det här med en bra start på dagen


fredag. äntligen, gick hela dagen igår och trodde det var söndag. detta genom att Empa's och min lugna vinkväll ute inte riktigt blev det, som vanligt. Ett glas på Å och därefter Pitcher's där vi fick sällskap av Anders, och dessutom två apraka grabbar från Karlstad. Det var underhållande till en början, men det tog inte länge innan Empa utbrister det vi alla tänker; "är ni dementa eller?!" Det enda värmlänningarna frågade var 1-vad vi skulle göra ikväll. 2. - vad som gäller i Västerås så här en onsdag. 3. vart är vi?  och berättade om deras räkkryssning de varit på tidigare under dagen. sen var det tyst en stund. och då " jaaa, vi var ju på räkkryssning idag!" man får nog sämre närminne när man har druckit. Inte det enda om blir sämre iofs, haha. Hade fantastiskt roligt hur som helst, sista timmen var vi på Pluto och det var helt klart bästa - onsdagarna där har verkligen imponerat iår!

min morgon började halvbra. vaknade i soffan av att mobilen ringde 07.15, vilket betyder att jag somnade där runt 21.15 igår med dator och hela skiten på - slut som artist. hade fått med mig bilnyckeln till bilen hem, och eftersom vi bara har en så var det bara sätta sig på bussen hem till skiljebo och köra pappa till jobbet. det var den sovmorgonen. hejade dessutom glatt på en kille jag mötte på bussen i tron att det var Albin. men det insåg jag ju i samma ögonblick som jag heja att det inte alls var. haha, men han hejade tillbaka iallafall så det var ju bra.


nu ska jag till gymmet och köra crosstrainern igen, därefter jobb 16-20.30 och ikväll äta lite på Bill&Bob. Imorgon är det första heldagen för mig på jobbet för iår, 8-20.30. blir tungt. men fest på kvällen med Becca&co iaf, ledig söndag och då blir det Baksmällan 2 på bio med ett gäng. Ser ut att bli en bra helg, hoppas på lite väder :)
Take care! Puss






I like

jaha, onsdag! ledig är jag dessutom och har fått bra mycket gjort redan. Promenerat imorse, tvättat (har tvätt som en fembarnsfamilj), varit till stallet en vända och pysslat och nu ska jag iväg och handla samt gå ut med Emil.

Gymmet därefter, jaaadå trotsar träningsvärken. 5 km promenad med Mountain Everest-backar på Björnön plus 1,5 mil, på crosstrainern satte sina spår i rumpa/baksida lår.
klickade dessutom hem en del grejer igår, skor från Nellly, ett snyggt överkast från Gripsholm (vitt)
och sen nytt protein från gymgrossisten. Vanilla pear, ny smak. Hoppas det smakar bättre än jordgubb - fyysatan. Inte för att det ska vara gott kanske, men ändå. Prova Ripped Fuel, finns under fettförbränning.
Man blir galet pigg av dom och orkar massor på träning, helt sjukt. Har gått från trött till speedad människa. Det är dock koffein i dom  så håll igen på kaffet! Kanonbra :)
och nu vill jag ha lön tack, det känns som om den här jävla månaden aldrig går i mål. 
ha en fin dag! Puss

finding my way out

Hallå!
Haha, var så längesen jag skrev att jag knappt fattar hur jag hamnade här. Och på inte tal om hur fort veckorna går, det är nästan skrämmande. Hej och hå, midsommar om en månad!

Det rullar på bra minst sagt, inte mycket spännande under solen tyvärr. Har börjat träna som aldrig förr, friskis gäller fortfarande och det funkar fint. Jobbet likaså, trivs med fantastiskt härliga människor. Live laugh love.

Solen skiner denna fredagsförmiddag, bor hos min moster på oxbacken just nu, kattvakt då hon igår stack iväg till Italien över helgen. Jovisst, somliga har det bra :) Så imorse blev det en promenad till rekylgatan för att hämta cykeln hos Sandra - hade filmkväll igår och den blev kvar där. Nu sitter jag Skiljebo i en hammock och gungar, livet på en pinne och jag är dessutom ledig både idag och imorgon!

Blir dock en lugn helg, träning och alkohol går då inte hand i hand och nån helg kan man behöva vila sig från roligheterna! Blir mysigt med Bella ikväll istället, och imorgon grilllning här hemma :)

Sitter och kikar Ikea Family Inspiration nu, massoor med fint! Satan, tycker aldrig man hittar något speciellt i butiken. Men blir nog en vända till nya på erikslund snart, har inte varit där än faktiskt. Och Åsby på tisdag, big fan of.Det är dags att sätta upp blomlådorna på balkongen :) Har fixat dit matta och möbler, blev riktigt fint för att vara så liten! Bara elgrill som fattas nu så är jag redo för sommarkvällarna.

Fysiskt lugna veckor har varit psykiskt påfrestande. Oärlighet och falskhet står mig upp i halsen och jag känner ibland för att bara "MEN HERREGUD!" Haha, ärligt talat. Men jag har det bra, minst sagt. Och trivs med livet här. Men någon gång måste man gå vidare, och nu är det dags för mig. Inte riktigt än, men snart :) Spännande, den som lever får se. Ta hand om er! Puss

RSS 2.0