matbrist

Det jag inte tänkte på när jag igår kväll bytte hem var - att jag inte har något att käka. 
Får väl bli macken för en liter mjölk så jag kan göra min gröt iallafall. Haha, så smidigt.

Oh vill ha helgen efter midsommar nu, åker upp till Uppsala och firar min födelsedag som förra året :) va så grym roligt då! och fullt ös igen bara, weeooo! hotell och hela köret.
ska träffa fina anna pettersson idag, long time no seen så ska bli jäkligt kul. en liten update sådär! 
I'm off, ha en fin dag! Puss&kram

up up and away

Puuh! Vilken dag. Upp imorse, ut till Skiljebo med bilen, cykla till Alex för hejdå-fika med henne och Carin innan hon far tillbaka till Kristianstad. Cykla hit till Jakobsberg där jag bott hela veckan för att städa och göra iordning tills moster kommer hem inatt. Nu är det fräscht igen, torkat golven till och med. Allt detta katthår! fan va den missen verkar gå och hålla på vinterpälsen - time to let go!

Helgen har varit kanonbra verkligen, utan jobb för en gångs skull och det har varit party för hela slanten :) Hos Alex i fredags med gamla vänner som Johanna, Stefan, Markus, Oskar, Carin. - en halvgalen cykeltur från talltorp ner på stan och därefter billan, cirkus, Å. drinkar och shottar, köbildning och utspillda glas. bra idé att knata hem med skorna i handen runt halv två, skrattandes åt kvällen. slänga sig på sängen, somna med öppet fönster. telefonsamtal strax efter 05.00 och dumma idéer. friday I'm in love!
Lördag halvdöd, vaknar av mobilen runt 11.30; omkring 10x" VAD HÄNDER IKVÄLL?". kliver ur sängen - aj stukad fot. kan vart när jag trampade ner i diket kanske. vätskebrist med stort v, ofrivillig promenad från stohagen till talltorp för att hämta bilen och sen äta lyxig studentlunch hos alex. jag och damen hängde hela dagen, var taxi till 50års-fest och maskindisktabletter på ica grytan. inte tid att vara trött, ännu mindre bakis.
hem, svida om och dra på högklackade - hämta sanna efter jobbet och direkt hem till henne. vinet på kylning, värme på balkongen. häng med empa, crille och andré, runt 22 dök resten upp. skratt och tok, tårarna rann. shakira's dirty på högsta, dansandes på soffor i vardagsrummet. vidare ut till bmb, joel fixar. goda drinkar och
sliriga stockholmare, eller var det jag själv?  fullt ös med empa. ofrivillig kebab på bc, joel fixar. promenad hem 04 med joel och gustav, skorna i handen återigen. en natt med blixt och dunder, luften går att andas igen.
en söndag med promenad i högklackat, ångerfulla telefonsamtal och god mat hos älskade familjen.

- så alkohol ställer till, fuckar upp, komplicerar. människor man aldrig mer vill se blir människor man plötsligt vill ha nära. men återigen, roligt har vi ju.
så ja, det var det! tillbaka på jobbet igår. hade å andra sidan en fantastiskt bra dag i solen på stan med johanna alex carin ellen madde. en kväll med carin och massa tjejsnack, dessa karlar. säger då det, man slutar aldrig förvånas. nåväl, idag o imorgon ledig sen går jag på hästpass ett bra tag framöver, uscha. sörjer att jag missade en god sommarlunch, men men. hribar slutar jobbet snart, hoppas på kebab för heregud va hungrig jag är. blir snacka skit och förhoppningsvis ger sig även regnet. ha en härlig kväll. puss

have no time to regret

Stämningen på stan är härlig, man märker att det är student likväl som sommar i luften. Efter en löprunda imorse för att hämta cykeln hos Sandra (rann bort, jävlar va varmt) blev det lunch på stan lite senare med Alex, Filippa & JW :) Kärt återseende, Filippa tar studenten imorgon och man riktigt kan känna sig in i känslan man hade med förberedelserna dagen innan. Overkligt långt borta nu, även om det bara är två år sedan.

Alex och jag hakade på till Rudbeck då Filippa skulle tömma skåpet, bra timade hade vi varit på systemet och storhandlat innan så vi var riktiga offer för "det går bara utför efter studenten" när vi klev in genom dom gamla rudbecksportarna. Träffade på David Borg vår gamle handledare, roligt som alltid och han är sig lik. Ett år jag såg karln sist och det kändes det fan inte som, otroligt så fort det går!


Njuter av att vara ledig, imorgon är det massa jobb, ska dock försöka hinna hem till Filippa emellan jobbpassen. Imorgon kväll är det party med gamla goa vänner :) Nu däremot så ska jag fixa ihop lite pannkakor och sedan ta en powernap innan det är dags för ett förhoppningsvis tungt boxpass ikväll med Hrrribar! För nostalgins skull så slänger jag upp några bilder just från vår sista tid som SP3C på Rudbeck. En bråkdel av dagar, stunder och bilder. Men ändå :) Puss!


"fan va snygg du har blivit!"

kan vara den härligaste repliken jag hört någon dra på krogen. tack Robert :D
Midnatt, helt sömnlös trots mina många jobbtimmar. Hann hem och kasta mig i solen ett par timmar emellan, träningen åt skogen. Helt värt, helt värt. Så nuu har jag pratat i telefon, strykit, diskat, TORKAT GOLVEN sen jag kom hem kl 21.30. Hahah, vad är felet?
Jag och John Mayer ikväll, bra karl det där. Ska väl sova strax, upp hyffsat tidigt för att kika utklädnadsshowen på Rudbeck. Två år sen vi körde nu, helt sjuukt. SP3Cavemen :)

Puss godnatt!

RSS 2.0