SHUT IT DOWN

baby I know how to fly!

Happy happy. Tröttheten smyger sig på denna söndagskväll, sov runt 3 timmar i natt vilket börjar ta ut sin rätt. Utgång igår, med grabbarna grus och Andrea - som jag tappade bort typ direkt? Haha, vafan! Var iallafall hemma hos Johan Häägg :D sjukt kul att se han igen, long time no seen! innan med Daniel&Marcus plus några brudar, kul jul och därefter blev det house på Pluto :) Morten Breum från Danmark, schönt. Det var mycket folk man kände, jätteskoj! Jag och grabbarna drog vidare till Silk, vilket faktiskt..sög :P Vi bytte ner oss lite där.

Skjutsade hem dem under roliga fyllekonversationer sinsemellan jag inte tror dom kommer ihåg idag, haha och själv landade jag i säng runt halv fyra - upp och jobba kl 6! Haha, det var sjukt tungt på morgonen men dagen flöt konstigt nog på jävligt bra. Imorgon är det kvällsintro på Karlslund, jobbar mellan 13-21. Fifan.

Nej nu ska jag se I en annan del av Köping , sen lär man ju ta igen några timmar sömn...
Avslutar en bra vecka och en awesome helg! Puss&kram :)



Midsommar 09 går i repris i år :D sanslöst rolig kväll


Maskinen - Buffalo Blues

Hooolá
Vet inte varför, men känner mig så sjukt taggad för en night out! Bara för att jag ska jobba kl 7 imorgon, satan. Inte värt. Men jag tror jag svänger förbi Hägg iallafall, grabbarna ska ha förfest där. Inte träffat honom på år och dar :)

Förövrigt har jag varit på gymmet, var där 9.30, tänkte skönt inte så mycket folk. Jisses så fel man kan ha, halva vässan var där! Körde väl 1,5 timme iallafall men löpbanden var upptagna konstant så jag var ganska bitter när jag gick därifrån. Pratade med Alex idag, längesen! Skönt att hon har det bra, och snart kommer hon hem igen:) Det ser jag fram emot.

Jaha nehe, nu ska jag käka. Pappa var och handlade, kom hem med sjutton kassar och en stor jävla tårta. "varför har du köpt en tårta?" "inte vet jag, var ju så jävla sugen! man ska inte handla när man är hungrig". Hahaha. laterr


Hagaäng

Hallo!
Är på jobbet, har varit nere med damerna på sång och dragspelsmusik, trevligt trevligt tyckte dom. Och jag, även om jag inte kunde sjunga med fullt så bra, haha. Jobbade med Sandra ett tag, nu är kl 16.11 och jag har väl en fyra timmar tills man får bege sig hemåt. Pust, ser fram emot London nästa vecka. Guld :) Det blir lugnt ikväll, igen. Haha, fast jag vet att jag kommer bli uttjatad iallafall. Den som lever får se!

Nej nu ska jag käka min kvällsmat och sedan ska det serveras middag! Laterr

Karlslund

Heey.
Trött, trött, trött. 08.00 imorse var jag på Karlsunds servicehus för introduktion, slutade kl 16 och fick träffa så många (hahaha skrev mycket först.."mycket nya ansikten") nya ansikten så jag är helt snurrig. Plus namn, koder, kort, tider, regler, möten oooch så vidare vilket just nu känns lite rörigt men så är det ju i början. Mycket trevlig personal och det kommer bli skitbra, är jag alldeles övertygad om. Har 2 introdagar kvar, dock blir det en heldag på Hagaäng imorgon vilket känns hur skönt som helst. Där är jag hemma!

Så haha ja, kul helg man får. Blir inge party har jag bestämt, om inte Växjögrabbarna kommer då men har inte hört något än! Jobbar nämligen till 21 imorgon (kommer vara död) och sen börjar jag 7 på söndag, och vet hur sliten jag blir om jag går ut på lördagen. Inte värt.

Nehepp, nu ska jag och Sandra till gymmet, perfekt :) Hem och färga håret på mamma sen, och en film om man orkar hålla sig vaken..later! Puss


snö, snö och mera snö

Vilken dag! Vilket väder. Tog bilen för några ärenden och sedan vidare ner på stan för att möta upp Maria, Sandra & Sanna. Hatar att köra bil i sånt här väder, det gick bra, men man förstår ju hur lätt det måste vara att fastna i moddet. Anyway, vi åt på Spicy ett bra tag och sedan vidare ut på stan för lite shopping. Sanna hittade alltmöjligt, Sandra en klänning, Maria skor - men jag var inte på köphumör... kom ändå hem med en ursnygg bustier och matchande trosor. Suprise, okej! Jag älskar underkläder. Men på stan träffade jag gamla bekanta, som min vän Raffa jag inte sett på år och dar! Trevligt trevligt :) Sprang även på Max som numera pluggar i Gävle, och August. Kul att höra vad folk har för sig nu för tiden.

Därefter gav vi oss ut på vägarna, oxen hade fullbokat så blev solning på solstudion. Skönt så in i norden, precis vad vi behövde! Skjutsade sedan hem brudarna, Sanna skulle ut så hon skulle ladda upp med vin direkt. gud vet inte senast jag var ute mitt i veckan.. är jag en tråkig människa? Hoppas inte. Haha anyway, jag sparar mig till helgen.

Imorgon är det introduktion på nya jobbet :) det ni. Det blir ju bara awesome. 8-16, är faktiskt taggad! Sedan gym efter det med förmodligen halva Västerås. Inte nice, men vad gör man. Nej nu ska jag kika Grey's och sen sova, imorgon blir det något nytt! Puss&kram


Baby we can do it, we can do it all night

put you're body right into it and we'll do it allright! People sing and people dance until the sunlight, and we're gonna do it aaall niiight!

En mycket bra morgon utan att behöva kasta sig iväg till jobbet (klagar absolut inte), med frukost i lugn och ro plus Grey's. Hade träning till sent igår, träffade Emilie för första gången på år och dagar så det blev lite rolig catchup där. Haha! Hon är rolig hon :) 

Min tisdag i sig blir ganska vanlig, skön, grym. Ska snart dra på mig lite bra kläder och jogga mot gymmet, foten är bättre så hoppas det funkar. Dock snöar det, inte ok! Inget annat inplanerat, plugga lite och leta reda på mitt betalkort som mystiskt fått ben (som alla mina saker alltid tycks få). Imorgon ska jag käka och sola med Sanna, Sandra & Maria från work, mycket trevligt med härliga brudar :) Later on guys! Puss


16.16

HEJ
Jag  har nyss ätit sparrissoppa, halvgott men vad gör man. Har haft en strålande bra dag på jobbet, kul att vara tillbaka - long time no seen. Jobb i sommar säkrat, skönt. Har varit på gymmet och nu ska jag till stallet för nästa tuffa träning. I like! Puss :)

I don't have to, but I'll love to



uuh ah, those suummernights!

Nu ska jag till gymmet. Mama och papa ska köpa stuga. I Borlänge (?). Visst kul för dem, som har blivit längdåkningsfantaster på gamla dar. Själv ser jag mest fram emot att få koppla av i en solstol med en Veckorevyn och en schysst drink. Bara 139 dagar kvar nu, typ. Haha, somebody save me.
Puss


22.44

A drooop in the ocean...
Hej :) Nej vadå trött, sitter i princip och nickar till hela tiden. Men det var mycket roligt folk att tala med just nu, så jag stannar uppe en stund till. Avslutade nyss ett 2h telefonsamtal med min bror Anna "JW" Sestan. Mycket trevligt och givande, och ni som hoppar av högskolan utan att ha klarat några kurser - jag hoppas ni betalar tillbaka CSN-bidraget!
hahaha, godnatt.


Heaven does't seem far away anymore

Hallo.
Saturday night fever, hahaha. Eller inte, helt seg sitter man här och knapprar som vanligt. Min dag har bestått av enbart en dator och Grey's Anatomy. Ja inte klagar man iallafall! Behöver såna dagar också.

Igår var jag med Dess&Silvano hela dagen, vilken catchup vi har fått! Favvobrudarna. Vi käkade en sallad på Coffeehouse by George och sen drog vi direkt till The Studio. Blev sminkade, håret skötte vi själva. Kul kul, massa tokigheter iallafall hahaha. Och fotografen Nathalie kände jag sen tidigare, vi körde halkan tillsammans :) haha! Stan är liten.
http://nathaliesfotosida.blogg.se/
kika!



Efter allt fotande och tok, vilket tog runt tre timmar, rörde vi oss hemåt runt 19. Andrea hakade på mig hem och vi käkade och såg en film. Chill, tänkte dra ut först men kom fram till att det var en otaggad helg.
MEn nästa helg, då blir det party :D För inga mindre än Simon, Sebbe, Pontus & Fredrik kommer förbi Västerås på sin roadtrip! Vi träffades och hade grymt roligtl tillsammans i Magaluf i höstas :)

That's about it! Ikväll ska jag ta det lugnt, kika Sommaren med Göran och dricka te. Tillbaka till gymmet imorgon, bara ligga i. so long, puss




Sweeet

Hey guys!
Jisses va tungt det var att komma upp idag, trots att man sov en 10 timmar? Haha. 
Hade en härlig dag igår, med först gymmet två timmar - enbart mage i 40 minuter! Fattar inte hur jag orkade. Dusch och bastu i en timme efter det helt för mig själv - qualitytime. Efter det kilade jag till Café Sigma där Andrea satt med näsan i boken, Dessie dök upp runt 16 och skulle jobba. Inte så mkt kunder så vi åt en svingod sallad, drack kaffe, åt daimtårta och pratade om allt mellan himmel och jord. I tre timmar. Haha ja, klockan var helt plötsligt 19 och det var dags för stängning, sa hejdå till Dess och jag och Silvano drog hem till mig och såg "Cloudy with a change of meatballs". Hahah sjukt rolig film, speciellt när han upptäcker att hans maskin fungerar..


Anyway! Idag hinner jag inte med nåt gym (satan) utan det blir direkt ner på stan för att träffa Dessie & Andrea för en fika kl 14. Efter det ska vi upp till Skrapan och plåtas alla tre, och ha god tid innan på oss att fixa med makeup, hår och outfit :) Ska bli så skoj! Bara som en kul grej. Vi ska fotas kl 17, det skulle ta ett bra tag så hur kvällen ser ut vet jag inte riktigt än..

Nej nu ska jag ladda upp med kaffe och lite Grey's, finns inget bättre! Puss






That easy turn



Holáá

Det är den här delen i mitt liv som kallas..vändningen.
Haha ja, jag såg Pursuit of Happiness för tredje gången igår, men faktum är att allt börjar kännas bättre igen. Man har väl varit lite nere, varit tungt if you know what I mean. Det vänder! Kurser fixade, nytt jobb, London om tre veckor :D awesome.

Fick nyss en skattattack, som varje gång jag loggar in på facebookprofil- VARFÖÖÖR?!! Hahahaha, Sestan...
fan va jag skulle vilja ha dig i den här stan oftare :) JW brorsan!

Idag så ska jag gymma, en timme löpband innan. Gettin' in shape., sommar snart. Daniel är fortfarande sjuk, vilken nöt. Jag ska träffa mina gamla Kretahomies, Dessie&Andrea över en fika :) Älskar dem brudarna, synd att vi ses så himla sällan. Bra dag framför mig.

Jaha nehe, lite kaffe och en promenad med emil innan man beger sig, later :) Puss






100118

Godmorgon!
Back to monday, idag måste jag få lite saker gjorda. Vägverket får sig ett besök, ta nytt foto till mitt borttappade körkort. YES! Haha, jag såg förjävlig ut på mitt förra - ungefär som om jag var misstänkt för tre mord. Trodde av nån anledning att man inte fick le. Satsar på det den här gången tror jag. Sen blir det storhandling på Maxi, börjar få rutin på det där så jag speedar genom hela varuhuset, och det brukar komma med ett par Gainomax i slutändan.  Hem och dumpa maten och därefter vidare till gymmet, foten är inte på topp tyvärr men jag belastar den fel - behövs så lite för att det ska bli värre! Blir en projektsdiposition och lite annat skoj på det. Apoteket och hämta ut svindyr medication, roligt att lägga pengar på! Tur mamma sponsrar.


Nope nu ska jag kika Grey's, Emil har suttit i mitt knä i en halvtimme nu så känner att benen börjar domna. Han väger faktiskt 12 kg, under pälsen så är det nämligen bara muskler på det där djuret.
Panic! At The Disco - New Perspective, 2009's bästa låt. Jag vet inte varför jag tycker det, det är absolut inget speciellt med den men något är det som jag bara älskar. Later on! Puss :)







20.07

Hoj!
Som så många gånger tidigare denna söndagkväll så är det Sex On Fire som regerar min spellista. Sitter med en jäkla massa konversationer på msn, men inget vettigt blir sagt somvanligt. Jag ber om ursäkt, men jag är förjävla kass på att svara när folk skriver!

Idag blev det som sagt gymet, 70 min på löpbandet i powerwalk, jogga gick nämligen inte - testade och foten sa ifrån direkt. Fan också, illa illa. Suck.

Leeeess är jag. Så less så less så less. På Västerås, på Sverige. På kylan som inte kommer ge sig på i princip 100 dagar. Varför sitter jag kvar här? Inte den blekaste, måste bort bort bort. Snart blir det London, med Becca :) Fyfan, det ska bli kul. Riktigt kul. Inte för att det är varmt direkt, men det är bort!

Nee nu ska jag fortsätta vara less genom att beställa vårkläder och drömma om sol och bad. Och I En annan del av Köping såklart. Puss

Snabba cash!

Hey guys!

En lördagkväll på hemmaplan återigen, kom ganska nyligen hem från min mycket goda vän Anna Sestan och har sedan dess kikat Grey's och filat på mitt CV. Anna och jag har varit på bio, nya svenska storfilmen Snabba Cash som hade premiär igår - den var grym! Så jävla spännande, haha skrattar fortfarande när jag tänker på Annas miner under filmen. "varför skulle dom tycka om just mig för? VARFÖÖÖR?!" hahaha. Och Joel var lika het som han alltid varit, fast han kunde ju ha dreglat lite mindre...

Har varit en så underbart skön helg! Igår satt jag hemma med mamma & pappa och myste, åt god middag sen kikade vi på Taken - såg den för andra gången och den är riktigt bra. Jag vet inte men ibland är det faktiskt skönt att sitta hemma med en bra bok och inte göra ett shit, inte tänka på ett shit heller för den delen. Men vi har betoning på ibland.

Imorgon bär det av till gymmet, med andra ord löpbandet. Styrketräning 5 gånger i veckan gör sitt, men det räcker inte till. Så imorgon blir det minst en timmes joggande, måste komma igång - sommar snart! Dock har jag fortfarande ont i foten sen jag stukade den på juldagen, helt insane men det blir bättre och bättre.
Nej nu ska jag fila klar på min ansökan här..shit om man skulle komma med! Berättar sen, hörs!


årssummé

Godmorgon!
Fredag igen, här går det undan. Hinner inte med överhuvudtaget känns det som, veckorna bara rasar iväg! Efter att ha släpat mig till tvättstugan imorse har jag kikat Grey's - hörde då Tegan & Sara - Where Does The Good Go . Så sjukt med nostalgi.. två år sen hemma hos Lisa var första gången jag hörde den tror jag, hahah.
Anyway har jag inget bättre för mig, så tänkte dra en sån där årssummé som alla gör. Haha okej lite efter men whatever.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog studenten! Haha. Inte lika roligt när man tänker på att man aldrig någonsin får göra det igen..
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga förra året :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope, inte vad jag vet! höhö
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och det tackar jag Gud för
5. Vilka länder besökte du? Kreta (Grekland), Mallorca(Spanien) och Thailand!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? VÄRME! högtryck! sol! say no more 
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 12/6 - Studenten
8. Vad var din största framgång 2009? Framgång och framgång... Att leva ett bra liv med jobb och fina vänner, och vara mig själv hela tiden! för mig är det en framgång :) Iofs tog jag körkort i början på det året, det var ju kanske en framgång.
9. Största misstaget? Vart ska vi börja? Hur lång tid har vi? haha fyfan.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hm nej, peppar peppar ta i...trä. fan, inge trä här.
11. Bästa köpet? en klänning för ett par veckor sen! haha nej vadå ytlig. Sen kan jag ju säga alla tågbiljetter för att hälsa på vänner! Alltid ett bra köp.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder! Mat & fest
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina älskade vänner, det nya jobbet, de få men underbara sommarkvällarna. Och inte minst de underbara resorna. Många fina, glada stunder har trängts bort för att dom ersätts av motsatsen tyvärr, det har inte alltid varit solsken.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy bitch! I gotta feeling! Haha hur ska man nånsin glömma, om 20 år kommer jag fortfarande ha dem i huvet..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hm vet inte, beror på. Var nog ledsnare oftare än förra året, men samtidigt gick det snabbt över. Jag har blivit rätt bra på att glömma och gå vidare, på gott och ont! haha, men jag är ju en glad jävel så det ska mycket till för att rubba det :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat hårdare, går inte att förneka.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Haft förhoppningar. Det lönar sig aldrig.
18. Hur tillbringar du julen?
19. Blev du kär i år? Oj! Tror det, men det gick över lika fort
20. Favoritprogram på TV? Grey's Anatomy, bölar lika mkt varje avsnitt
21. Bästa boken du läste i år? Faktiskt en jag läste ut idag! Veronica Sten - I de lugnaste vatten, svinbra
Läs alla Camilla Läckberg's också vad ni gör,
22. Största musikaliska upptäckten? Helt omöjligt att svara på. Muse, Lady Gaga & Kings of Leon är i toppen iallafall. Uprising & Sex On Fire, jeezez.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? öö nej, fick tre resor och allt kring studenten betalda av mina föräldrar så jag kände att det var mycket mer än man kunde önska sig!
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Just på min födelsedag låg jag på löga ett tag sen var det work.. firade med Pluto kvällen innan :) Och innan Pluto satt jag och drack vin med tjejerna på en filt, på gräset i stan. Det var Arosfestivalen och vi kikade på Måns Zelmerlöw. Helt perfekt, jättefint väder.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 50000 i månaden i 50 år på triss är min dröm, skulle inte sitta fel. Haha, annars kan jag inte komma på nåt.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Haha, fan va svårt. Gillar svart på vintern och färglatt på sommaren. Nitmodet var snyggt också tycker jag, men i vår känns det fel.
29. Vad fick dig att må bra? Mina kära vänner som gör livet så otroligt lätt att leva, vad skulle man göra utan dom. Min familj, min söta Emil som jag blir glad bara över att se på. Resorna och värmen fick mig att må bra, jobbet fick mig att må bra och nu i höst styrketräningen. Det är så roligt så det är inte sant.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Joel Kinnaman utan tvekan. Och tänka sig, han är dessutom svensk! Haha, men han ser inte bara bra ut, han är en enastående skådespelare också. En yngre Persbrandt. Dock ska han ha Frank Wagner-looken med längre hår och skäggstubb, annars är han hälften så het.
31. Vem saknade du? Svårt. Jag saknade en del människor man träffat utomlands, och sen mina vänner som bor eller har flyttat långt bort. Men, tur vi har facebook.
32. De bästa nya människorna du träffade? Haha, nya människorna. De bästa nya människorna måste bla vara de via jobbet, tjejerna där är så jävla härliga! Inte minst Anna Pettersson, vi jobbade tillsammans i somras och hon är absolut en av dem skönaste jag känner. På resorna träffade vi många bra tjejer och grabbar som är i en klass för sig. Det är så otroligt lätt att lära känna folk utomlands! Så naturligt och lättsamt :)
33. Vad har du för planer för 2010? Ska plugga upp betygen i ett par kurser nu i vår och eventuellt i höst. Som det ser ut nu vill jag söka in till högskolan 2011, plugga ett år och sen ska jag söka reseledare. Skulle vara skönt att ha åtminstone kommit in och påbörjat en utbildning innan man ger sig av. Men 2010 ska givetvis innehålla lika mycket resor och glädje som 2009! Det kommer bli ett grymt år :)



Ja det var det, nu ska jag fixa iordning mig för en vända på stan med Maria och därefter gym&sol på friskis! Var på Rocklunda igår, jag och alla grabbar kändes det som. Haha, men det är ju så mycket fräschare egentligen, bara man tar sig tid att lära sig var alla maskiner är! I'm out, hörs :) Puss


make anything you want out of me

lalaala. Lyssnar på soundtracket till Snabba cash :) Sheri - U got me good, shietbra. Vill se filmen nu! Sedan New Moon är det en film som jag verkligen ser fram emot att se. Och Joel Kinnaman, amagaaad. Haha, fjortis på nolltid.



Solen skiner på mig denna måndagmorgon där jag sitter, måste kisa för att se skärmen. Strålarna reflekteras och kastar varmt ljus över hela rummet. Redan femton grader ute, minst.  Minus. Kände ni hur magin försvann? Haha. Nej det är några månader kvar med kylan, frågan är - sol & femton minus eller snöyra och fem minus? Jag låter det hellre vara klart in that case, hatar när det snöar och det slår alltid till när man för en gångs skull lagt ner lite tid på sitt utseende.

Mamma och jag diskuterade nyss drömmar. Äter ju mediciner och shit, och det gör att jag sover dåligt och drömmer helt galna saker. Och jag är så jävla inne i drömmarna att det på mornarna tar ett tag att fatta om det har hänt på riktigt eller inte. Igår natt drömde jag till exempel att jag skulle börja plugga. Och som boende - en stor byggnad, likande en lada. Där hade kanske 20 pers en egen "ruta" på ca 25 kvm där vi bodde. Inga väggar eller någonting. Jag hade min ruta längst intill en kortsida, och förutom sängen hade jag en platt-tv ståendes på golvet. Kommer ihåg i drömmen att jag sa till min kompis Emelie (Andersson), som också bodde där, när vi var påväg och skulle äta - "fan, tänk om det inte finns något tv-uttag nu". hahaha, orka tänka så långt i drömmen! Sen kom det upp en annan diskussion, låsa ladan - vem skulle ha nyckeln? Kämpigt att ha en nyckel på 25 pers. Jisses, garvade ihjäl mig när jag berättade det för mamma, kommer ihåg allt rakt av också!

Oj det här blev långt, men ska berätta om mammas dröm hon hade inatt som hon berättade nyss. Hon hade varit ute och gått, visste i drömmen aldrig vart men på något dagis eller bibliotek för det var massa gångar och barn lekte överallt. Innan hon gick in så hade hon tagit av sig skorna, ett par beiga kängor och ställt innanför dörren. När mamma sedan gått ut igen (med mormor trodde hon), så gick de en bit in mot stan. Mamma kollar då ner på sina fötter och utbrister "ånej, jag har "råkat tagit fel skor!". Mm, råkat sätta på sig ett par färgglada barnboots med snörning. (här garvade jag så jag grina). Mamma skulle då gå tillbaka för att ta rätt skor, men då hade folk börjat gå ut från biblioteket och mamma blev rädd att någon skulle "vafan, det där är ju mina skor!" och peka på dem hon hade på sig, så hon beslöt sig för att ha kvar dom färgglada barnskorna, "dom satt ju trots allt ganska bra". Hahaha, blir så fascinerad av hur man tänker, att man bryr sig och har känslor även i drömmarna. Helt sjukt. Bara idén av att ta fel skor? 



haha jag ska kila, blir väl lite fix på stan sen gymmet. 
Träning x2 idag, skönt! Ha en bra start på veckan nu :) puss

   

100110

Hey guys!

Sitter här och har precis skrivit klart ett par jobbansökningar, sökt ett par kurser till våren också - skönt att till och med jag kan ta tag i saker och ting!

Har haft en sån helt insane energi idag, mycket trevligt igår och det var kul att träffa Sebbe och snacka ordentligt utan alkohol inblandat! Haha, blev en del gamla minnen som kom upp, det är läskigt vad fort man glömmer!
Idag har jag pysslat med det mesta, läste ut Fyrvaktaren - en sån där bok man bara sitter och vänder blad i så har det plötsligt gått två timmar. Riktigt bra. Jobbansökningar som sagt, känner att jag får för lite timmar så ska röra mig upp till Bemanningstjänst innan gymmet imorgon är tanken.

Annars då! Vässan står stilla just nu, kanske är lugnet före stormen? Höhö, skulle inte tro det. Konstigt att en stad med så mycket människor kan vara så..avslagen. Som om nån satt invånarna på slowmotion. Dagarna rullar liksom på. Det blir ändring på detta framöver, men än så länge nöjer jag mig med att bara vara :) Tror det är viktigt att ta vara på detta också, kan lägga lite fokus på plugg & träning vilket känns allmänt bra. Man mår bra, det är väl huvudsaken ändå. Synd att klaga, så att säga!

Nej nu ska jag göra mig en kopp te och krypa upp i soffan, ny säsong av I en annan del av Köping ju :D Haha, kan man ju verkligen inte missa. Ha det så bra i kylan (ja, eller i värmen om man är som Vilén, jävla stekare;). Haha! Puss&kram ses på stan



Andrea & jag med rufshår på Pluto i fredags, haha


I'll leave when the wind blows

...you can scream, there's just echoes.

Holá mates! Jag skriver bara några rader, får folk hit snart - min polare Sebbe och hans familj. Ja kan man tänka sig, jag ska vara på hemmaplan en lördag! Haha, ja nu var det längesen alltså.

Ute nykter igår och dansade med Andrea på Pluto, kul jul :) Mycket skratt och tok somvanligt. Men blev hysteriskt trött och vid stängning var det skönt att bara åka hem och sova. Dagen i sig har mest inneburit träningsvärk eftersom om jag & Daniel var på gymmet i nästan 2,5 timme igår! Haha, hur lyckas man. Magen fick sitt iallafall, men ska mosa i mig så jävla mycket godis idag känner jag för så det går väl jämnt ut :P Läser Fyrvaktaren av Läckberg nu också, jävligt bra måste jag säga.

Nej time to move, höres!








Tiffen!















Ta hand om dig mate! Kommer sakna dig som få här hemma, fan va trist det kommer bli rent utsagt.
Men du kommer få det skitbra, ses i sommar som tur är :) Loveyou veryvery much! ♥



No luck for me

Vilken dag! Helt sanslöst. Började 9 imorse när jag varit hos läkaren. Hade parkerat snabbt och smidigt uppe i parkeringshuset, betalade mina 4 spänn och åkte upp. Jo, och självklart startar då inte bilhelvetet. Helt död. Ringer pappa, tar bussen hem, åker tillbaka till stan, och upp där med startkablar och hela grejen. Får knuffa runt bilen jag baktill, pappa framtill och styr. I det läget kände jag verkligen "det är nu man träffar något av sina gamla ragg" och scenen skulle passat perfekt in i Sunes Jul. Hungrig som fan var jag också, hade inte käkat på 16 timmar men startade gjorde den iallafall till sist och man tog sig hem.

En lugn, normal start på dagen sådär, skönt. Haha, jag drog iallafall iväg till gymet. Och träningen gick faktiskt bra så det var ett plus iallafall. Träffade Daniel mate också, fan va han ligger efter nu :)

Sitter och väntar på mat nu, håller på att koka potatis vilket tar 134 år, lax i ugnen och spenat på det. Beach 2010 var det ja..
Klänningen från Nellys kom idag, absolut det snyggaste plagg jag har ägt känns det som :) haha ville nästan grina av lycka, helt galet snygg var den. Så nåt bra kom ut av dagen! Laddar för träningspass nr2, ut i kylan igen. Puss!

ett nytt år

shorty like a melody in my heeaad
Iyaz- Replay

Hej:) Vadå efter i bloggandet. Mitt mobila bredband har gett upp life och därmed har jag inte orkat skriva. Inga bilder så känns väl halvt ovärt..

Om jag ska berätta lite kort om nyår, så var det en riktigt bra kväll :) Blev ju inte sälen efter mycket strul, bilen vi skulle åkt i var lite instabil haha, och inte alls värt att ge sig ut på hala vintervägar då.
Därför blev det 3-rättersmiddag hemma hos Alex, 12-slagsfirande hemma hos Johanna med både välbekanta och nya ansikten - trevligt trevligt :) Men natten var inte slut då, runt ett kastade oss jag och Alex in i en taxi och drog iväg ut till Irsta där festligheterna fortsatte till runt 4 på morgonen. Tack till Adam! Det var riktigt jäkla skoj. Efter mycket jiddrande om vi skulle övernatta på Ibis hotell (hahaha) så hamnade jag, Stefan, Emil & Bianca ändå tillslut hemma hos Emelie på Bäckby, jättetrevlig tjej och där satt vi och fulade oss till tidig morgon då vi beslöt oss för att årets första natt skulle få sitt slut.

Idag är det en väldigt mystisk dag, det är lugnt men ändå händer det otroligt mycket på något sätt. Har bara tagit det lugnt hemma, iväg en sväng och åt lunch med tjejerna för att fira Johanna, som blir 21 år imorgon och flyttar dessutom till LA den 6:e! Städat hela j'vla garderoben, skönt nu när det är snyggt igen iaf. Ja, det har tom hänt så lite att jag har suttit och spelat Spindelharpan..då är det fan illa alltså.

Det som händer är att en av mina bästa vänner Bella drar iväg till Costa Rica i..ett halvår. Jippi! nej. Men jag ska åka och hälsa på i maj är det tänkt :) Men ändå, sjukt långt dit! Hur ska man klara detta. Johanna drar somsagt iväg och kommer hem första gången i sommar. Alex drar tillbaka till Kristianstad. Ja jag säger då det, jag som vant mig vid att nån ringer och messar oavbrutet, haha!

Nej ska röra på mig. Vilket förmodligen innebär en ny omgång av spindelharpan. haha Later, Puss&kam
  


RSS 2.0