I thought I was cool, you're cooler

13.24, räknar ner tills jag ska börja jobba. Usch och fy var det tar emot idag! Jag är lite bitter för att jag vaknade så sent att jag inte hann med gymmet, jävla skit rent utsagt. Skulle gått upp när Daniel messade, I knew it! Men blir alltid så mesig eftersom man vet hur kallt det är utanför täcket..

Så ja nu börjar jag kl 14 och jobbar till 20.30, blir väl hem och lägga sig i princip för imorgon bitti ringer klockan halv 6! Haha, jag ser verkligen fram emot mina lediga dagar nu - men jag har iallafall ett jobb jag trivs med så ska verkligen inte klaga. Det sjuka är att när jag hade intro på arbetsplatsen i somras när jag skulle börja så gick jag 7-16, men nu när jag ska jobba samma tid blir det plötsligt hur långa dagar som helst. Tänk vad mycket sommaren kan göra, i det här vädret vill man mest lägga sig i en frysbox och tina upp nångång på vårkanten..typ :P

Eftersom mitt liv ser ut som det gör och inget spännande är på g så säger vi puss&kram! ses på stan


A change in the weather

Oj, jag somnade visst till lite. Blev inte så populärt på msn haha, Ron Pope - A Drop in The Ocean är riktigt fin och sövande framför allt. Var en riktigt tung dag på jobbet, vsst lugnt och skönt men värkte i varenda muskel efter 7 timmar. Imorgon är det ungefär samma tider som gäller men då är man förhoppningsvis mer utvilad :)

Gymmet väntar och en ridtur dessutom som varje måndag. Ska försöka hinna med detta på förmiddagen, sen får vi se om min vän Daniel är frisk så han kan gymma med mig vilket jag hoppas. Som det ser ut nu så är jag helt ledig ons-tors, det är inte helt fel!

Pratade nyss med min vän Alex i telefon, det är läskigt lätt att vänja sig vid att ha henne här, kommer typ inte fatta när hon väl åker tillbaka igen. Jaja såntär livet, är glad att hon är hemma nu iallafall :) Dags att sova, sleep tight wake dry

 

Första advent

Idag ska första ljuset tändas! Mysigt :) Fast jag ska mysa på jobbet denna dag, börjar kl 14 sedan jobbar jag kvällen. Men vi har julpyntat jättefint och julmusik finns det gott om så kommer bli bra.

Igår kväll så tog jag taxi ner på stan, (fick en hel minibuss för mig själv som jag knappt kom upp i i mina klackar) där jag mötte upp Alex. Blev en promenad hem till en Anton Bergman och några andra grabbar var med, jättetrevligt :) Vi avlägsnade oss runt midnatt och drog då till Å, massa massa folk och vad var det med "dansgolvet"? Nä, ingen höjdare, blev tillslut Pluto thanks to Amin, tack!

Så idag är man lite småtrött sådär haha, ska väl åka om nån timme så bör få i mig lite mat innan dess - det tar emot! Nu ser jag fram emot en vanlig, lugn vecka med gym och jobb somvanligt. Ha en fin första advent!
I will :) Puss



haha, my workmate Maria & jagi fredags på Pluto



och Marias vän Rina fyllde 20 :)

På ingång inom kort



Monki.se & Nelly.com, shoppa bör man annars dör man. Blev så sjukt sugen på London efter att Dessie nu precis kommit hem därifrån - måste styra upp detta med Becca bro så vi kommer iväg i feb :)
Ikväll vankas som sagt Å och vi ska vara hos en Andreas innan, trevligt trevligt - ska börja med håret nu för jag räknar med att det kommer ta över en timme att locka! Ha en jättebra kväll :) Puss!


I don't wanna loose the weekend


Holáá.
12.20 är klockan och man börjar komma igång på riktigt denna gråa lördag. Utgång igår, tårta och förfest för Andrea hemma hos Amin innan vilket var skitkul, sen vidare till Pluto. Som inte var lika skoj tyvärr, visst alltid kul att dansa men det var verkligen ingen höjdare.. Alex och jag hade dock kul på bussen hem" vart tog han vägen?" "Han sitter här!" hahah. Sen hoppade jag av bussen på fel ställe, tyckte det var för långt att gå så jag började springa..åt fel håll:P så det blev en kvarts promenad längs stockholmsvägen halv fyra imorse, jeezez.

Ikväll ska vi till Å, förfest hemma hos någon gammal granne till Alex och sedan vidare! Kommer bli skitkul tror jag :) Har varit väldigt dålig på att ta bilder men vet att Rina tog en del på krogen igår - får väl se om det kommer upp något. Hittar jag kameraladdaren blir det nog en del taget ikväll.

Kan ginatricot byta modell? Eller visst har dem bytt till en ny iallafall? Börjar ju bli pinsamt.
Tänkte slänga upp en bild på klänningen jag inhandlade igår, men hemsidan är sjukt seg så får väl bli någon annan gång. Jag är inget bloggfreak direkt, men det kan väl vara skoj ibland! Nu drar jag mig mot duschen sen ska jag slå in lite julklappar, fan va bra jag är. Puss


No going back

Haj!
Jobb och slit, 14-21 idag och hela 08-16.30 imorgon (!) Amagaad. Pengar, nu kan jag köpa fina julklappar :)

Vaknade av klockan 07.30, tanken var god men slängde ner huvet direkt och sov två timmar till. Vaknar och börjar asgarva, skriver till Daniel direkt och återberättar denna helskruvade dröm som jag kommer ihåg i minsta detalj. Hur jag, han och Marcus var på löga och firade Valborg, varpå jag blir dyngrak och jätteaggressiv.  Sätter mig på en bänk (kände mig verkligen jättefull i drömmen) och är helt plötsligt på Konrad, fast det var ett omklädningsrum. Men ändå Konrad. Haha inte fan vet jag. Då tvättar jag pengar och får ut stora lakan med massa massa sedlar på som jag lägger i en shoppingbag, men polisen tar mig när jag kommer ut för jag hade glömt stänga av min ficklampa. Haha, komiskt hur jätteverkligt det känns när man vaknar, alla ansiktsuttryck, platser och allt blir ju precis som i vardagen!

Jaja anyway, har mest gått i regnet idag känns det som - från buss, till friskis, till jobb. Mysigt värre, jag blir så less! Var inte lite skönt att få komma hem, ta en varm dusch och sätta på Playa del Sol.
Såg avsnitt 5 på Svt Play, "alla får heta varsin favoritfrukt". "Men då tar jag Banan." Steffen: "Då vill jag heta Bär" "Vadå bär, vad för bär?" "Skitsamma, Bär!" hahaha. Nej nu är jag bara trött, puss&kram

Emil skulle skeda med mig som vanligt 



hahaha


grattis älskade vän!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Andrea Silvano's födelsedag :D

Jag låter som en gammal kärring när jag säger hur åren går, haha men det är ju sant! Det är snart tre år sedan vi åkte till Idre, första resan tillsammans eller vad man ska säga. Kommer ihåg det som igår, hur vi under första åket hamnade i ett vattenfyllt dike och du praktiskt taget simmade där i ( en annan stod ju iallafall på benen). Hahaha. Eller när vi skulle basta och hade med oss colanappar som smälte ihop till en enda stor klump (?) Knasiga idéer. 

Skidsemester Idre april 2007


Och cykelsemestern samma år, cyklade till Fagersta på 6 timmar, sov i tält 2 nätter på camping och cyklade hem - under hemvägen spöregnade det och du var helt löddrig i ansiktet för att någon hade gjort rent din hjälm med diskmedel:D hahaha. Vi cyklade 21 mil den helgen, nu när man tänker efter så är det ett så sanslöst roligt minne.



Västerås - Fagersta by bike, juli 2007






Hersonissos, Kreta maj 2008


haha ja, jag sitter och garvar här för mig själv nu. Det har hänt så mycket skoj så det går inte att räkna upp allt - varje gång vi pratar så kommer det alltid upp ett "kommer du ihåg när.." och ett asgarv efter det, alltid finns det någonting. Resorna vi gjort i år kan man leva på bra länge, Magaluf och Platanias - bara det! Alla nya människor vi har träffat och all glädje runtomkring det. Allt från att ligga och glassa på varsin luftmadrass i poolen till att dansa på bardisker..eller hälla vatten på grannen som ligger och sover ett par balkonger nedanför ;) (vi spillde bara lite)



Plataniás, Kreta maj 2009 (med Dessie ofc! ♥)




Magaluf aug 2009

Vänner kommer och går, så är det ju vare sig man vill eller inte. Men så finns det människor som är värda att göra det där lilla extra för, eftersom man vet att det inte skulle vara samma sak om dem inte fanns i ens liv. Det är inte många jag kan säga så om vill jag lova, men min vän Andrea är en sådan person. Jag skulle verkligen inte kunna tänka mig att inte ha henne att ringa och prata ut om mina allvaliga problem med (haha skämt åsido) eller bara gå ut och röja dansgolvet utan en droppe alkohol med. Alla är unika, men du är unik för mig!
Hoppas du får en bra födeledag min vän, vi ses sen :) Älskar dig! ♥



091123

Good morning!
Tillbaka till måndag då, träning x2 på schemat och resten av veckan ser lovande ut med födelsedagsfirande, jobb och gym :) Och inte nog med det löning. Kanske lite julklappsshopping? Det närmar sig nu! Skulle vara skönt att komma igång med det där, är alltid ute i sista minuten.

Så nu sitter jag här och kikar på vädret. Haha ja på tv alltså, har inte deppat ihop alldeles. Har upptäckt hur mycket man kan störa sig på under en morgon, idag hur flingpaketen är uppbyggda (helt värdelöst - en påse i en kartong) eftersom jag fick flingor över hela bordet. Och dessutom duschdraperiet, äckligt kallt och sen dras det mot kroppen och ska slimma sig fast så man tillslut står intryckt mot väggen med fötterna utanför duschen typ. Haha snacka om loose control på det där duschdraperiet, det hänger dock kvar..än så länge.

Nu ska jag läsa lite i Flickan som lekte med elden innan gymmet, måste bli klar innan jag ska se filmen :) Puss!


Playa del Sol



hahaha! inte mer att säga, det är så min humor. Succén fortsätter - lunch med Sven Mellander!




Sanslöst..

dåligt väder. Det blir ju för fan inte ens ljust, som att bo i Norrland - fast mer regn! Perfeekt.
Haha närå, det är ju faktiskt ganska mysigt. Efter en sväng med Emil så lade jag mig i badkaret och kikade på A Walk To Remember, i 2 timmar. Vadå russin :P Det var ganska skönt, men jag är inget fan av att bada faktiskt, blir bara rastlös plus irriterad när vattnet blir kallt så det brukar alltid sluta med att jag svär åt eländet och ställer mig i duschen istället. Dock var filmen bra, vet att jag är helt efter vad gäller att se den men ja, grinade floder somvanligt. Perfekt, när badvattnet började bli kallt å andra sidan..



Haha wellwell, nu i eftermiddag så blir det fortsatt lugnt, ska se vad mina vänner har för sig så man inte ingår i någon mindre depression eller något. Klockan är 15.10, det är mörkt ute. Känns bra, känns bra. Haha, puss

 

A butterfly with a bite

Baby total surrender, I am defenceless. Can't even put up a fight.
You're the greatest pretender, knockin' me senseless.

Ledmotivet till Snabba Cash som kommer på film i januari är helt lysande. Lyssna!

Gäsp. 11.40, hm jag vill sova längre. Det är fint väder! Tänkte springa en sväng men kom på att detta inte var någon strålande idé med tanke på med den nuvarande vätskebalansen..

Ja, jag upptäckte nyss att det var idag och inte imorgon jag ska jobba 14-21. Men perfeekt, precis så jag hade planerat min lördag! Så det sög ju, men men klarade ju en hel sommar så detta ska nog också gå bra. Får ligga här och ha det bra nån timme till iallafall :)

Kvällen igår var braa, haha det var verkligen jätteroligt men - är det åldern kanske, död runt halv ett då vi valde att avlägsna oss. Hela ligan ute var ju verkligen inte igår! Å andra sidan drog vi ju igång runt fem så var kanske inte så konstigt..meen mycket dans blev det! Eller ja i prinip bara dans, i fem timmar eller något? Haha, helt genomsvettig och man kände sig fräschare än någonsin! "Och jag ba "don't touch me jävla äckel jävel!" hahaha.

Nej nu blir det en dusch och lite kaffe innan det är dags för 7 timmar på jobbet. Puss!



Lots of love! ♥

Friday nightout

No more poison, killing my emotion.
I will not be frozen, dancin' is my remedy remedy oh!

Godmorgon! Idag vankas det alltså party fullt ut, jag har koll på vad jag ska ha på mig tror jag och det enda som är kvar är att rota fram några skor som passar.. livets bekymmer. Har verkligen ett jobbigt liv.

Så nu ligger jag här med VAIO och Nyhetsmorgon på somvanligt, självmordsprat för andra dagen i rad vilket börjar kännas lite obehagligt, men det är självklart bra att dem pratar om det. Panic! At The Disco - New Perspective hörs i bakgrunden, himla skön låt.

Igår blev det Johan Falk, Vapenbröder hela kvällen - filmen hakade upp sig när det var 10 minuter var mitt i en skottlossning så det var ju jävligt bra, beklagade mig lite över detta men får väl se slutet någon annan dag helt enkelt. Kan ju avsluta med att säga att Joel Kinnaman enligt mig en av Sveriges sexigaste män, jeezez.
Later on, nu blir det gymmet. Puss!



Sen måste jag även tillägga att jag är så himla glad för min kära vän Vilén's skull som kommer iväg på sin långa resa :D ska göra allt för att komma och hälsa på dig bruden, skulle vara awesome!

Gaga oh la la






chill med becca igår, haha fan vi är ju typ grannar!

Skorna från Nelly's har redan kommit, shit va fort det gick! Kul, men det blir nog inte dem imorgon ändå :) Ser fram emot dagen, gym med Daniel på dan sen BMB med gamla gänget och förfest hos Johanna. Inte bästa helgen att gå ut på vad gäller pengamässigt men whatever. Känns bra att Alex är hemma :) ♥

Dagen har flytit på bra, träffade Carin, Alex & Madde på Espresso House sen käkade jag och Anna på Vivaldi. Kul att träffa den bruden, alldeles för sällan. Kollade på skidkläder också, killarnas är verkligen mycket snyggare men man vill ju inte se ut som ett wannabe PRO heller :P Sälen nyår!  kommer bli så sjukt kul :)

Nej nu ska jag äta och sen kika Johan Falk, rätt bra filmer det där faktsikt. Dock har jag sett dem helt i oordning så folk blir sams innan dem har varit otrogna osv :P Gymmet idag var bra, fast alldeles för mycket folk måste jag säga. Later on! Puss




Homecoming



blir alldeles varm bara jag ser bilden.. nu skulle det inte sitta fel med lite Chili Lounge

06.45 var jag på jobbet, och jisses jag kom på mig själv att sitta och garva åt människorna i Nyhetsmorgon. Seriöst? Och inte lite heller, verkligen helt hysteriskt för mig själv. Sen kom den nya Ica-reklamen, ni vet när Ulf ska lära sig en mening och säger helt åt skogen ändå i slutet? Hahaha, den var ju bättre än Jerry till och med. Får skylla på min sanslöst dåliga humor, för jag kan verkligen se nåt komiskt i nästan allt - både på gott och ont.
Men jag är ingen oseriös människa för det :)
Ja, sen fick jag mig en 45-minuters promenad hem, i mina skinnconverse. Nej vadå svinkallt.

Ska strax plocka upp Alex på stationen, älskade vännen är hemma tills på måndag:D
Sen ska jag plocka med mig film & kladdkaka och besöka Becca's nya apartment, ingen dålig kväll det här inte!
Resten av veckan är det full fart! Puss&kram






And tuesday it is

Herregud Sara Edström, du har gjort det igen. Vart är min plånbok?! Helt sjukt, hade den upp i hissen men vad jag kommer ihåg inte med mig ner och in i bilen. Men tydligen är den inte kvar där heller! Haha, jag trrror den fick ben. Letat överallt, inte är den i bilen. Huh jag sörjer, det var ju min nya från thai. Korten hade jag tagit ur men , keycard till jobbet (hade precis fått ett nytt för jag hade sumpat mitt andra) körkort och träningskort saknas dessvärre. Fuck it. Den kanske kommer fram, hope so.

Nej jag ska kila, blir Friskis ändå och sen jobb 13-21, riktigt mördarpass. Men jag gillare, pengar är ju trots allt pengar. Ha en bra dag! Puss


22.59

Godkväll! Om det är en sådan vet jag inte riktigt, känner nog efter för mycket men det är förjävla drygt att ha ont i halsen. What If You med Joshua Radin är på och jag har krypit ner med en kopp grönt té (hur stavas det där lilla ordet egentligen?). Samtal med mina goda vänner Alex & Anna på Skype, saknar er brudar. Ser verkligen fram emot helgen :) Träningen ikväll gick bra, alltid lika skoj.

Annars är det msn och facebook som gäller som alltför ofta kvällstid. Hade imorse nåt liknande med "10 vänner har blivit fan utav "Vi som skickar sms varje dag". Haha, skön grupp att starta om man vill ha många medlemmar. Så därför tänkte jag starta "Vi som går och kissar varje dag", lär ju bli ungefär samma uppslutning så att säga!

Haha och läste nyss currypojkarna, alltid lika galet skoj. Nu är det sovdags, jobb 13-21 imorgon så lika bra man sover ut. Blir inget gym imorgon, jävligt tråkigt. Hatar att inte vara frisk (trots att det förmodligen beror på för mycket träning..) haha, whatever. Puss


I say what what

Jag fattar inte hur, men jag blev typ förkyld över en natt. Så nu är det väl bara mosa röd solhatt (funkar skitbra),  C-vitamin och allt såntdär..trist! Vaknade i natt av att jag hade skitont i halsen och fick typ panik över att jag hade fått svininfluensan, och jag tänkte ringa och varna folk att jag kanske hade fått det. Hahaha lite väl kan man tycka idag.

Nej så nu vet jag inte om det blir något gymmande idag, har glömt min plånbok antingen i bilen eller hemma hos xoxo så känns ovärt. Dock borde jag, för på tisdag jobbar jag långpass. Jaja whatever, hellre bli frisk. Antgningen  till högskolan är färdig förresten, eller dom hade typ börjat kikat på den. Spännande!

Nope, dags att få på sig något vettigt kanske. So long! Puss


Tre minuter kvar





på den här veckan, vilket har varit en bra en. Nu är jag trött och ska sova, har haft en riktig myskväll :)
Inte mycket mer att tillägga, här är förresten länken till musikvideon :D
http://www.youtube.com/watch?v=ZuLUXtO6Mb0 haha bra jobb grabbar!
Godnatt :)


Cheers






ja trista bilder, min kamera är fucked up..

Gårdagen, jag glömde ju berätta om videon! Den var faktiskt skitbra! Helt klart över förväntan, fick roliga återblickar från inspelningen - hade nästan glömt bort vilka scener det var. Ja vi varväl inte med sådär jättemycket vad man såg haha, men fan det var en kul grej. Slänger upp en länk till videon när den har kommit ut, annars finns låten här; http://www.youtube.com/watch?v=54ViFwmyO5w&feature=related :)
Och vilken tur jag har, som har en vän som Andrea :) För det är det minsann inte alla som har. You´re  the best and I love you!

Nu ska jag ut i det här jävla pissvädret rent utsagt, skulle vilja ligga här hela dagen.
Later on, Puss!


Mysigt

är precis vad jag det såhär efter en utekväll, helt slut! Blev en fika med gamla klassgänget, kul att träffa alla på samma gång :) Fan vad gymnasietiden gick snabbt, det är så läskigt deprimerande att tänka på. Därefter var det bara svida om och åka hem till Andrea och fixa sig, 20.00 var vi på Pluto och gick och kikade på skor i lugn och ro, bara höga klackar - skulle kunnat tagit med mig alla par hem. Anyway så blev det ett par med nitar till slut, öppen tå och 11 cm klack :) inte högre, för då kan Sara Edström inte ta sig framåt på ett normalt sätt, haha!

så ser dem ut! Efter Pluto träffade jag på Erik, Västerås's snygging, och han fick med mig till BMB. Dock ångrade jag mig där, alldeles för trött, och rullade hemåt istället. Faktiskt himla skönt, även om det verkade bra drag. Blir när Alex kommer hem nästa helg, jeezez va skoj :) Nope dags att sova, blivit taskigt med det på senare tid. Nattinatti, puss


Tokio Hotel - Automatic

there's no real love in yooou. Mtv.se 

Halloj!
Jahapp, en riktig danskväll igår men vart vart var folket? Antagligen på Silk, inga bra erfarenheter därifrån men man kanske får ge stället en ny chans. Kul hade jag iallafall! Kära Konrad, jag vet att vi jag kommer vara med på vimlet och haha, det kommer inte vara vackert. Blir intressant att se :P


Mii & Tin2 showin' up



me & Beccro, gillar hattarna Tintin!


Haha, ja det var en bra kväll :) Nu ska jag tydligen till gymmet, mamma ska på introduktion så jag ska vara moraliskt stöd eller något. Skönt, ska döda kalorier på löpbandet, träning 6 dagar i rad nu känns. Kan man behöva efter gårdagen. Fika med några polare efter det och ikväll blir det sanslöst med party. Mer om det senare, Puss!


Dancin' is my remedy

Guys!
Sitter med ett glas vin i handen och Tik Tok & Uprising på repeat , festligheterna börjar om ett tag! Ska hem till Tintin på förfest och sen blir det ut - Konrad ffs! Haha har inte varit där iår, ska bli skitkul. Har dragit på mig ett par jeans och ett vitt linne kvällen till ära - fantasin står på minus så blir väl att inhandla något under morgondagen.

Annars har jag gymmat med Daniel, fan va bra vi är! Och käkat superlunch med efterrätt och allt på Choy's med Andrea, så det var den gymveckan åt helvete :) Nej nu ska jag dra till Becca, ta hand om er såhär fredagen den 13:e. Btw så var det kul att höra från Tim idag - sjukt längesen, I like :) Puss!


09.50

Godmorgon! För er kanske, en annan har redan slitit i tre timmar. Men nu är det luugnt, jag slutar kl 12 och då blir det gym med Daniel, mån-fre bara köra på! Känns faktiskt riktigt bra. Ikväll blir det party för hela slanten, imorgon med för den delen. Funderar på att försöka ta mig till HM på förmiddagen imorgon, Jimmy Choo- kollektionen släpps ju. Skulle vara sjukt nice med ett par såna, men å andra sidan vet jag hur död jag kommer vara.

Otherwise är det inte mycket som händer vill jag lova, Västerås står still men jag njuter av tillvaron. Puss & kram!

At work

Hey!
Jag jobbar och sliter, haha. Damerna och gubbarna har fått fika, nu väntar vi in middagen (jag är springtur så ska hjälpa till på två våningar). Bra, för då går tiden fort. Händer inte så mkt här idag, alla är ganska sega (antagligen på grund av vädret) och jag tillbringar en stund här. SNart har jag dessutom rast, haha! Kämpigt.
Sirwa kom förbi nyss, vi har ungefär lika kul båda två, men roligt att träffa bruden, va ett tag sen!

Förövrigt så har jag dödat en stund på gymmet med Vilén, mycket roligt och fan va vi tog i idag! Hahaha. Sen så var hennes dröm typ det roligaste jag har hört, hon är rolig hon. Madde jobbade och visade en heläcklig film på en tjej som tagit vaccinet mot svininfluensan och efter det så kunde hon bara gå baklänges! haha alltså helt vrickat, ska lägga upp klippet här later. Nope, ska kolla läget här omkring nu, hörs! Puss

091111

Muse - Uprising
Kan vara årets låt, en klass för sig, jeezez!


Ke$ha - Tik Tok

Wakin' up in the morning feelin' like P Diddy..


Haha, jag har vaknat på min bättre sida efter 11 timmars sömn, så nu är jag nog i rätt tidszon igen! Emil rymde men kom snabbt på att det kanske inte va nån höjdare att vara ensam ändå. Haha han är så rolig, när man kommer med kopplet så kommer han som ett skott - har nog inte förstått det här med frihet den fegisen. Frukost här framför MTV Breakfast Club (jobbar mest kvällar nu så jag får njuta av dessa). I got a remedy, oh eh oh eh oh! Little Boots

Har kikat det vanliga, facebook, the blogs, mtv.com, aftonbladet.se. Mycket musik har det blivit denna morgon, folk frågar mig efter musik dagligen på msn så tänkte att jag lika gärna kan fixa ihop min spellista at Spotify åt folket, dock är det en del att slipa på än så länge..

Jag läser 2 bloggar förutom mina vänners, Kenza's för att jag helt enkelt tycker den är underhållande och hon har en skön stil. Den andra är Dennis  (http://www.dennism.se ). Haha, han är så jävla bra. Okej, lite snobbig men vem fan är inte det, jag gillar killen och det han står för.

Wahh nope, nu ska jag resa på mig. Kan knappt lyfta armarna över huvudet efter igår men, så sa det vara! Idag ska vi köra rygg, betydligt lättare. later on :) Puss

Btw, Beyonce's video till Sweet dreams, amagaaad! Haha, det är ju sanslöst, sådär skulle man dansa! Queen of RnB.



20.26

Fysatan va trött jag är, jag borde verkligen inte sova nu för jag vet hur det kommer bli imorgon - ond cirkel av alltihopa. Halv 12 var jag på gymmet, Daniel dök upp nån halvtimme senare och sen körde vi nog fan nästan 2h! För jag var inte hemma förrän runt kl 15 efter en stunds snack ute i kylan. Så jävla bra, imorgon kör vi igen :)

Träffade Becca & Sandra nu ikväll, haha sjukt ressugna båda två. Jag skulle vilja dra till London, vi snackar om det. 6 dagar bara festa och glida runt, sweet. Gran Canaria är också hett, wahaow. Vafan, jag har varit hemma fyra dagar...men jag avskyr att inte ha nåt att se fram emot, nåt större. Måste fixas, godnatt.





Make me go wild and nervous

Morning!

Mm mysväder, fuck it säger jag. Börjar bli trött på att vara död 21.00 och vakna pigg som en nötkärna (hahaha, VARFÖR säger man så) 05.30. Det går verkligen inte att somna om, så nu har jag hunnit med frukost, Ikeakatalogen och hela köret. Det bästa med det hela är väl att det blir bra många timmar man hinner fixa saker på innan dagen ens har börjat. Med fixa saker menar jag duscha och kika på Family Guy, med att dagen börjar menar jag dagens gympass :P Haha okej, det ska bli skitkul, så galet träningssugen nu.

Take me to the clubs I need to dance, I need to dance. Det är bara måndag, jeezez hur ska det här gå. High heels-party lördag, middag och releaseparty med First Project (musikvideon) på Pluto innan dess.
http://www.myspace.com/firstprojeck  , Bubbly! älskar Trendsetter också, listen up :)

Jaha nehe, nu ska jag "utvidga mina arbetsplatsmöjligheter" inom bemanningstjänst, jippie.
Later on, puss



20.58

I need to dance, how about a dance?
Black Eyed Peas - Party All The Time

Fortfarande inte riktigt rätt i tiden, men har varit en mycket bra dag - sushi och stan med Silvano och sedan har vi bara garvat åt roligheter på facebook och kikat Superhero movie. Var förbi Amin en sväng och där fick man minsann juice i ölglas! Haha, "fyfaan vad sugen jag är på...juice!"

Nu ska jag faktiskt sova, I'm a dead man. Imorgon väntar gymmet, första gången jag lyfter ett finger på 2 veckor - farligt. Men det blir ingen kondition, jag tänker inte gå och bli sjuk nu - skulle dock inte förvåna mig!

Jag är lite småsugen på fredag, var så sjukt längesen jag var ute nu känns det som. Så är dock inte fallet, men jag behöver nog dansa av mig lite. Det blir ju inte bättre av The E.N.D (The Energy Never Dies) .
B E P nya album, länge leve Spotify.

Nattinatt!



hahaha, för er som läste om när jag berättade om calzkråve - Corne har fixat bildbevis! Detta är alltså en calzone med ett inbakat skråvmål (en hamburgare med pommes). Ungefär lika vidrigt som det låter tydligen, och jag tycker det är så galet sjukt roligt. Hahaha, om jag någonsin kommer till Skellefteå, så ska jag fan prova.





Me & Cornelia, delar många roliga minnen från crazy Magaluf :)
Synd ni bor så jäkla långt bort, jag säger det igen - tur vi har facebook!

Och sist men inte minst, grattis pappa på Fars dag och allt! Låter skitkul att säga grattis men, det är väl som det är, haha.


I don't wanna be another one

vilken morgon, herrejesus. Hopplöst många efterkrogen-samtal inatt, det sista kom halv fyra från ett nummer jag inte kände igen (ja jag är rubbad som inte stängde av mobilen efter det första). Var ju bara tvungen att svara, man blir ju nyfiken: "tjaa det är Martin!", verkligen som om vi känt varandra i hundra år. What, nej jag känner inte många Martin..och han började snacka medans jag febrilt försökte tänka ut vem grabben kunde vara, om vi hade setts nånstans. Eftersom han snackade som om vi kände varandra bra också och jag börjat fråga grejer tillbaka så var det inte riktigt läge att typ mitt efter en fråga ba "amen du förresten, jag fattade aldrig riktigt vem du var?" . Så det hela slutade med att det bröts och han skickade något skumt mess efteråt. Haha komiskt, måste messa killen och fråga om det verkligen blev rätt det där - dock lite smått pinsamt eftersom jag pratade på som vanligt, hahaha.

Blev en promenad med Emil nyss, han kom hem igår och har levt rövare i min säng inatt - förmodligen pissed över alla samtal. Och Emil är min hund återigen, så ni inte tror att jag har skaffat mig något retard till pojkvän. Haha, tröött, nu blir det family guy och sen ska jag träffa min kära vän Silvano :) Puss



FÖRRESTEN - I'm in love. With a song; again. Haha, det blir nästan äktenskap.
Den är gammal, hördes någongång någonstans men - skulle kunna festa en måndagförmiddag
till denna. Den är inte jättespeciell egentligen, men den har fastnat.
Love the beat!
Edward Maya and Vika Jigulina - Stereo Love (radio mix)




Home cold home

Tiden går fort när man har roligt, alldeles förjävla fort. Hemma i kylan igen, jag säger kylan, trots att jag knappt stuckit näsan utanför dörren sedan vi lämnade Arlanda igår morse. Haha, dagen innan hemresa sa min brorsa att det hade snöat hemma, jag stod och gapade i typ 20 minuter och sen tänkte jag springa ut på stranden och gräva ner mig någonstans - aaah! Som tur var blev detta inte fallet, men det var riktigt tungt att åka hem.

Så hur har jag haft det, vad har jag gjort?
Legat i solen och njutit av värmen långt in på eftermiddagarna, haft storshopping i Pataya och Rayong, simmat med rosa delfiner i Chanthaburi, badat vid ett vattenfall mitt inne i djungeln tillsammans med miljoner fiskar, varit i ett stort buddistiskt tempel och blivit välsignad av en munk. Jag har suttit på balkongen och läst bok efter bok på kvällarna, kört moppe alldeles för fort längs med Mae Phim's stränder, tittat på vågor utan att ha något att tänka på - alla tankar tänkta. Har ätit fisk och skaldjur som aldrig någonsin, druckit oändliga mängder cola och jordgubbsmjölk, kastat freesbee med min bror på stranden tills solen börjat gått ner, kastat mig i poolen på mornarna för att värmen är helt sanslös, tappat tidsuppfattningen helt vad gäller tid och datum - ingenting spelar någon roll.

Ja, that's about it :) Det har varit helmysigt vill jag lova, bilder kommer så småningom. Under 11 dagar därnere läste jag 7 böcker, har alltid veta att jag läser snabbt men det var himla längesen nu. Anyway, jävligt bra böcker, så kan ju dra ett litet boktips;

Insidan av Liam Norberg
Lyckans hjul av Kajsa Ingemarsson
Matilde av Denise Rudberg
Åse av Denise Rudberg

ja, det var dom jag kommer ihåg. Haha nej, nu är det upp och hoppa. Min tidsrytm är helt rubbad men jag gör mitt bästa. Puss!


RSS 2.0