuggan med lite skön musik och piggnar till allt mer. Gårdagkvällen/natten var grym, hade roligt från början till slut. Och kan absolut inte sluta bättre än kl halv fyra på morgonen med medköpt bc, trevligt sällskap och Simpsons the Movie (skrattade så jag grät som vanligt) haha. Spider pig, spider pig..

 Johan, Andrea & jag, Pluto

Jag har fått låna min mosters lägenhet på Oxbacken i helgen då hon är out of town, och det är så nice! Bara att slippa fundera på hur man ska komma hem efter en utekväll. På torsdag så går flyttlasset för oss, äntligen närmare stan och bussar som går bra mycket oftare än var tredje timme! Haha, lyx ju.

Nu ligger jag och kikar kläder, Monki som är ligger närmast hjärtat hos mig har kommit ut med en hel del snyggt.
Den här klänningen kommer ut i höstkollektionen September, och heter Eclipse (favoritbaren i Platanias, Kreta) Haha, underbart - den ska jag ha.

Nu blir det en ordentlig dusch, packa ihop en ny outfit och cykla in till stan. Lutar åt BMB ikväll, aldrig fel en dag som denna. Och tänker inte gå och bli förkyld av nåt skum på Sjökrogen - det duger inte :) we'll keep in touch! Puss

Thursday I don't care about you



Hey guys !

Ska alldeles strax lägga ner det här, men tänkte att jag drar ihop ett par rader först. Jobb och slit från tidig morgon till sen kväll, dock hann jag klämma in en morotskaka med Bella på Wayne's, satt inte fel! Eller jo, det var förmodligen precis det den gjorde, men det rättar vi till på gymet imorgon.

Imorgon slutar jag mitt på eftermiddagen och ska som sagt lägga lite energi på gymet.. och dessutom cykla hem. Därefter skulle jag tro att det blir festligheter, är ledig på lördag så det gäller att passa på! Outfit? Jag tror det är löst, shoppingen idag orkade jag helt enkelt inte med så den där toppen får hänga kvar på H&M tills imorgon.

Jag är dessutom värdelös på papper. Som mitt jämkningsbeslut, skulle ha lämnats in för längesen! Nu skattar jag 30% helt i onödan, så jävla ovärt rent utsagt. Pappa skulle iallafall styra upp det där imorgon, tur jag har den mannen i mitt liv! Nej dags att sova, jobb 8 imorgon och det är dessutom Annas sista dag! Sanslöst ju, det har vart en bra sommar :)
Puss & kram

nystart

Visst är det så, att det kan vara roligt med en förändring ibland. Därför är det nu dags att överge gamla bloggen på blogspot som var alldeles för tråkigt för att ge sig på den här istället!

Vilken dag! Vi låg och myste till halv två innan det var dags att släpa sig upp - men så utvilad och fräsch man kände sig sen! Haha, inte. Lite frukost, dator och sedan var det bara att hoppa in i bilen och köra en bra bit till jobbet. Riktigt lugnt idag, inte för att det brukar hända så sanslöst mycket annars heller men. Anna och jag fick nån timmes snack framför tv:n somvanlgt iallafall ,haha det är ju fan det bästa :) Den här stan är liten blir slutsatsen varje gång!

Det är mycket som skre förövrigt, både i huvudet och runtomkring. Om en vecka exakt så går flyttlasset och hela familjen flyttar in i en stor 5:a närmare stan, bye bye landet. I samma veva, dagen efter närmare bestämt, så slänger jag och Andrea in väskorna i en flygbuss och beger oss mot Arlanda - Magaluf i en vecka! Känns helt ofattbart just nu men det ska bli helt galet roligt, partey hela nätterna om jag känner mig själv rätt.

Nej nu ska jag vika ihop den här och sova, det är hög tid med tanke på mina slitiga arbetstider imorgon.. Ska försöka hinna med en sväng ner på stan också är tanken, sommarrean är både livsfarlig och onödig men det finns inte mycket som får mig att må bättre! Puss&kram

skojrtan som uppmärksammas, MQ

RSS 2.0