äee fan, det är ingen idé

...att prata alltså. Mina telefonsamtal idag har dem flesta börjat med ;
"yess hallå"
"oj..ee ursäkta jag måste ha ringt fel"
"haha, NEJ, det ÄR jag!"
Min röst är borta, låter som en påtänd val i målbrottet. Kul, imorgon är det midsommar och jag blev helt plötsligt ett riktigt offer för 65årig rökning. Jaaja, haha den blir väl bättre hoppas jag! För midsommar kommer bli bättre än bra! Helgen bättre än bäst :D Och trots förkylningen som hänger i tänker jag ha helt underbart roligt med mina vänner!

Turnin' 20 på söndag, kul att man slipper sitta utanför Systemet och vänta medan alla andra handlar. Kaptenen sa att jag på måndag ska gå dit och köpa två öl till han, bara för att. Funderar på att göra det och mosa in dom i hans brevinkast:) Ska fira med släkten på söndagen iallafall. Kommer inte hem förrän halv 2 eftersom det är party lör-sön i Uppsala med bästa brudarna! Empa, Sanna, Sandra & Moa :D Bokat 2 dubbelrum på Clarion, om det kommer bli festligt!

Otroligt effektiv torsdag, som vi har farit. Först löga med Tiffen ett par timmar, träffade Crille där som fyller åår, grattis till han - om det ska firas imorgon:) stan och träffa lisen, hämta sanna, systemet, stan igen (körde fel, så Myrby kan inräknas! hahaha.) Kycklingsallad på Gränden, favorit. Ut till Maxi Hälla och efter x antal timmar så hade vi fått mycket gjort. Haha Sanna och jag, två zombies i bilen påväg hem.

Nej usch måste sova nu, imorgon vill man vara alldeles på topp! Hoppas vädret är schysst bara, det är ju helt jävla fantastiskt att det lyckas regna eller vara svinkallt på midsommar. Varje år. Förra året hade jag jacka och frös som en hund. Nej tack, sommarvärmen får infinna sig:) Godnatt





en sliten sjukling och en wannabe- niklas jihde igår.

flyg iväg, barbapappa!

Akcent - That's my Name

Bra låt har vi där! Oj vilken lång dag det har varit, hur skönt som helst. Sov till 11.30, en springtur på det sen hem och sova igen. Gym med bästa Daniel till 21 sen helt lugnt igen:P Man behöver såna dagar också!
Jag ska fatta mig kort för det är en lång dag imorgon med massa ärenden på stan, gym och kvällsjobb! Anna jobbar också, gilla gilla :D

Kvällens asgarv, Moas länk på facebook. Så jävla längesen jag såg detta men vet att jag garvade lika mycket då! Han är så jävla bra, humor humor. Hahaha! Ni måste kika. Dags att sova, godnatt!


the dress


The royal wedding

Två vackra människor och en otroligt vackert bröllop. Inga torra ögon här inte! Vilket perfekt par dom är:) Det enda man blev lite besviken på, iallafall jag, var väl bröllopsklänningen. Hade väntat mig något magnifikt med tanke på hur mycket det talats om den men..nja. Okej den var ju vacker såklart men, jag vet inte. Men den var väl som hon ville ha den, och det är ju trots allt huvudsaken.

Har hängt med Empa hela förmiddagen, käkat pizza och snackat skit :)

Så igår var 8 damer här och förfestade lite :) Kul kul, mycket trevligt och vi hade faktiskt vädret på våran sida! På B&B splittrades vi lite, jag mötte upp Sanna&Empa och vi begav oss till BMB ganska omgående för på bobban var det crowded! Dom tar in alldeles för mycket folk, jisses.

Ikväll vettefan rent utsagt. Efter 7 timmar bröllop slash facebook känns det som om man vill röra på sig. Funderar på att ta en promenad. Sanna ringer nog snart, hon talade om att gå ut och äta. Får se om energin återhämtar sig. Nu ska jag fortsätta kika på kungligheterna, haha. Och jag måste säga att Victorias klänning vid konsertkvällen igår var det finaste jag har sett på länge. Hela hon strålade! Nej nej, later! Puss










frrriday night

Darin - Runaway

Just one look at you I can tell that we click, so perfectly, but how can I put into words?

Godmorgon! Låten gillar vi, och ikväll blir det party! Johanna är på hemmaplan :D Hälsade på henne igår, satt i varsin solstol i ett par timmar på hennes veranda och talade som om vi senast sågs igår :) tomt som fan utan henne hemma har det varit! Synd på vädret idag bara, ska väl ta mig ner till stan och käka lite lunch om ett par timmar iallafall.

Onsdagen på b&b blev precis lika bra som man kunde ana, men bra mycket mer folk än vad jag trodde! Bella och jag haffade ett bord iallafall och sen fick vi sällskap av Lisen också :) 







Ja så det var skoj, även om Bella och jag inte lyckades ta oss hem samtidigt denna gång heller:P
SMS:
"Bella, vart fan ställde vi cyklarna?" 
svar: "stan."
hahaha!

Så ikväll ska vi vara hos mig innan,  vi blir väl ungefär 12 damer :) lägenheten är städad och ingen vovve hemma. därefter bobban ikväll igen, det kommer bli skitkul. Nej fyfan nu måste jag allt komma upp och fixa till mig lite, det här håller inte! Trevlig fredag, puss

Nelly.com

Sådär! Den här klänningen blev det, ganska enkel men jag tycker den var gullig - blir nog lagom till midsommar!
Jag har bytt bort mitt första jobbpass på midsommardagen :D Så behöver bara jobba 14-21 nu, hur skönt som helst!

 


Daniel:
"oj, sms!"
jag:
"vart?"
"ee, va?"
"men VART?!"
"haha men vadå vart, SMS sara!"
"jaha, jag tyckte du sa kissemiss".
hahaha.

Det har varit löga ett par timmar med Bella, Amanda, Malin och Malins polare Joakim :) Volleypremiär, skitskoj! Blir det mycket av i sommar. Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan blir det Bill&Bob och eventuellt vidare! Vi får se vart kvällen tar oss, men skoj blir det! Puss och hej

We no speak americano




Haha, jag älskar den! Dans på förfest säger jag bara, för skön! :D


Godmorgon!
Ja jag tog tvättstugan nu 7 på morgonen, när jag är ledig.. men å andra sidan är jag inte som andra.! Haha, så nu är det musik (hahaha JA, jag heter looket på spotify. bara för att jag blev så less på att alla namn var tagna så drog jag bara till med nåt:P oj så bra det blev!) och soffhäng ett tag innan gymmet. Brevbäraren har blivit tjock, istället för att slänga in tidningarna i brevinkastet så kilar han in alla i handtaget till ytterdörren till trapphuset. Jävligt smart, med tanke på min smidighet då jag tar en tidning, och så ramlar alla ner. "fan i helvetes jävla sss det här kunde man ju vänta sig..åh, godmorgon!" hahaha. en granne, skön timing.

Om det är en god morgon dock, blir nog gymmet på förmiddagen och sedan tänkte jag bara lägga mig i solen ett tag. Ikväll blir det B&B med goa Bella enligt traditionerna, I like :) Hoppas kvällen blir lika skön! Trevligt kommer det bli dock som alltid.

Jag har mycket att se fram emot kommande dagar, Tiefenthals återkomst :D Haha, min kära vän som flyttade till LA i jan kommer hem för en visit, så awesome!Helgen blir party! Imorgon ska jag träffa Anna JW Sestan, var också var alldeles för länge sedan! Fan jag glömmer ju snart bort hur damerna ser ut :) Nu ska jag fortsätta kika efter midsommarklänning på Nelly, inte det lättaste faktiskt. Att hitta en klänning alltså, haha! Later. Puss




Studenttider på BMB, mycket afterwork där ett tag! Haha, men fyfan va roligt vi hade.

All the right moves and all the right faces


One Republic- All The Right Moves
Yo Gotti ft Lil Wayne - Women Lie, Men Lie
3OH!3 ft Ke$ha - My First Kiss

Mm mm mhm!
Speciellt sistnämnda, gillar gillar! Den dagen Ke$ha kommer till Sverige (skrev Västerås först, HAHA) kommer jag så vara där! Dags för en uppdatering av iPod igen tror bestämt.

Första lediga dagen sen Kreta, skönt som satan att slippa studsa upp. Vaknade dock 7.30 ändå, hade nog snarare mer att göra med att jag slocknade strax efter 21 igår:P Slut som artist.

Dagen blir rätt lugn, gympass med 45 min kondition som start är det enda jag har planerat! Och kanske träffa Vilén. I veckan blir det iallafall traditionell vinonsdag på Pitchers, ohyes :D Ja det blir lite party nu, eftersom jag är inbokad på ävla mördarpass midsommarhelgen. Jobbar 7-21, men en halvtimmes rast på fm och på em, på självaste midsommardagen. Tänkte försöka byta bort den först, men det är ju ungefär lika lätt som att skala ett okokt ägg. Hur kul är det. Bara för att midsommar kommer bli riktigt jävla bra i år! Tänkte ju också fira min b'day lite, eftersom jag fyller 20 på söndagen. Då sliter man 7-16, härligt! Får väl se om det går att styra något ändå.

Jaha nehe, om man skulle göra något åt den ouppackade väskan kanske. Herregud, finns det något tråkigare än att packa upp och tvätta efter en resa? Man blir ju bara sugen på att smälla igen locket och ta en sista minuten förfan:P  Men men, later! Puss














Let me see you work

HEMMA. Ja, skönt :) Men skulle kunna bo på Kreta utan vidare, funderar seriöst på att söka nåt säsongsjobb där under kommande tid. Helt underbart! Jag har haft mitt eget bootcamp, massa massa långa promenader, mycket sallad (grekisk sallad, now we're talking) och sen ja. ett jävla solande :D Så man kom väl hem ett par nyanser mörkare även den här gången, och med tanke på hur mycket jobb det ser ut att bli i sommar så gillar vi!

Grattis till alla studenter! Fan vilket väder på kvällen, inte ok. En annan jobbade hela dagen men hann med en lunch med Lisa på Chicco - första parkett vad gällde se alla fulla efter-dagen-arbetslösa men samtidigt var chansen lika stor att bli nedsprutad eller få en blomma i huvet. Jobb till 20 sen åkte jag, Sanna & Empa till Gränden för att köpa med oss fläskfilé, aaaah gott. Blev såklart ett par filmer hyrda också, det är ett helt evenmang när vi ska välja filmer men haha, det blev tillslut Drag Me To Hell och The Abandonded. Empa och jag såg bara den förstnämda, men hahaha fyfan va bra den va! Skitläskig/äcklig och samtidigt lite komisk. Sjukt kul.

Så ja, snacka om att vara tillbaka i verkligheten direkt. Har lång jobbdag imorgon också..men men det är väl bra det med. So another white weekend! Nej nu ska jag kika efter en midsommarklänning, Nelly.com min bästa vän. Slänger väl upp bilder från Kreta senare. Hörs!

 


I got you all figured out



Imorgon är det party all night med bästa Sanna, Empa och gänget, sista innan Kreta! ooch den här låten kommer vara inblandad, om jag älskar Timbalands röst :D

Bloggandet har verkligen tagit stryk, och eftersom det är här jag tjänar pengarna så ligger man risigt till med ekonomin den här månaden..inte lätt att leva på det man brinner för!

Haha i fredags var vi och badade på Gustavsvik i Örebro, jag Sanna & Empa :D  åkte vid 15 (jag körde), hittade dit direkt och allt! Vässade upp bikiniformen lite extra med donken innan och sen var det bad nästan fram till 20, hahaha och jävlar vad jag garvade! grinade och fick inte luft. Så skoj!! Vildforsen, herregud. Så i slutet hade bikinin i princip vänt sig ut och in, ögonen sved och man hade så mycket vatten i näsan att man kände lukten av klor i flera dagar efteråt. Men det var det värt ;)



I lördags var det For the Love of House på Elba med Lisen, superkväll rakt igenom! Hade skitkul verkligen :D Och vackert var det därute! Mötte upp Jennifer, Jessie & Emma där bl.a, massa massa man kände förövrigt!


Söndagen blev en heldag i Baståsen utanför sura tillsammans med laget! Final ponnyallsvenskan div III, allt som allt blev vi 2a :D Om man var nervös när tjejerna red, höll på att gå av! Men dem vann individuellt Elin&Felicia och Maria red också superbra, så man blir bara imponerad! Ser fram emot div II i höst :D

Gårdagen bestod av 2 timmars gymmande, sen först en timmes promenad med Lisa på enhagen, såå skönt! "men duu...Loket". hahaha. Sen hem, käkade och sen ut för att promenera med Daniel. Och orka att vi bara går och går och går, helt plötsligt var vi vid Ikea, sen koloniområdet, runt. Var ute i mer än två timmar :P Haha, men men vi gillar!

Ikväll - åker iväg till Snöflinga och rider alldeles strax. Hem för en dusch och sen vidare för grillshopping på Maxi. Ska till Carin med några av brudarna och käka osv :) Myysigt! Hoppas på att det blir regn eller något, men det slår ju aldrig fel så inte fan skulle man bli förvånad! Så efter att jag klivit upp ur soffan nu så är det fullt upp innan Kreta, I like! En vecka sol&bad på favoritön (3e året i rad man är där) tackar man väl inte nej till! Jaha nehe, later! Puss



RSS 2.0