Friday off

21.30 kom jag från jobbet igår, haha inte bra när Sanna & Sanna jobbar natt! Så var hem och vände för att sedan promenera iväg och möta Daniel. Vi tog en liten promenad, som inte blev så jävla liten eftersom jag var hemma runt halv ett :P Dock satt vi på en bänk och snackade i typ en timme, regnade gjorde det också. Haha men det var roligt, min favoritman :)

Funderar på att ta mig till Friskis snart, fast jag ska hämta Sanna runt halv två så vet ej om det är värt. Ska till Gustavsvik med henne och Empa sen :D HAHA, jag kommer bli så blåslagen! Men det är så barnsligt skoj där, kommer aldrig bli för gammal :P

Ikväll blir det lugnt med min bror, vi ska se sista timmarna av lost. Har följt det tillsammans i typ tre år nu så känns skitskumt att det är slut. Men men, spännande! Ser fram emot söndag dessutom, då är det final med lagtjejerna :D Later! Puss


And now I'm that bitch, you never gotta aaaaaah

Årets skönaste låt :D
hahaha. jaaa bara åttiofyra timmar kvar på jobbet känns det som. Maria och jag jobbar HELA dagen. Nu måste jag kila till tvättstugan. Hörs

you make my world spin






Ipoden uppdateras! Massa massa nytt, tänkte skönt att ha inför Kreta. Lyssna definitivt:
Beyoncé- Scared Of Lonely
Alexandra Burke - Nothing But The Girl , Broken Heels
Darin - Runaway
Mike Posner - Cooler Than Me

Kardinal Official ft. Akon - Body Bounce

Idag har jag jobbat förmiddag, skönt att få gå av tidigt. Slängde ihop en pastasallad och sen somnade jag, haha sliten eller vad. Men sprungit har jag gjort, gick oväntat bra med tanke på hur tränad jag är just nu! "ungefär som en pensionerad säl). Nytt gymkort ska inhandlas på fredag, imorgon hinner jag inte för då är det jobb heela dan. Ska bli skoj att komma igång med gymmandet igen :) Har varit alldeles för lat på sista tiden!

Nej annars så, rullar det på! Snart helg igen, haha häär går det undan. Inte så man hade suget att gå ut och dansa idag måste jag säga, eller Bill och Bob! Skön kväll :) Men nej nu är det Cougar Town och sen sova. Som om jag trodde på det själv, den dagen jag somnar före ett är det något som inte stämmer:P Later! Puss


 



Buenas noches!

Jag måste verkligen sova, klockan ringer om 6 timmar för då är det upp till jobbet som gäller! Men jag slutar kl 12 iallafall så det är väl inte mycket att gräma sig över.

Har haft en skojig dag med Vässans knasigaste brudar! Haha me like. Bar först ner till Vivaldis för en sallad, därefter en sväng på stan och en del shoppande för Sanna & Empa medans jag väntar in lönen, haha fan.
På torsdag smäller det! På Maxi Hälla blev det sedan storhandling, jäklar va vi spenderade pengar! Ooch inte tal om våra nya partybrillor vi fyndade i kalashyllan. Hahaha, klockrent.

Efter att ha stuvat in alla kassar i bilen (helt klart inte kvinnogöra) så blev det film och mys hemma hos Sanna :) Såg "The Girl Next Door", äckliga jävla film!! Haha blev så arg, helt förstörd när den var slut. Sann historia var det också, helt sanslöst. Men helt klart bra, måste ses! Sen rullade jag och Empa hemåt, tidigt upp imorgon för oss.
Jaaaaaaha nehe - kort sagt en bra dag med goda vänner, big love!
Nu är det sovdags :) Kommer nytt från Nelly imorgon, det gillas.
Puss!



all about Gaga








There's a club in Miami

Herregudars, jag är kär i en låt! Haha ja inte fan är det första gången och med största sannolikhet inte heller sista, men skön är den! GILLA!


Ganska intensiv helg har det varit, och mycket bättre kunde den verkligen inte blivit! Jobbade kväll i fredags, hämtade Lisen efter det så hängde vi hemma hos mig - balkongen och drack vin, inte fel! Klockan rasade iväg och vi hamnade på Pluto efter ett tags köande - haha men kul var det :) Jävla bra tjej den där Lisa, fanns hon inte i Vässan skulle jag förmodligen gå av.
"jag måste bara säga, guuud vilken snygg kjol du har! vart har du köpt den?!"
"eee..mina shorts menar du?"
hahaha.


Ledig lördag, ja vad i hela världen gjorde jag då? Träffade bästa Johan nere vid hamnen, han är go han! Åt glass och knatade omkring lite. Hur fint som helst därnere! Varmt var det också, klagar gör man då inte :)
Efter att ha dragit ihop en vad enligt mig var en extremt lyxig pastasallad, åt mig och min bror fixades det och grejades innan jag tog bussen hem till Empa!

Jag, Fuentes&Empa tog oss sedan till Äpplet. Haha, och vad jag älskar dom brudarna! Så jäkla härliga :D
Lite fortsatt förfest och sedan knatade vi till Bill&Bob allihopa. Sjuukt kul där, visste inte att dem hade sånt drag! Träffade Lisa&co där med och sen Madde! Crille och flera av ICA-grabbarna var också där så det va massa man kände! Sweet :)

Daniel och Eddie dök också upp, skoj skoj skoj :) Jag lämnade stället med dem runt halv två - toppform på alla tre. Jag och Daniel mötte upp Marcus som kom ut från BMB sen blev det Donken. Otroligt dryg promenad eenda hem till Marcus på Skallberget, kändes som han bodde i Köping :P Jag och Daniel crashade på hans soffa, och dagen efter vaknar man av att grabbarna ligger och garvar åt Sunes sommar. Jaa! finns det något bättre?:D Vet inte hur många sjukt roliga scener jag skulle kunna dra, men det här är fan en av dom bästa.
Hahaha, garvade så jag grinade







Nej nu ska jag alldeles strax vika ihop mig, avslutar detta overkill-långa inlägg med några bilder från i lördags :)
Puss godnatt!




















It was nothin' but a quick fling

Tinchy Stryder - Number 1
- sommarens låt 09! ooch den är fortfarande bra:)

Har bott hos min moster ett par dagar, hon var i sthlm och jag har varit kattvakt åt världens goaste Agnes :) Hade ingen dator med mig, och jävlar va skönt det var! Ska helt klart skära ner på detta eviga facebookande och msn, wahahasted!

Så nu rullar åker mamma och pappa till stugan över helgen, skönt säger jag. får väl se vad som händer, om det blir någon utgång! Bella och jag bokade ju in ett par glas vin på Bill&Bob igår kväll, vi och våra onsdagar :D Och det var så härligt, guld att hon är tillbaka! Pratade om allt mellan himmel och jord, mer och mer himmel ju mer vin vi drack tror jag, hahah! Sen tog vi en vända till Pluto, va inte en enda där när vi kom i princip :P Men det tog sig kors i taket och runt 12 var terrassen ganska så full ändå :) Fick dansa lite, huvudsaken! Men kul var det och får hoppas på många många varma utekvällar framöver!

Lite seg imorse, tog mig till jobbet på min lediga dag, suck, för att få min medicindelegering. Men nu har jag den och det är grymt skönt, behöver man inte vara så beroende längre :) Älskar Karlslund, världens bästa arbetskamrater! Så jävla sköna! Haha. Men dom tar inte Hagaäng med Sanna, Sara, Anna, Sandra, Maria och gänget! det är där jag kommer vara i sommar :) Väl hemma igen, tar väl ungefär 3 minuter att cykla så, blev det till att sola på uteplatsen med en bok i bara jaa..6 timmar :P

Nej nu ska jag fixa iordning lite innan det bär av till stan för att käka med Lisa :) Jag är så jävla hungrig så jag tror jag går av snart. Later! Puss


 









sunshine




Lokets bästa
Hahaha, som jag och Lisa har garvat åt detta! Måste va över ett år nu och det är fortfarande lika skoj"Majken Drevet..eller Drevett kanske det ska vara va Majken?" Kolla hennes ansiktsuttryck när han säger fel efternamn, hahaha :D
Fan va bra Bingolotto var när man var liten, då var det inte så jävla stort utan man kunde vinna en hundring lite då och då. Nu är allt som är under en lyxkryssning till Karibien inte värt ett shit. Vadå, vad är det för fel med att vinna en årsförbrukning piroger? Haha!

Ja solen skiner så jag blir inte långvarig, det blir gymmet om ett par timmar och därefter jobb 16.15-21.15. Måste vara där lite tidigare och fixa min delegering, på tiden nu! Kvällsjobb imorgon också, gillar kvällar oftast lugnt och skönt :) Nuu kilar jag! eller haha, jag måste städa så behöver ju inte låta alltför exaltherad :P Laterr, Puss



dinner and dancin'

ååå herregud. det går inte att ha Spotify utan premium när man haft det i fyra månader (min brors fantasifulla julklapp till mig), världens drygaste reklam! "Music from the Motion Picture", soundtracket från Once går varmt nu iallafall :) Såhär på kvällskvisten finns det ingenting bättre att lyssna på!

Det har varit en lång, men bra dag i Hallsta med ponnytjejerna :) Laget kom 3 av 7, ett litet poäng från tvåan! Men det får vi vara nöjda med..för den här gången, final 30 maj! Förövrigt har jag promenerat med min bror och vi kikade dessutom nyaste Lost, aaah jag vill bara se hur det slutar nu!

Igår, årets hittills varmaste dag jobbade jag som sagt 7.30-15.30 (fortfarande utan fläktsystem), inte ok!! Hahaha, vi rann bort. Därefter begav jag mig på kvällen till jobb nr 2 för att hämta min gode vän nr1 Fuentes och därefter gode vän nr2 Empa och därefter gode vän nr1:s pojkvän och...David :P haha. Vi begav oss först till Bill&Bob, men deras terrass var full till bredden så det blev Tabazco för lite mat och dricka :) Åt sjukt god kycklingfilé med pommes och bea. Ingen alkohol för mig denna kväll, kändes där runt ett - helt sjukt trött :P

Grabbarna rörde sig till BMB och vi nyktra brudar tog oss till Silk för att "dansa nån timme". Ja, då var klockan strax efter 23 och när det var dags att röra sig hem, 01.30 hahaha, var jag den enda som var nykter vill jag lova! Dom är så dåliga på att ta det lugnt så det är inte sant :D hade jag inte haft bil hade jag säkert åkt dit jag med. Men det var skoj ändå, "jag dansar aldrig nykter", fuckit! Haha, nu ska jag sova innan jag somnar med datorn på och det börjar brinna i täcket - som mamma är alldeles övertygad över att det kommer böra göra så fort jag lämnar den i sängen. Men men, dom brukar ju ha rätt those mothers!
Nattinatti :)







helt plötsligt började dom "dansa" alla jävla attraktioner på Gröna Lund,
hahahaha "...LILLA MUSEN!", "FRITT FALL!" jag dog :D


take a dirty picture for me




Den här på högsta ute i solen känns ju inte helt fel. Tror sommaren börjar smyga sig på minsann! En annan har ju jobbat hela dagen, men vi har haft det lugnt och jobbar med otroligt sköna människor så tiden bara flög iväg :) Fan va mycket det gör!

Man var ju något seg imorse, för igårkväll blev det Varda med Madde och Carin, och Vickan kom lite senare. Det var så mysigt! Vi kunde till och med sitta ute ett bra tag utan att frysa, haha overkligt ju. Men ganska tidig hemgång, runt halv tolv då det plötsligt kom fram någon helt random kille och puttade på mig och ropade fyllo. Haha, ja det var såklart Johan det mongot, inte helt oväntat skulle han ut...undrar vem som är fyllo egentligen! Men skoj att se mannen :) 

Ikväll blir det easy käka ute, antingen Gränden eller Kajen med Sanna & Empa, underbart!
Ha en grym saturday night, I will!  PUSS


friday off!

Hey guys!
Sliten kvinna idag. Skönt att vara ledig i det fina vädret, neeeje. Fläktsystemet på jobbet var nere igår och dessutom gick brandlarmet då en boende stekt på sin skinkstek lite väl hårt - rök och matos i hela översta våningen plus hissarna, brandkåren kom men det var ingen större fara, förutom gubben som mest va orolig att hans mat skulle bli kall :P Det kändes som man svettades bort 10-15 kilo på dem där timmarna.

Jag ska träffa min gode vän Anna Pettersson för en lunch -alldeles för längesen. Tur vi ska jobba ihop i sommar :D Därefter gymmet och ikväll Varda med några utav tjejerna :) Upp och jobba imorgon och efter onsdagens bravader känns det ganska skönt, haha! Åkte efter jobbet hem till Lisa och strax därefter åkte jag med henne, Jennifer & Fabian ner på stan
- Silk blev det och det var riktigt skoj! Förutom att jag alltid lyckas tappa bort alla, värdelös. Iallafall så dök Sanna och Empa upp från ingenstans, GILLA! :D Så då blev det all in såklart. Vi besökte sedan Bill & Bob efter stängning, en kiosk där jag tydligen inhandlade godis som kan räcka till nästa påsk och sedan Burger Corner.

Nehe en dusch på det här så blir man ju som ny. Marcus fyller 21 idag, grattis till honom :)
Trevlig fredag på er! Puss



"Jesus is alive and healthy"
hahahaha!


..on the beach!

woot woot, min gode vän Daniel fixade så nu har jag den att springa ihjäl mig till :) Vaad skulle jag göra utan den mannen, haha! Talade bara i två timmar idag, sen att vi bor 500 m ifrån varandra spelar ingen roll, man orkar väl inte röra på sig heller :) " vad gör du?" "nee är i förrådet, fixar med cykeln" "haha okej, overkill. går det bra?" " "haha aarå..eller jag hittar inte nyckeln och den har fan ingen sadel! nån har snott sadeln, orka sno en sadel?!"hahaha, dog.

Kvällen erbjuder träning i kvällssolen, otroligt härlig dag måste jag säga! Lite Tunisienfeeling. Ska rida en av laghästarna - ska bli kul! Plus hälsa på Paaris som flyttade igår, plutten :) Bär ev av till Lisen efter det för att chilla lite på hennes veranda. Aldrig fel! Man får väl ta vara på detta för snart ska det bli skitväder igen! Är vi förvånade? NOPE! Puss


Tuesday's comin' up

Godmorgon i stugan!
Här är man igång ordentligt redan, satte i iPoden när jag klev upp och gick sedan för att fixa frukost. Slutar inte helt oväntat med att jag står och extremshakar i köket till Inna - Hot & Play, haha så jävla skoj, helt svettig nu. "när katterna är borta..." ;) Letar med ljus och lykta efter Sonic Palms - On The Beach, finns ingenstans! Vilket mysterium..så jäkla bra att gymma till!


Jag & Sanna hade mycket mysigt igår :) köpte kyckling, baguett och potatissallad - magen stod i fyra hörn efter ett tag och gjorde det resten av kvällen, haha! Vi såg Avatar också, lite efter liksom. Men den var ju precis lika bra som man faktiskt hade förväntat sig :) Och vad hemskt sorgligt när dem blev bombade.. när den brinnande hästen sprang genom skogen var inte tårarna långt borta! Haha, så otroligt mesig när det kommer till filmer.

Jaha nehe, nuu blir det Gossip girl innan det är dags att röra sig mot gymmet!
Later on :)








äsch



Jag blev helt till mig, ÄLSKAR klänningen! Motel såklart, från Nelly somvanligt. Efter att jag sett att den inte finns kvar i XS satt jag och bara stirrade på den i fem minuter - trodde helt seriöst jag skulle börja böla. Mycket vacker sak, och sen älskar jag det här med djup rygg! Suck, det är typiskt! Dagens I-landsproblem? Förmodligen.

Nej nu ska jag glida iväg till fröken Fuentes, dags att handla och äta något gott ikväll :) Hon och Chrille firar dessutom 3 år idag (typ idag, hon snackade om att det var dagen någon åkte till Norge och då visste hon att dom var tillsammans, hahaha :D). Men dem är mycket bra vänner till mig båda två, passar perfekt tillsammans! Grattis och puss på er!

schrimps & laughter

God morgon!

Vilken strålande dag, fem grader och regn. Men det är ju bara mitten av maj nu, man kan ju inte vänta sig för mycket. :P. But who am I to complain, älskade Kreta 3 juni piggar upp vill jag lova :) Grekland är ju underbart, så jävla tråkigt med deras ekonomi nu annars hade man ju velat åka dit varannan vecka typ.

Don't call my name, don't call my name, Alejandroooo.
Jäkla låt att sätta sig på hjärnan! Otroligt avundsjuk på dem som såg Gaga i Globen, måste vart guld :) Gårdagskvällen spenderades först på Gränden för kvällsfika med Lisa, Jennifer&Fabian, trevligt trevligt och vi fick dessutom sitta utomhus tills runt 22 utan att frysa alltför mycket, det gillar vi! Därefter hem till Lisa för att käka räkor och rostat bröd och det var längesen man garvade så mycket under en kväll vill jag lova :D HUMOR.

Idag ska jag t to the r to the ä to the n to the a! Så in i norden, ska köra stenhårt fram till sommaren nu. Om det komer någon sommar så att säga, allt över tio plus är ju Kanarieöarna just nu! Men föörst blir det frukost och ett par avsnitt Gossip girl, viktiga grejer! Ikväll ska jag hänga med kära Sanna, har ju lite att ta igen nu när jag varit borta :D

Nej nu ska jag röra mig mot tvättstugan! Lyssna på den här, Sandra som spelade den i Tunisien - jättefin!
För att vara Alicia Keys, har svårt för hennes låtar annars. Later! Puss














Hemmaplan

Holá mates!
Tillbaka i solskenet igen då, otroligt vad det ligger på alltså - snacka om HÖGTRYCK!
Haha fyfan, trotsade det svenska vädret och skulle absolut ha shorts när vi lämnade Tunisien bakom oss igår.
"Nu börjar vi inflygningen mot Stockholm Arlanda. Vädret på plats; ca 8 grader och duggregn" perfeekt, haha brännan typ sögs in i huden kändes det som...

Men bruna blev vi och bra har vi haft det :D Otroligt häftigt hotell och god mat mestadels. Mycket tok har det blivit, dock vet ju inte araberna överhuvudtaget hur man ska betee sig - deras kvinnosyn är ju inte mycket att hänga i granen så att säga. Men men vi körde bara "I'm only gonna break break your, break break your heart" och knatade förbi ;D

Igår kom jag hem runt halv sju, tog en dusch sen vankades det party med Sanna, Empa & Moa - vässans skönaste brudar kan jag påstå (även om Moa är utomstående från Enköping)! Det var drag på BMB, tack till Narek som fixade med listan - inte lätt att vara liten men det var inga problem :) Kul hade vi iallafall! idag är man dock lite trött, rasade in här hemma igår natt med fötter som inte gick att stå på och stekte ett par ägg innan jag gick och la mig, haha. "stäng av plattan, stäng av plattan, måste komma ihåg att stänga av plattan.."

Nej nu ska jag dra på mig något som kan kallas kläder, lika figursydd som Jay Z nu ungefär! Det blir fika med Lisa, Jennifer och sen var det tydligen en karl med i bilden! Yeye hörs :) Puss


RSS 2.0