=)

You wouldn't believe you eyes..

Julmust och lussebullar, nya favoritlåten - laddar om efter en magisk gårdagskväll. Kan man säga magisk? Låter helnördigt, men det var så jävla roligt! Efter en stund hos Amin (käkade hemma för det blev så sent) kilade jag & Andrea till BMB och träffade på Alex med polare som man inte sett på länge, skoj! 88 spänn för 2 redbull förresten, som hittat. Folket började rasa in och runt midnatt avlöste extremt sköna låtar varandra och stämningen var på topp.

Sen helt plötsligt dök han upp, i rosa skjortan och kavajen - allas vår egen David Borg. Haha åå det var så kul att se honom igen, skratten blev många, speciellt när han höjer glaset precis innan en refräng och skriker helt lyckligt "fan va kul det är att se er igen!" Och han var precis lika nykter som oss vilket gjorde det ännu roligare :)
Senare ser vi även en himla massa andra välbekanta lärare i en stor ring på schlagergolvet, det var nostalgi på något sätt ändå!

Var kvar till stängning och då stapplade man ut tillsammans med Andrea och Narek, på onda fötter, men konstant skrattandes och glad över en lyckad kväll :) Ännu skönare att vara nykter, gick och hämtade bilen borta vid Amin och hämtar sedan upp Erik som också varit på månen under kvällen.

Nu har jag och Johanna varit ute och farit lite, ska sova en stund nu - för ikväll gör vi om allt igen! Ska klura lite på vad jag ska ha på mig bara, men det löser sig väl :) Har blivit dålig på att ta bilder nu igen, men får se om det kanske tar sig ikväll. Later on! Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0