Sansibaaar

Klockan har nyss passerat elva och jag sitter uppflugen med datorn, för ovanlighetens skull bör väl tilläggas. Höhö. Betalar räkningar och kom nyss på mig själv med att nynna på Fuck Her Gently samtidigt. Som så många gånger tidigare de senaste dagarna, mamma kikade dock lite konstigt på mig när detta inträffade hemma hos farmor när vi skulle äta. Hahaha, tänkte inte ens på det. "sometimes you've got to make some lööööve"
Beroendeframkallande sjungvänlig text.

Nej ska jag rekommendera en låt, så tar vi Timbaland – The Way I Are - OneRepublic Remix Version. The Way I Are, vad är det med låten som gör att man inte tröttnar? Insane, har haft den på min mp3 i typ 4 år eller något. Den här remixen är iallafall guld :)  I taxin på juldagen kom helt plötsligt Swingfly – Singing That Melody, aaah blev helt galen. Haha men hur skön är den inte då!

Nej tack och hej, jag ska bege mig mot gymmet. Beställde en klänning från Nelly.com igår förresten (älskar den hemsidan). Tyvärr inte på rean såklart. Passar den så har jag den på nyår! Orkar inte fundera på outfit ingen jävel som tänker på det efter en vinare iallafall :) Puss&kram

Motel Kate


efter jul, innan nyår

Så får man äntligen andas ut lite, hitta tillbaka till vardagen - lättare sagt än gjort har jag upptäckt.  Juldagarna har varit helt amazing, damn! Längesen man hade så roligt måste jag säga :) Julafton här hemma flöt på bra och man åt som väntat alldeles för mycket mat och missade Kalle Anka. Däremot är Karl-Bertil Jonsson's jul och Svensson Svensson helt givet.

Juldagen så blev det en kul förfest hemma hos Emil tillsammans med många välbekanta ansikten - plus i kanten att Kalle fixat köpass till Silk så man slapp köa 7 mil i snöstorm, inte värt nästan.
Guld där! Längesen man träffat så många man kände samtidigt, och Sebbe - 2 år sen minst! Haha jätteskoj.
Jag lyckades någon gång under kvällen vricka min fot, och idag - två dagar senare har jag fortfarande lika ont! Haha, ja förfan, det kostar att ligga på topp.








Annandagen blev det lunch men Johanna & Alex, hem och sova ett par timmar sen påt igen. Hem till Madde för förfest och sedan vidare till Pluto med Alex&Erik :) Roligt även där, längesen man hade två lyckade utgångar på en helg! Sent hem med Alex efter både donken och BC. "Tja steeekarn!" "neej, han cyklar!" hahaha. Internt.







Anyway, idag ska jag jobba. Kl 16 så det är lugnt :) Blir dock intressant med min onda fot..
Ska försöka ta mig ner på stan och köpa mössa, vantar, och en gigantisk stickad halsduk. Haha, ja både för att det är kallt och för att jag drar till Sälen på torsdag :D wihoo! Såg Luftslottet som sprängdes igår förresten! Med Anna, Johanna, Alex & Carin - see it! Svinbra, men tvåan var absolut bäst :)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, later on! Puss

Rush

Hey!
Dan före dopparedan. Varför heter det så? Måste jag kolla upp..
Åkte med Sestan ner på stan idag, skulle bara köpa 2 julklappar men kom hem med 6! Aldrig någonsin inhandlat så många som i år. Svettigt blev det i crowdet dessutom och jag var glad att få det hela överstökat efter ett par timmar..

Jag vet inte om det är åldern, men har allt svårare att få julkänslan att infinna sig - trots att vi i vår familj går ut jävligt hårt för det här med julpynt. Har klätt granen med bror och hans söta fickvän, tjusigt värre. Är väl inte många år till man är i läge för det så får väl bjuda till. Och ikväll blir det Sunes Jul och trav. Ja alla i famijen har tippat, haha! Så 40-45 miljoner räknar jag med, minst!

Vi ska vara här hemma i år, ska bli rätt skönt samtidigt som det är mycket stök innan när det kommer hit folk. Ganska slut i huvudet är jag också, zombievarning. Mamma och jag hade en sådär vanligt IQ-befriad diskussion nyss:
Jag: Man kanske skulle kolla på Kan du vissla Johanna? i år, tror fan aldrig jag har sett det..
Mamma: Va?
Jag: Ja, det kanske är riktigt bra vem vet.
Tystnad, mamma kollar snett på mig...
Jag: Ja vadå, vad är det?
Mamma: Johanna? Vad ska du kunna vissla den för?
Hahaha, vadå dumma i huvet.

Nej ska kila, God Jul på er hörrni :) Puss




cause everything is never as it seems

Haha, jag skrev ett jättelångt och detajerat inlägg om min dag - det försvann.
Och nu orkar jag inte skriva om det, jobb 7-16 därefter IKEA och fika med Anna JK :)
Sälen, övertaggad. Annars mest trött, ska upp till stan tills dem öppnar imorgon, sista jukapparna ska fixas.
Nattinatti

Work

Holá.
Blir bara ett par rader, måste sova. Anledningen? Jag ska börja jobba 07.00 imorgon bitti. Jovisst det låter tidigt. Grejen är, att eftersom våran ena bil hotar med att inte starta pga kylan så måste jag åka med mamma tills hon börjar jobba. 06.00. Betyder att jag måste infinna mig på Hagaäng 05.45, aldrig känts bättre faktiskt. Livet är underbart, hoppas det är 20 minus också.

Jobbat & gymmat idag, håller mina stenhårda träningsrutiner. Slutar 16 imorgon så då blir det eftermiddagspasset tillsammans med resten utav Västerås..hoppas folk har fullt upp med julklappar och dylikt. Haha vad bitter jag låter, idag är det nog en sån där dag man bara ska lägga ner. So long! puss

The Haunting In Connecticut

Äckliga film! Fysatan. Men ändå helt sjukt bra :) ni borde se den. Men se då som jag till att ha ett gäng vänner att kura ihop er med! Blev en fika med Alex på Gränden och därefter en prommis med Johanna hem till mig. Carin & Alex kom lite senare och då blev det bara att mosa onyttigheter samtidigt som man försökte hålla pulsen nere. Fick en fundering över att man kanske får bättre kondition av detta, som hjärtat jobbar menar jag. Skulle va himla schönt isåfall, höhö.

Jag lyssnar härliga Insomnia med Craig David. haha nja, inte med honom, men det kanske vore nåt! Han kunde sitta här på golvet och sjunga medans jag somnar, skulle behöva det efter den här filmen. Tur jag har sötnosen här som ligger och andas varmt på mig - söta djur. Ska upp tidigt till gymmet och sedan jobba kväll, därför är det sovdags :) Godnatt!





Jag kände dig inte, vi hade bara träffats en gång vid ett festligt tillfälle. Ändå berör det mig enormt och jag vill bara säga vila i frid, Adam Berg.

it's all about us

Hey guuys.
Trött & sliten ligger jag och nördar mig här igen. Har ägnat de två senaste dygnen åt att sova i princip :) I lördags kom jag ur sängen 17.30 efter massa mys, tänkte då att jag skulle vända på dygnet totalt men icke - 21.30 tackade jag för mig och gick och lade mig igen. Haha! Säger då det, energin är lika med tanternas på jobbet.
Efter 13 timmars sömn känner jag mig ändå lite på g, så imorgon är jag nog fit for fight för jobb och gym igen!


I fredags var det alltså party hemma hos Sanna & Chrille, mycket lyckat! Julmat, kaosartat julklappsbyte med allt från eftertraktade vinare till isskrapor och jalapeños. Hahaha, ja det var kul. Singstar blev det och jag fick se mig besegrad allt för många gånger, måste nog öva mer där :P Även om Mr. Big - To Be With You mot André med årets sångröst inte känns helt rättvist, maha. Fast jag sjunger hellre än bra :) Så det var kul, skulle även göra mig ett försök att spela gitarr vilket inte heller gick sådär superbra, trots expertis. Det skulle faktiskt vara kul att kunna spela! Blev att man satt och sjöng med när grabbarna spelade allt från Life Is Wonderful till Fuck Her Gently, i sistnämnda hade jag dock inte helkoll på texten, haha!

Kvällen kommer spenderas med mina mycket goda vänner Johanna Tifenthal, snart LA:are och Alexandra Lyttkens som återigen kommit tillbaka till Vässan :) Det blir en matbit på stan och därefter en skräckis och massa godis här hemma, sweeet.
Läste nyss Bellas blogg och kom fram till att det faktiskt är fjärde advent- vart tog december vägen? Jisses.. snart är det nyår och Sälen :D Anyway, slänger upp lite bilder från gårdagen, tog inte så många men det gjorde Sanna så det kommer kanske senare :) Puss&kram



Sandra & jag jobbar tillsammans, skitkul brud!


Chrille, mannen i huset!




Sanna hittade mysigaste isskrapan på lagerhouse! hahaha



Sara, Maria & Rina



tomtemor Sanna styr upp julklappsutdelningen



skitkamera





Yesbox, det var det! Ha det så bra i kylan :)

alla vill ha cash och nu håvar dom in

Maskinen - Buffalo Blues
Hoppas alla som var på deras spelning igår hade reuligt:)

Kaffe i ena handen utslängd på soffan, blev ju bara skjutsa pappa till work imorse så timmarna med sömn blev lätträknade! Ska alldeles alldeles strax röra mig mot gymmet, känner mig mer taggad idag så armarna ska få sitt. Haha, aah jag kommer bli biff, det börjar redan visa sig nu...Daniel ska med, bra då har jag någon att prata i bitar :)

Därefter så blir det stan, vi ska ha julklappsbyte på festen ikväll så nåt för 50 sänn måste inhandlas, sanslöst svårt och jag tror det kan sluta med något ätbart. Hahah, "3 frysta piroger, god jul!". Nej men en chokladask kanske? Jävligt originellt och bra. Men svårt att köpa en unisex julklapp ju :P

Nej nu kilar jag, puss&kram








Wagner&co




Sista timmen på denna torsdag har inletts, sitter här och lyssnar på..Melody Club tydligen! Haha, Covergirl heter låten - inte hört på år men kopplar ihop den med för några somrar sedan tror jag allt.

Jag och mamma har kikat på första filmen i Falk-serien idag, fast egentligen den sista - tog bara lite fel ordning:P Haha anyway, är impad av svenska polisfilmer med så spännande handling om och om igen - och dessutom bra skådespelare :) Cred!

Imorgon ska jag hem till Sanna workmate på julfest! Anna ska med, kommer bli riktigt roligt vill jag lova :) Skönt att inte dra ut och svettas på krogen för en gångs skull dessutom. Ja, och sedan blev det gymmet med Bella idag, det var skitkul! Har dessutom talat med mamma om Costa Rica idag..;) yeah! Skulle vara sanslöst roligt.
Oj så mycket härligt jag har att se fram emot - Sälen, London och sen kanske detta, jag blir helt till mig.

Ska väl försöka sova anyway, dygnsrytmen får inte rubbas totalt. Nattinatti!
Update: Bra det gick, hann inte skriva klart inlägget förrän pappa ringde och bad om skjuts hem från sitt julbord på strike. Så det var bara leka taxi åt honom och tre av hans workmates! Haha, fattar verkligen hur drygt det måste ha vart och hämtat mig och mina polare från krogen nu..
NU ska jag iallafall sova, hörs.


7 dagar kvar

Ja, ska man vara som när man var liten så är det countdown 7 days nu! Ojoj, den stora dagen närmar sig. Haha, jag sitter och kikar på Malou, Efter10, nu och det pratas mycket om bloggande den här veckan. Har en ny favorit, Calle Schulman! Skönaste killen, eller mannen kanske man borde säga.. han är ju ändå 30 bast. Bloggen är bra som satan också , kika!

Vaknade sent idag för att vara mig, inte för att jag somnade speciellt sent men ändå vaknade jag runt elva. Låg då med huvudet på en lurvig kudde som hade mosat in nosen i min hals, haha som vanligt med andra ord, Emil har blivit en riktig mysvovve. Hade dessutom en jättekul dröm tyckte jag,haha! Jag hängde i drömmen med en kille jag träffade för inte så längesen, och fick tag i hans mobiltelefon som jag började kika igenom. Då ser jag att jag heter "Hehe;)" i hans kontaktlista! Detta i sin tur gjorde mig helförbannad och jag slog honom i huvudet med en stor upplåsbar hammare, ni vet en såndär man brukar kunna vinna på lotterier och sådär. Hahaha, det där med kontaktlistan är ju bara så sjukt komiskt - hur kommer man på allt?

Anyway, ska snart dra mitt dagliga gympass och svettas lite :) Solen skiner! Så glad man blir, hoppas det kan hålla i sig till jul..
Later on!


During the day

Ja, en mycket bra har det varit - full fart! Jag och Bella shoppade julklappar - har bara 3 kvar nu :) Schönt. Efter några timmar intensivt julklappsfokus så var man helt slut(höhö) och jag hoppade på bussen hem. När jag väl satt mig fick jag beslutsångest om jag skulle hoppa av vid gymmet eller inte - hade ju faktiskt träningskläder med mig.. Så jo så fick det bli! Hann med 1,5 timme ben och mage plus en halvtimme på solarieöarna efter det - inte fel :)


Ringde Andrea efter det och vi styrde upp vår traditionsenliga middag ute (har bestämt att vi ska käka ute en gång i månaden), vardagslyx! Det var gott, Red Chili blev det - kyckling med bambuskott och champinjoner, med friterad banan och vaniljglass till efterrätt :) Mycket bra tradition tycker jag! Sen har man ju alltid kul med best mate såklart.


Nu ska jag faktiskt sova, Emil ska ut tidigt plus att jag känner mig lite förkyld? Ingen höjdare. Snart är det julafton förresten, en vecka kvar! Puss :)








Onsdag

Holá!
Sitter vid min andra dator för en gångs skull, så mycket gamla roliga bilder att kika på här! Haha. 11.11 är klockan och nu väntar jag på att Vilén ska träna klart så vi kan kila ner på stan för att shoppa de sista julklapparna :) Ser fram emot detta, julen är våran mysigaste högtid och jag köper alltid massor med presenter åt de mina. Eftersom vi ska ordna med det här nu på dagen så blir det gym senare ikväll, gillas inte med tanke på hur mycket folk det kommer vara..

Last Christmas är väl en av dem bästa och vanligaste jullåtarna, en mysig sådan och jag sökte på den at Spotify - såg till min glädje att Metro Station hade gjort en version av den, guld! Favoritbandet sen i maj då vi var på Kreta, Shake It och Tell Me What To Do gick varma redan då. De har även gjort en låt som jag fastnat för på sista tiden - Kelsey. Helt fantastisk, lyssna och njut!

Nu blir det lite kaffe och fixa iordning sig, släpade uppp alla par vintriga skor från källaren igår - vintern är här för att stanna verkar det som. Men visst, lite mysigt är det ju :) So long! Puss



Alla Kretabilderna har jag här :D



haha, och underbara studenten :)



Min bästa vän i 6 år, som jag saknar väldigt väldigt mycket. Älskar dig grabben.



och alla svettiga partybilder :D mycket skoj har man haft med dom här brudarna


Julstämning

















såhär fint har vi det nu, med 9 dagar fram till julafton, som ska firas här hemma :) Vilket snöväder, köra bil till friskis var ett riktigt äventyr - kände mig som Michael Shumacher så mycket som det slirade. Haha! Jag myser med tända ljus och Simpsons ikväll, aldrig fel. Puss

Feels like insomnia



Yeas, idag var jag och Daniel på gymmet somvanligt! Armarna fick sitt och nu ska jag tydligen lägga upp en plan över hur jag ska träna i  veckorna då jag är där så ofta.. Wellwell varför inte, så imorgon ska vi träna baksidan, haha! Ska dessutom förnya Friskiskortet, ett halvår framåt får duga så länge.

Nu har jag krypit ner och lyssnar på soundtracket till New Moon. Ska nog ta och sova faktiskt, ifall det blir jobb eller så imorgon.. Vilken vinter vi fick på en gång förresten, halt på vägarna men det blir ändå en helt annan julstämning med lite snö :) Snackade med Becca idag, ser fram emot London i feb nu! Inte alls långt kvar, kommer bli sjukt med party. Snackade även om att vi skulle passa på att gå på en musikal när vi väl är i musikalernas huvudstad så att säga..time will tell :)

Första julkorten har trillat in, tänk, är så impad av folk som orkar skriva sånt! Har aldrig kommit till skott med att leta adresser och liknande - då blir det ett sms istället. Men uppskattat från min sida iallafall! Nu viker jag ihop denna, so long! Puss




jag rusar inte längre erat lopp




ja, såhär mysigt har jag haft det ikväll i min stökiga säng. Filmen var somsagt Flickan som lekte med elden - hur bra är inte Noomi Rapace?! Grammis till henne. Nu lyssnar jag på Lars Winnerbäck - Faller (lyssna)  och funderar på hur jag ska orka ta mig ut och borsta tänderna. Sovmorgon imorgon! Och så lite gym på det :) Måndagar är mindre tunga ibland. Puss&godnatt, eller over and out kanske . Hahaha! (internt).

8 timmar senare

Jobbet avklarat! Det var faktiskt mysigt - lugnt och skönt utan någon stress. Jobbade somvanligt med sköna människor och det blev mycket skratt och tokigheter :) Dagens höjdpunkt var iallafall när en tant vände sig om, kollade granskande på mig och sa; "långhårig och jävlig". Hahaha, klockrent - ungefär så jag kände mig i det läget dessutom.

Så nu har jag, efter en sväng på Ica för att ladda upp med godis, kommit hem och landat i sängen igen. Det känns som om klockan är 21.30 eller något, eftersom jag sov 5 timmar inatt och dessutom blev väckt 2 gånger av mobilen som ringde - sista samtalet 04.35. Vad gör man uppe då? Haha, måste fan börja stänga av när jag ska sova..

Ska käka, sova och ikväll mosa godis och kika på Flickan som lekte med elden. Älskade "Män som hatar kvinnor" och böckerna av Stig Larsson är ännu bättre. Skulle egentligen pallrat mig till träning med Vilén men tror inte jag pallar. Fortsatt trevlig söndag alla glada. Och alla bittra jävlar med för den delen! Puss&kram








stekte på Löga igår, nice.

Lucia

Godmorgon!
Det lät alldeles för piggt för vad det egentligen är, fysatan va slitet. Kom som tur var hem kl 1 igår efter en sväng till Johanna och BMB. Dock var jag så himla trött att jag i princip höll på att somna på dansgolvet, vet inte vad jag skulle ut och göra :) Fast visst var det skoj, dock inte som fredagen!

Så nu är klockan 06.27 och jag börjar jobba 7 till 14 och då jag ska hem, slänga mig på sängen och bara sova. Utan tvekan, men vet av erfarenhet att jag vid det laget kommer ha piggnat till ordentligt. Men nu mina vänner, nu är det riktigt tungt. Sov vidare, vissa har det bra. Glad lucia förresten, eller vad man säga. Grattis på lucia, hahaha. Puss

=)

You wouldn't believe you eyes..

Julmust och lussebullar, nya favoritlåten - laddar om efter en magisk gårdagskväll. Kan man säga magisk? Låter helnördigt, men det var så jävla roligt! Efter en stund hos Amin (käkade hemma för det blev så sent) kilade jag & Andrea till BMB och träffade på Alex med polare som man inte sett på länge, skoj! 88 spänn för 2 redbull förresten, som hittat. Folket började rasa in och runt midnatt avlöste extremt sköna låtar varandra och stämningen var på topp.

Sen helt plötsligt dök han upp, i rosa skjortan och kavajen - allas vår egen David Borg. Haha åå det var så kul att se honom igen, skratten blev många, speciellt när han höjer glaset precis innan en refräng och skriker helt lyckligt "fan va kul det är att se er igen!" Och han var precis lika nykter som oss vilket gjorde det ännu roligare :)
Senare ser vi även en himla massa andra välbekanta lärare i en stor ring på schlagergolvet, det var nostalgi på något sätt ändå!

Var kvar till stängning och då stapplade man ut tillsammans med Andrea och Narek, på onda fötter, men konstant skrattandes och glad över en lyckad kväll :) Ännu skönare att vara nykter, gick och hämtade bilen borta vid Amin och hämtar sedan upp Erik som också varit på månen under kvällen.

Nu har jag och Johanna varit ute och farit lite, ska sova en stund nu - för ikväll gör vi om allt igen! Ska klura lite på vad jag ska ha på mig bara, men det löser sig väl :) Har blivit dålig på att ta bilder nu igen, men får se om det kanske tar sig ikväll. Later on! Puss


nightout

Fredagen är bra igång nu, det är den 11:e idag vilket innebär 2 dagar till lucia. Aldrig någonsin har december gått såhär fort, antar för att det inte är någon skolgång. Lucia på en söndag är ju faktiskt mysigt :)

Hade en sån där morgon man bara vill glömma och gå vidare - fysatan. Nyvaken släpar man sig till köket, ska ta ner havregrynet men drar då ner en hel kartong jävla solrosfrön - som glider ut snyggt över hela golvet. Jag skojar inte när jag säger det såg ut som en heltäckningsmatta av frön. Kämpigt att dra fram dammsugaren det första man gör..

Anyway, EfterTio på fyran somvanligt och därefter tog jag tag i mig själv och drog på mig träningskläderna. Kallt ute, trots alla tröjor och varma jackor så är det som om man inte kommer undan. Som tur var kom bussen nästan direkt och väl på Friskis var det bara köra. Daniel var redan på plats som vanligt. Mycket prat och skratt blev det, men vi körde axlar i över en timme och det gick heltok:) Dock lider jag av en grym träningsvärk efter gårdagen, är tyvärr en biverkning utav medicinerna jag måste trycka i mig..

Ikväll vet jag än så inte länge vad som kommer ske, jag håller öronen öppna men det lutar väl åt BMB ikväll igen! Aldrig aldrig fel, enda stället jag tycker är riktigt roligt anyway, sen skadar det ju inte att man glider in gratis :) Blir middag ute först spikade vi nu jag&Andrea, och sen lite chill hos Amin innan. Åå så skoj!  Hoppas ni får det lika bra ikväll! Puss&kram


friday!

I know there's a snake in my bed,
eating his way through my head.

Fastnade i en fåtölj längst in i vardagsrummet, suttit här jag vet inte hur länge och haft massa diskussioner om allt möjligt med väldigt många ikväll. Fått massa massa bra låttips som jag ska tjata ut :) Lite "tyngre" än vad jag brukar lyssna på, men jag gillare! Ett bra exempel är Itchy Daze - Monster.

Tycker nya facebook suger måste jag säga med "fler händelser i realtid" och shit. Sen haha, det där till höger. Till exempel: "Sanna har ingen profilbild, föreslå en åt henne"
"- Amen tjena Sanna! Ja vi träffades på en fest för två år sen, du bor i Göteborg ja. Har inte setts sen dess nej.. Anyway tänkte du kunde ha den här som profilbild! Du vart jävligt bra där tycker jag! Perfeekt, hare bra!"
Haha eller vadå, hur är det tänkt?! Låt mig välja själv vad jag vill göra snälla.

Nana, det är ju fredag nu :) Tänka sig, 11.30 ska jag vara på Friskis imorgon..lär sova. Behöver kondition, sen blir det gym. Och BMB nightout med Silvano, skojskooj! Sleep tight wake dry! Puss


För Alla Dom

Lyssna! Petter, Ison&Fille och Mogge - För Alla Dom

Oj, ja den var bra. Hörde den på radion igår. Vad är snacket om att kommersiell radio ska stängas ner? Fattar ingenting, ska tydligen vara någon omröstning politiskt om detta, insane! 

Ska möta upp Daniel på gymmet runt halv 13, så blir väl att dra på sig kläderna snart och ut i kylan (för andra gången, Empan skulle ju såklart ut imorse). och min mobil har jag glömt i bilen, lite irriterande då jag tänkt ringa mitt jobb och fråga vad dem håller på med- har blandat ihop mina jobbtider så jag tror jag ska jobba när jag inte ska och tvärtom, man blir trött.

Men imorgon är det fredag gott folk :D Vilket innebär dans och roligheter. Puss!


 

New Moon



Andrea grät floder, jag har fortfarande puls. 2 timmar kändes som 2 minuter, berörde första filmen så vet jag inte vad den här gjorde..gud va mesig jag är, alldeles för romantisk för mitt eget bästa. Och alldeles för snäll sägs det, man kanske borde bli varulv.

Thank God we're together

nanana. Vaggar lite fram och tillbaka med Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing i öronen. Gympassen gick bra, mage är det absolut tråkigaste och jävligaste man kan träna, men det blev en timme iallafall. Kul att Andrea var med dessutom :)

Pappa skulle på nåt "kundevengemang" vilket innefattade i princip hockey och öl som jag fattade det, så jag tog bilen och drog hemåt. Lagade nån konstig fiskfilé med spenat och potatis, det blev faktiskt bra mycket godare än det lät:P Sedan jag började lägga ner mer tid på träningen har jag försökt bli bättre på att laga bra mat också - det går framåt, men man har en bit kvar om vi säger så :P

Ikväll ska jag och Andrea på New Moon, vilken ska vara bra har man hört :) Undrar hur en sådan människa som Robert Pattinson kan vara så att döda för på film, men se inte ens hälften så bra ut utanför kameran? Måste vara hans djuriska dragningskraft, höhö. Dessutom så är hans filmversion sanslöst lik someone I know, jeezez. Hihi nja ska väl ladda om batterierna, later on. Puss






091209

I know there's no more that need be said,
when I'm inching through your bed.
Take a look around instead and watch me go.

Varenda morgon är det samma sak. Jag skulle kunna betala för att få se solen nu, jag skojar inte! Så less, det finns inte ord. Därför flyr jag till gymmet när jag inte jobbar -för att slippa tänka på eländet och fokusera på något annat. Hellre 15 minus och sol än det här! Sen jag kom hem från Thailand för en dryg månad sedan så tror jag att jag har sett solen två gånger. Två gånger, inte sunt någonstans.

Jaja färdigtjatat om det där, har slagit in lite juklappar nu på morgonen och ska strax bege mig mot dagens gympass - mage. Fan, det behövs vill jag lova - har ätit så jävla mycket lussebullar så det är sjukt :) Men man måste ju leva också. Andrea "Alan" Silvano hakar på, reuligt! Är det onsdag idag? Oj, snart fredag, jisses..

Dags att kila, later on when I'm in a better mood! Puss


G&GG

Heey.
Fyfan va trött jag är! måste jag få säga, helt sanslöst och klockan är 16.20? Gäsp, ändå sov jag länge imorse för en gångs skull.. Jag & Daniel var på gymmet idag somvanligt, gick betydligt bättre än igår iaf och 1,5 timme senare kändes det ordentligt i ryggen. Fan, det går ju bra det här, fit fit fit. Anna var där och körde också, sweeet Sälen snart! :D Taggat.

Anyway tog mig hem och lagade mat och sedan dess har jag kikat två senaste avsnitten av Gossip girl. Har även två Johan Falk-filmer kvar (nejdå jag kikar inte bara för att Joel Kinnaman är med), haha wosh jobbigt liv jag har nu, jeezez.

Ser lugnt ut fram till jul, så himla skönt och de flesta julklapparna fixade. Pappa är absolut svårast att köpa till, han som är kvar nu och jag måste fundera lite på detta. För iår ska det fan inte bli en bok! Haha.
Är det bara jag eller rasar dagarna fram till jul iväg? Tänkte jag skulle ha tagit igen lite på julkalendern (haha men det är ju tradition) och kika om det är något att se, men har ju försjutton redan missat 1/3! Sanslöst.
Tänk så dagarna går! Insane. Nu blir det kaffe och några screwed up gingerbreads jag bakade igår. Haha, ingen vacker syn. Puss&kram!






Knowin' everything is fine

You come along because I love you face..
Haha, ja fint utbrott i lördags natt där, står fast för vad jag tycker om agerandet..

Godmorgon förresten!
Hittills har det varit en ganska speciell en då jag var nere på stan redan kl 8 för att ta massa prover och så vidare, inte skoj. Sen var det bara åka hem igen så, nu blir det kaffe och EfterTio innan gymmet, Daniel skulle med och köra tror jag, kuljul! I have a day off :)

Helgen var mycket bra! I fredags röjde vi BMB Alex, Andrea & jag, mycket dans och onda fötter några timmar senare - haha och roliga telefonsamtal...det var iallafall riktigt skoj :) Och kvällens tabbe stod Alex för när hon drack ur en random mugg på donken som hon trodde va Sara's, hahaha kunde lagt mig på golvet och garvat, just att hon efter att ha dragit rejäla klunkar dessutom sa "tack Grundström, det där va jääävligt gott!". "Jaa, fast det där är inte min mugg.."


Klänningen från Gina Tricot btw





Alex var hos mig och kikade på lägenheten innan :)

Lördagen var otroligt sliten mitt på dagen, men efter ett par timmars sömn på eftermiddagen piggnade man till ordentligt och kvällen spenderades hos  Ännah Sestan tillsammans med Linn, Hanna & Julia med musik och halvkikande på Paradise Hotel och därefter vidare till Silk - Västerås no1. Haha fyfan, nej men det var heltok tyckte jag, även om man börjar tröttna på att dansa till samma låtar som vi shakade till i Magaluf. Några familiure faces iaf! Sen är Anna så sjukt skön brud tycker jag, grymt kul med henne jämt :) Antar att vi har lika "bra" humor .

svinsnygg spetsbody från Monki i lördags


gammal bild från den gågna sommaren:)
Sitter här och gungar lite till Miley Cyrus - Party In The USA, höhö men den är ganska skön. Undrar vad det blir för träning idag, var och körde ett medelpass med Vilén igår vilket var skitskoj - måste träna mer kondition helt klart. Och utan alkohol fram till nyår kommer jag ligga på plus hela tiden, Sälen är det dock all in! "jag måste spy på vägen upp så jag kan komma igång till kvällen", haha! Ska surfa vidare, Dennis M har uppdaterat - sweet. Ha det så bra i regnet :) Puss












..

Ibland, blir det bara lite för mycket. Ditt j*vla svin. Ni får ursäkta, godnatt.

New Perspective

Heey!
Shit va fort det går, redan fredag imorgon :) Har haft en sån där sjukt skön dag, jobb 8-12 bara - tiden bara rasade iväg. Sen kom Daniel och hämtade mig på jobbet så drog vi till gymmet, haha fast jag satt mest och nördade mig, men vi var ändå där i över en timme och lite bröst och axlar hann man med.

Därefter drog jag ner på stan för att träffa Anna maate, blev en sallad på Gränden och massa catchup ja, för senaste veckan :P Sjukt jävla taggad till nyår iallafall, Sälen kommer bli klockrent, inget mot Vässan! Ska bli grymt skoj. Anyway så hittade jag även ett par julklappar till min bror på MQ också, skönt några mindre att köpa iaf..


Vi tog oss till biblioteket eftersom Anna skulle låna en bok - och jag passade på att ta mig i kragen och förnya mitt lånekort (sen typ 4:an, haha!), och istället för böckerna gick jag direkt till filmhyllan. Kvällen stavas FC Z, hittade DVDn och var bara tvungen att låna :D Tore och gänget, haha så jävla roligt. Blev dock totalchockad när jag såg att det var från 2005, fan va åren går - känns som förra året eller nåt. Slängde även med en Pilatesboll-DVD så jag får någon användning av eländet som rullar runt i mitt rum.



Hahaha.
Bokade London med Becca igår förresten :D Den 9:e februari drar vi, kommer bli sjuukt skoj! Partyparty, plus att det verkar vara en frän stad som jag alltid velat besöka. Så nu har man något att se fram emot även efter nyår :) Dags att vila lite, man blir riktigt trött av att vara nere på stan, plus att jag ska klara av ett jobbpass 7-16 imorgon! Kommer bli en lång dag..Puss&kram!


Later

Sitter här vid Nelly.com återigen, kundkorgen eller vad man ska säga är full med grejer och jag håller på att tänka efter vad jag ska ha (kommer jag verkligen använda den här) osv. Tanken är att jag skulle hitta något snyggt till min bror nu när det snart är jul och allt, kläder blir dock rätt krångligt att hålla på och returnera ifall det inte passar..dock var det här jävligt snyggt :)


Så ja jag vet inte riktigt..
Massa tjusiga skor finns det också, och jag vill ha ett par nya boots. Med klack, men jag vet att det är så jävla stupido nu när halkan kommer - smidig som man är också skulle man väl bara slå på arslet hela tiden. Men men, schnyggt är det! Här är två par riktigt snygga anyway - med nitar, suprise.


Båda paren från have2have.se
Nej får helt enkelt bli en runda på stan där jag kan kika på grejer och julklappar i lugn och ro. När nu det ska bli av..
Nu ska jag till Alex om en stund, och btw det blev jobb imorgon ändå, men bara 8-12. Pengakåt? Utan tvekan.
Puss!

Maskinen

- för vi daansar med vapen utgång är framgång.
Ja jag var länge länge emot denna senaste från Maskinen, men nu tycker jag faktiskt den är riktigt skön :) Ser fram emot deras gästande utav Pluto den 17/12! Sen är det ganska skoj att när man söker på Dansa med vapen på Spotify, då kommer det upp "menade du: Dansa mej med varen?". Hahaha wtf?

Så kom vintern då. Fyfan, nu äre kallt! Var ute på promenad, näsan fryste igen helt och jag i princip vaggade fram eftersom jag hade så mycket kläder på mig. Dock får man se solen iallafall, +25 grader på det så snackar vi! Ingen fara, bara typ 100 dagar kvar tills värmen kommer tillbaka igen, känns bra. Det läskiga är att det kan läggas på femton minus till..



=) Thailand var bra. Nu ska jag dra på mig lite andra kläder för gymmet väntar om en stund. Jag älskar att vara ledig! Dock får det inte bli någon vana. Ha det så bra i kylan :) ♥



cause I'm just a teenage dirtbag baby!

Half way there
Javisst, snart är det helg! Dock ser jag mer fram emot min ledighet de kommande två dagarna, det är jag verkligen värd efter den här dagen. Ska gå upp utan klockan, käka frukost till Efter Tio och sen kila iväg till gymmet. Ingen stress, bara ledigt!

Var helt ok på jobbet faktiskt, trots att vi var en man kort. 7-16 blir ganska många timmar när man bara har en halvtimmes rast men - välkommen till verkligheten sara. Jag ser mest fram emot allt skoj jag ska göra för pengarna:) Var och köpte mat på Ica Haga som vanligt, och kan inte låta bli att förundras över en sak - hur sjutton kommer det sig att alla äldre människor (pensionärer) alltid har jämna kontanter i kassan? Går dem och tar ut olika valörer på banken eller? Alltså det spelar ingen roll, vilken summa det än är. "492,50 tack!" Så tar gumman eller gubben fram hundringar och femtilappar och tjugor osv; "sådär, jaaaamen vänta lite jag tror minsann jag hade en femtioöring här någonstans..ja titta!"
Haha, och varje gång står jag bakom dem i kön och smilar för mig själv - härlig humor man har :P

Sen, oj vad långt det här blir, måste jag berätta en grej mamma gjorde på jobbet, i kassan. Då satt hon och tryckte in varorna osv. och sen kollade hon upp på kunden; "var det bra så?" Kunden, som ser helt oförstående ut säger då: "ee näe, jag ska ha dem här varorna också", och pekar på ganska många varor på bandet. Då hade mamma tagit en Toblerone istället för en såndär pinne man sätter emellan olika kunder och satt i stället, så hon trodde kunden var färdig så att säga. Hahahaha, skooj.

Nej ursäkta min urkassa humor, på tal om detta ska jag nog kika lite Family guy. Hare bra, puss&kram!



RSS 2.0