Resfeber..

..har jag väl börjat fått lite smått, jag ser fram emot att få kliva in på Stockholm Arlanda imorgon - för tredje gången i år! Jag är riktigt lyckligt lottad, fysatan vilken rolig resa det här kommer bli. Kommer inte ha tillgång till någon dator, är väl om jag skulle springa på något internetcafé men det är väl inte direkt det jag är där för (dock kommer jag ha facebookabstinens efter 3 dagar, likaså min bror)

Haha, nej jag ska ladda över en massa massa musik till min mp3 och sedan släcka ner och vänta in morgondagen. Flygbussen går 09.30 redan och runt 14.00 år vi förhoppningsvis på g mot Bangkok. När vi landar väntar dock 2 timmar med taxi, men vafan det får det vara värt :)

Ha det riktigt, riktigt bra hemma i kalla äckliga Sverige! Maha ;) so long sckrs! PUSS

 




Thank God it's friday

End of the week, nyss stigit ut ur duschen och fastnade framför en underhållande konversation på facebook. Som så många gånger förut! Men jag ska snart iväg downtown, Bella kommer och hämtar mig så ska vi käka något gott :) Känns som om vi inte har träffats på år och dar, jeezez vad dagarna går!

Ikväll vankas det party, ska vara hos Johanna innan och därefter lutar det åt BMB eller Pluto. Hoppas på det förstnämnda för där har jag inte varit och dansat sedan studenten :) Jag ska ha en svart/vit klänning som jag inte har haft sen den där musikvideoinspelningen, blir nog bra!

Fick igår reda på att vi kommer åka redan 09.30 härifrån på söndag, stor fördel för då behöver man inte gå och vänta in det hela. Man börjar få lite resfeber nu, känns helt crazy!
Nope, nu måste jag göra mig redo för stan. Later on :) Puss
 

detta är Mae Phim beach, vi ska bo 100 m från stranden


Kid Cudi



Haha jag älskar den, och imorgon är det fredag! How about that.

4 dagar kvar...

specialtecken, fan va bra.
 om jag ska skriva om nåns kulor nu så behöver jag bara använda det här!
ω . perfeekt
hahaha, okej humorn är lägre än vanligt ikväll. natti

Nu måste vi dra..

ja vi ses väl nån dag! Haha den är ju förfan grym, vart var den i somras? Eller missade jag den då?
Ken Ring - Nu måste vi dra


Jag ska sova alldeles precis nu, för imorgon är det upp till work 05.15! Har beklagat mig för Maria halva kvällen men hon tycker inte så synd om mig..fan jag är inte van vid att gå upp så tidigt, inte gjort på flera veckor :P
Fysatan vilket enformigt liv jag lever! Nog för att jag trivs i tillvaron, har roliga dagar men inte händer det mycket just nu. Jag och min gym mate var och körde ett tag, sen hem och åt osv. Tvättstugan, känns som om man springer där varje dag. Tiefenthal ringde och frågade om jag skulle med på skivståg, haha ja utan något bättre att göra så blev det ett pass till..mina axlar fick järnet idag iallafall. Meen det ger iallafall resultat, det som är det roliga!

Ett plus i kanten var att jag iallafall fick ett samtal med Alex kväll, reuligt :) Hon säger att vi ska ta igen min resa nu på 4 dagar i skype-pratande, haha hur detta ska gå till ska bli intressant att se .

Nej usch nu måste jag sova, fan att det ska vara så svårt varenda gång! haha, sovgott :)
miss you bebe!


Uppladdning

Hey guuys. 
Tillbaka till en ny vecka då, tur man åker utomlands för vädret framöver ser inte speciellt lovande ut. Uppe tidigt idag faktiskt, ska till gymet om en stund men eftersom man numera bor i lägenhet så måste man ju hålla koll på tvättstuga och allt såntdär.. så nu sitter jag och skriver på ett CV, hittat en del intressanta jobb inne i stan som jag tänkte söka för skojs skull. Älskar ju det jag har nu men, skulle vilja jobba mer!

Satt nyss och funderade över att ta bort min bilddagbok, haha det känns ju lite off och jag slänger nästan aldrig upp några bilder där längre. Men herregud, jag har haft den sen i juni 2006! Precis alla bilder från olika partyn och andra aktiviteter under bl.a hela gymnasietiden finns där, och dessutom på helt rätt datum. Nej trots att den är off så får den nog hänga med ett tag till, haha sen är det roligt att läsa gamla kommentarer till dem tidigaste bilderna. Fan vad det var "älskar dig !" hit och dit, vi var tydligen in love med varandra hela bunten!







Visst saknar man gamla rudbeck och klassen ibland, det var en bra okomplicerad vardag egentligen :)
Men vi sätter nog en betoning på ibland. Nej nu ska jag dra till friskis, Daniel är sjukt seg idag. Here we go! Puss


Lazy days

Söndag, trött och seg. Städat och sånt annat man blir pigg av, haha. Brorsan har tjejen på besök - när fan blev han stor? Han kommer alltid vara 7 år och en meter lång i mina ögon..

Om en vecka åker vi! Jeezez vad fort det går, tack och lov för det! Hoppas på mycket jobb i veckan så det går ännu fortare, och dessutom återgår jag till gymmet efter helgens vila :) Skooj får väl se om jag får med mig Daniel. 

Blir man inte skittrött på reklamen i Spotify? Kan dem utantill hela bunten - nu kör dem med Måns Zelmerlöw för Cancerfonden och hans spellista man kan lyssna på. Haha, den suger. Lily Allen - Fuck you i all ära men annars var det inte mycket att hänga i granen.

Nope, har nyss snackat med Alex och nu är det mys med Family guy nästa. Ohyes, han hade vägarna förbi, kulkul! Höhö, puuss.








Everyday is an outfit

, I fit in it! Pust, jag är helt dööd. Nackdelen med att vara ute är inte att bli bakis för det blir jag i princip aldrig - men man blir ju så jävla trött! Har väl just nu lika mycket power som en koala eller nåt. Hungrig börjar jag bli också, så det suger ju eftersom jag då måste ta mig till kylen.

Planerna inför igårkväll följdes ganska bra! Blev efter mycket om och men en sväng till Tabazco med Anna för ett glas vin och därefter fortsatte vi mot Sanna för att fira Marias b'day lite i efterskott. "Du har missat bussen!" haha, nähe? :D Mot midnatt mötte vi upp Andrea nere på stan och därefter blev det dans på Pluto - premiär för Runda Baren, och det var skoj! Även om det har varit roligare folk på plats..

Nu är klockan snart 15 och jag har inte kommit mig för något vettigt alls..ska skjutsa mamma och pappa ikväll, därefter tror jag jag drar till Becca och sen ut :) På't igen bara! Nu ska jag försöka vakna till lite här, inte ens Hotel Room Service på högsta verkar hjälpa idag. So long! Puss








Gym & jobb

Thursday night!
Wahat, är det redan helg? Shit, det var ju nyss måndag..
Jag har trots allt haft en braa dag, även om den började kaotiskt i och med missade bussar och glömda plånböcker..Blev ju gymmet med mr Odehag, helt sjukt roligt att träffa den mannen igen :) Även om han tvivlade lite på vikterna jag körde med, haha! "men vafaan Daniel, tror du jag vill se ut som Ben Hogan eller?!" Blev även en jobbkväll, träffade Sirwa första gången på länge! Kul :) Bra brud det.

Imorgon väntar friday nightout! Ska fira Maria som fyllde..ja vad fan fyllde hon? haha, nånting, igår och sedan kila ut på krogen en runda :) Mer om det och annat senare, nu ska jag sova innan ett nytt dygn börjar för en gångs skull! Puss





I'm on your side! Man känner aldrig någon tillräckligt väl verkar det som..


We are both young

Alohaaa

Torsdag right? Sanslöst trött, mitt "gå och lägga sig i tid och vakna pigg och fräsch" har inte lyckats slå igenom än. Igår var det tanken men så ringde jag Andrea och då blev det prat om allt och ingenting tills det helt plösligt var ett nytt dygn. My best girl! Sedan fastnade jag vid bilddagboken och kikade på gamla bilder. Hahaha, det var underhållande.


våren 07 var vi i Idre


Och våren 08 i Kreta!

Haha, ja det är sjukt vad tiden går fort - på 2,5 år har vi hunnit med 3 utomlandsresor
tillsammans :) Längtar tills nästa tripp!

Nu ska jag dra på mig workout outfit och bege mig mot gymet. Daniel ska börja idag gen, roligt :)
Ikväll ska jag jobba så det lär ju inte hända mycket mer. Imorgon är det fredag, wehey! Puss

Happy B'day Maria! imorgon kör vi :)


Brutha - Be With You

Hahaha, oj. Alltså, jag är inte så dålig att laga mat men dock kan jag vara jävligt klantig - det vet alla som känner mig. Idag skulle jag dra ihop nåt snabbt, slänga på en kastrull pasta bara..men efter ett tag börjar det osa bränt i hela köket. Vafan! Då har jag satt på fel plattjävel så att mammas bakställ i metall som stod på den började smälta!Vadå kaos. Jeeezez :P


Ja ni, det är något speciellt med låtar man lyssnade på förut, glömt bort men som man hittar igen. Hade lust att kräkas på mammas Phil "hej alla mina låtar låter likadant och är sponsrade av disneyfilmer" Collins skiva när jag skulle köra en sväng idag. Rotade runt i hela bilen och fick fram nån gammal platta som jag väl bränt för länge längesen, blev jävligt förvånad över innehållet! Grym R&B jag fick då nån gång, jag vet faktiskt inte vad någon låt heter knappt haha, men säg till så skickar jag.


me & my new overknee
haha ja, what have I done today? Inte tränat iallafall, huh min stackars rygg. 75 min skivstång kondition (hur jävla roligt som helst) + gym tog livet av mig. Drog ner på stan och träffade Emelie innan hon åker tillbaka till Skåne på fredag, kulkul. Något annat som var kul var att jag fick tag i en bikini, valde mellan två stycken och det var i princip omöjligt - båda var skitsnygga och jag ville ha den ena medan Emelie propsade på den andra.
Haha, det blev den här till slut, Miss Sixty.



Yeye whatever, nog om idag oh blicka framåt. Imorgon ska jag träna&jobba (suprise), fredag party!
Vilket jag verkligen kan behöva för att rensa tankarna en aning. Nej nu ska jag ringa Alex :) Puss

btw, Go Malta!

CRED






till grabbarna i First Project! Sedan vi spelade in videon så har jag lyssnat en del
på deras musik, och fastnat helt för (förutom Bubbly) Trendsetter och F.P!
Dom är skitduktiga.
Lyssna direkt på http://www.myspace.com/firstproject

Träffa Johanna var kul, massa att snacka om så lär bli igen snart! 
Vår ork på gymet var desto sämre..så därför fuck this,
 jag drar och tränar igen. Ja jag vet, det är nåt fel.
Haha, puss

On my way

.. till gymmet med mina goda vän Johanna Tiefenthal, som jag inte har träffat på år och dar :) Mycket roligt, ska bara dricka upp mitt kaffe och ladda in lite musik så kilar jag sen. Lyssna på Eh Eh (Nothing Else i Can Say) med Lady Gaga, men i Pet Shop Boys-remixen. Muy bien!

Skrev en sak till Andrea på fejjan nyss, något blabla "jag dööör", haha som jag ofta skriver när jag har sett eller hört nåt skoj. Efter ett jäkla skrivande, kanske fem minuter så får jag svar: "HEJ SARA DET ÄR PHILIP:)" hahaha sööt, en av Andrea's småbrorsor som är 10 år. "Vem ska dö?" "Ska du dö?" ..

Hörde att det var kallt ute, virar väl in mig i min typ 7 meter långa halsduk. Nowhere without it!
Nej nu måste jag fan kliva upp, ingen kan vara så seg som jag ibland. Puss&kram



my b'day - arosfestivalen i somras



091012

Godmorgon!

Sådär, nu har jag tagit sista sprutan mot Hepatit A, gulsot och vad sjutton allt det är man ska klara sig ifrån. Helt sanslöst vad sjukdomar det finns egentligen, bara genom myggor finns det typ 100 olika elller nåt. Ja, man kan ju alltid sola i myggnät, men kasslereffekten kan vara lite osexig.

First there's money, second it's me
Flo-rida ft Akon - Guarantee


Dagen i sig blir väl ganska skön, inget jobb eftersom jag skulle till lassarettet så får väl göra det vanliga - äta och träna. Haha, men ikväll ska jag iallafall till stallet och köra ett pass .Vilket alltid är lika roligt, och svettigt.
Later on :) Puss

2 veckor kvar...

till Thailand! Känns heelt wasted just nu, men en dag som denna längtar man ju såklart lite extra. Grått och trist.

Gårdagskvällen var guld. Vad gjorde vi Sestan?  Ica ; cola och hyrde film. Monsters vs Aliens. Hahaha.
Köpte sushi, soppan rann ut i hela påsen. "Det är typ inget kvar i  burkarna, höhö". Så det var ju nice!
Fastnade framför körslaget med en ansiktsmask som satt..fast. Haha. "bara att dra bort" var att överdriva. Sverige gick det ju bra för också. Ja, punkt. Därefter mosade vi godis, popcorn och kikade på Enormica&co som räddade världen. Haha, himla roligt var det iallafall, får vi göra om snart bruden :)



det är nästan en tagg på fejjan ;)



haha söt, tog popcorn ur skålen och åt

Så idag har jag haft det lugnt och skönt, låg kvar länge och myste i sängen och sen blev det Robert Gustafsson's film Lösvikt. " Vad avlivar man en kines med?" "bambuskott". hahaha. Hem till farmor och åt runt två, sen sov jag mellan 16 och 19.30..antar att jag hade en del att ta igen:P Har varit skönt att bo själv i helgen, man önskar man hade något eget ibland..jaja, allt har sin tid!
Nej nu ska jag kika på belowed Family Guy och sova efter det. So long :) Puss

pretty boy






few hours sleep

Boy we've had a really good time and I wish you the best on your way.

Gäsp. 5 timmar och sedan var man igång igen. Jag sover ganska ofta på rygg har jag märkt (ja enligt andra då, haha) och därför vaknade jag av två stora ögon som stirrade på mig fem cm ifrån mitt ansikte...svårt att sova med en  kisse på magen. Men hon är för go :)

Nu kikar jag Simpsons och käkar frukost, fyfan va det där är min humor rakt igenom. Ska väl ta mig till duschen, mitt hår luktar som om jag har dragit det i en askkopp. Hem för middag och sen ska jag väl slå Sestan en signal ang kvällens planer :)

Sweet! So long guys



Gårdagskvällen, skönt med uppsatt hår





best mate och misse hos Amin efter middagen, Pluto strax därefter :)




You, me and the dancefloor

Ja det här var ju lite drygt, med både en misse och en dator i knäet ser jag inte tangenterna..
Krypit ner under en filt nu såhär after dance så att säga. Det var en jävligt bra kväll, jeezez. Åt somsagt på West, förrätt med skaldjur, oxfilé med potatisgratäng och sist chokladmousse. Helt sjukt gott! Lär göras om snart.

Jag och Andrea kilade hem till Amin efter det och laddade upp i ett par timmar, I do it like a truck!
In på Pluto strax före 24, bra folk och bra musik :) det var guld så vi var kvar till stängning.
Nu är jag tröött, ska vika ihop nu - laddar upp bilder osv imorgon.

Btw att tillägga, flera som sa under kvällen ; "fan, jag läser din blogg!" haha, roligt :)
Sist med inte minst är det jävligt bra att ha nära vänner, någon som jag fan alltid har grymt skoj med och alltid kan snacka med allt om är Andrea. Och jag är så jävla glad att jag har henne!

Nu säger jag puss&godnatt, tar med mig missen och går och lägger mig :)
So long!


shestore.se




yesbox, då var den beställd :) Jofama by Kenza - tan.
Sanslöst snygg jacka .

Middag & dans







Taylor Swift - Lovestory (digital dog remix)

Remixen hördes på gymmet idag, jävligt nice :) Efter frukost framför favourite Family Guy med brorsan blev det gym med Vilén på rocklunda. Nytt tillhåll! Det var skitkul.

Nu packar jag lite grejer inför helgen, ska ju bo hos moster när hon är borta. Ikväll blir det 3-rätters med best mate & Pluto for the win, jag ska ha en ny svart/grå klänning på mig och en massa roligt folk jag har snackat med kommer infinna sig :) Så det ska bli reuligt, har inte varit ute på ett tag.
Ser också fram emot nästa fredag och våran premiär för BMB afterwork, jeezez vad roligt. Jag gillar stället, har dock inte varit där sen studenten. Nej, nu måste jag dra mig iväg här snart. Ha en bra kväll!

Puss:)






I had my run

Michael Bublé - Home
Hur mysig är inte den gamla godingen?

Hahaha. Sjukaste humöret idag, bara garvar åt allting (okej, inte för att jag är speciellt svårroad annars men). Finns det något roligare än folk som garvar? Anna satt och tjöt åt favoriten "Lokets bästa"(http://www.youtube.com/watch?v=SPQiAgpcbnM) på youtube, och jag dog bara av att lyssna på henne :D
Alex var också med in the conversation, jag vill att du ska komma hem nu :)

Gymmet annars som vanligt, sprang på Vilén och Malin där. Rätt många man känner igen som tränar på Friskis nuförtiden. Jag & Bella kör imorgon igen, därför lär jag sova strax. Förövrigt har jag bara jobbat idag, så jävla härliga workmates så det är inte klokt! Dock slår ju inget Anna Pettersson och vårat mosande utav chokladpudding framför MTV, haha inte samma sak utan henne alls.

Helgen ja, fan va fort det går. Jag och Silvano äter 3-rätters på West imorgon, därefter blir det antingen en dansvända på Pluto eller film. Time will tell :) På lördag träffar jag Sestan för sushi-spa-filmkväll, jusste jag måste fixa  film..

Whatever! Nu ska jag sova, trots alla översociala människor på msn. Men jag tycker om er allihopa, puss&kram.



Kort och lockigt

Andrea skickade en bild på sin nya frisyr nu. Hon sa åt frisören att dem fick göra vad dem ville och se resultatet!
Nice :)


Emil





haha, han är för söt djuret!


Cobra Starship

I make them good girls go bad!

Ja, inte för att jag har något intrssant att skriva för tillfället - min morgon har varit lugn och skön utan att behöva kasta sig iväg till jobb. Jag kikade senaste avsnittet av Family Guy nyss. Hahahaha, wicked.
Facebook tar upp en hel del av min tid har jag  upptäckt, det är ju så skoj att kika vad folk har för sig. Men fan, nej enough med detta beroendeframkallande.

What else, tränar och står i som vanligt. Snart, snart så, så är jag fit for beach. Men fan vad man har fått ligga i, både med träning och kost - snacka om att sommarens vanor satte sig på fel ställen..
Idag ska jag fixa lite grejer, handla bland annat vilket kan vara rätt roligt eftersom att det är rätt många friends som jobbar på Maxi nowadays.

Äh, jag tar mig upp nu tror jag. Ciao!



6th oct


Flo-rida ft Akon - Available
It's the time, it's  the right time!

Vackra dagar, hösten blir så himla mycket lättare när solen skiner. Okej, jag ska inte säga något. Eller jo..Thailaaand! maha :) Ray Ban och Converse nästa.

Denna dag har börjat very nice, med frukost i sängen till Gossip Girl. Jag ska jobba kl 16, tänkte hinna med ett gympass innan dess. Och bruden som skulle sluta shoppa har varit i farten igen..haha. Ja jag och Andrea kilade ju runt på stan i söndags och visst hade man med sig några kassar hem.
Från Twilfit en freebra, som var något liten så mamma ska köpa min så slår jag till på en större.
Kunde inte heller hålla mig för ett par overknee-stövlar från Scorett med ganska låg klack. I'm in love.

Förövrigt är det inte så mycket i görningen, jag ser mest fram emot helgen då jag har mosters lägenhet för mig själv :) På fredag blir det middag ute & movie med best mate, utöver det så satsar jag väl på att jobba.
Nej det var allt, nu ska jag leta rätt på ett jävla nyckelkort till jobbet som jag har sumpat. Någon som är förvånad? Nej, trodde väl inte det. Haha, puss&kram



I miss you very much sugar! ♥



Sunday minus sun

Holáá.

Nej, inget jobb idag heller så jag är helt free for the day. Både bra och dåligt med att vara timanställd, det som är bra är att jag kan bestämma när jag vill vara tillgänglig och då enkelt kan t.ex. resa iväg ett tag, men samtidigt när jag är tillgänglig så kan dem ringa in mig kl 7 och säga att jag börjar jobba om en halvtimme. Och ja, det är ju som ni kanske förstår lika med noll planering.

Gårdagkvällen spenderades med Bella som sagt, åt strawberry cheesecake-glass och kikade på An autoumn in New York. Mysig men väldigt ospännande film med Richard Gere. Sen pratade vi lite om livets mysterium haha, och Bella visade mig ett klipp från idol i fredags med någnon Camilla (nej jag följer inte Idol) som hörde fel när det stod klart vem som gått vidare i tävlingen, och trodde det var hon som hade gått vidare istället för den verklige vinnaren, konkurrenten Carolina. Hahaha. Pinsamt, guud.
http://www.youtube.com/watch?v=Fbdin8jWXDs

Idag vet jag iallafall att jag inte behövs, så bästa Silvano och jag tar en runda på stan.
Ska köpa en freebra bland annat, och ett par handskar. Kyligt är det!
Tre veckor idag, Thailand närmar sig :) So long guys! Puss


This is my life, this is my time.

Mysigt väder. Jag vet inte, det är kanske är det här som är mysigt väder? Då man kan krypa upp i soffan med massa ljus och se någon bra film. Jag & Bella ska iallafall göra något liknande ikväll, men först ska det inhandlas Ben&Jerry's :)

Dagen har varit knasig, mest för att jag var inställd på att jobba - men så blev det inte. Har dessutom sån träningsvärk att jag inte kan springa, knappt gå heller för den delen. Aj. Funderade seriöst på att gå och hämta en rullator åt mig själv på jobbet igår. Whatelse, jag har ja, skickat in en anmälan till högskolan i vår..
mest på skoj då, men det var jävligt roligt att få iväg någonting iallafall. Time will tell!

Annars har jag varit teknisk idag. Okej, pappa gjorde det mesta med nya tv:n. Men jag körde iallafall och köpte en PC-kabel, så nu har jag en 32" dataskärm. Wehey, jag gillar faktiskt tekniska grejer, det är skitkul ju. En iPod blir abslut nästa i thai :)

I'm off, Vilén är nog på ingång snart så. Have a crazy saturday night! Puss


RSS 2.0