up up and away

Puuh! Vilken dag. Upp imorse, ut till Skiljebo med bilen, cykla till Alex för hejdå-fika med henne och Carin innan hon far tillbaka till Kristianstad. Cykla hit till Jakobsberg där jag bott hela veckan för att städa och göra iordning tills moster kommer hem inatt. Nu är det fräscht igen, torkat golven till och med. Allt detta katthår! fan va den missen verkar gå och hålla på vinterpälsen - time to let go!

Helgen har varit kanonbra verkligen, utan jobb för en gångs skull och det har varit party för hela slanten :) Hos Alex i fredags med gamla vänner som Johanna, Stefan, Markus, Oskar, Carin. - en halvgalen cykeltur från talltorp ner på stan och därefter billan, cirkus, Å. drinkar och shottar, köbildning och utspillda glas. bra idé att knata hem med skorna i handen runt halv två, skrattandes åt kvällen. slänga sig på sängen, somna med öppet fönster. telefonsamtal strax efter 05.00 och dumma idéer. friday I'm in love!
Lördag halvdöd, vaknar av mobilen runt 11.30; omkring 10x" VAD HÄNDER IKVÄLL?". kliver ur sängen - aj stukad fot. kan vart när jag trampade ner i diket kanske. vätskebrist med stort v, ofrivillig promenad från stohagen till talltorp för att hämta bilen och sen äta lyxig studentlunch hos alex. jag och damen hängde hela dagen, var taxi till 50års-fest och maskindisktabletter på ica grytan. inte tid att vara trött, ännu mindre bakis.
hem, svida om och dra på högklackade - hämta sanna efter jobbet och direkt hem till henne. vinet på kylning, värme på balkongen. häng med empa, crille och andré, runt 22 dök resten upp. skratt och tok, tårarna rann. shakira's dirty på högsta, dansandes på soffor i vardagsrummet. vidare ut till bmb, joel fixar. goda drinkar och
sliriga stockholmare, eller var det jag själv?  fullt ös med empa. ofrivillig kebab på bc, joel fixar. promenad hem 04 med joel och gustav, skorna i handen återigen. en natt med blixt och dunder, luften går att andas igen.
en söndag med promenad i högklackat, ångerfulla telefonsamtal och god mat hos älskade familjen.

- så alkohol ställer till, fuckar upp, komplicerar. människor man aldrig mer vill se blir människor man plötsligt vill ha nära. men återigen, roligt har vi ju.
så ja, det var det! tillbaka på jobbet igår. hade å andra sidan en fantastiskt bra dag i solen på stan med johanna alex carin ellen madde. en kväll med carin och massa tjejsnack, dessa karlar. säger då det, man slutar aldrig förvånas. nåväl, idag o imorgon ledig sen går jag på hästpass ett bra tag framöver, uscha. sörjer att jag missade en god sommarlunch, men men. hribar slutar jobbet snart, hoppas på kebab för heregud va hungrig jag är. blir snacka skit och förhoppningsvis ger sig även regnet. ha en härlig kväll. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0