" när du sitter på uteserveringen där vi satt igen, kom ihåg mig då.


11.00 vaknade jag imorse. Totalt läskigt värdelöst. Halva dagen åt helvete känns det som. Var såklart tvungen att ta ut Emil direkt, haha men han sov som en stock konstigt nog. Förstår mig inte på det där djuret.

Tänkte ta och handla lite julklappar nu i dagarna. Förra året satsade jag all in den 23:e, haha aldrig mer. Varje år - "iår, då ska jag vara ute i god tid! Ska börja köpa några redan i november". Aa ellerhur, tror du på det själv eller.

Nej ska iväg nu en vända, sola och springa lite på Friskis. Jobba ikväll sen så lika bra man kommer upp och rör på sig innan. Sannapanna jobbar också. Bästa Sanna - i drygt ett år har vi känt varann bara, det känns som så mycket längre. Världens bästa tjej som man kan prata om allt med! Big love :)









Hörs!

what's my name?

Sommarkläder överallt. Halvpackade väskor och nyss frågade mamma om jag har någon bikini hon kan låna. Sweet, inte ett dugg avundsjuk. Inatt flyger dom till Hurghada, Egypten. Jag får vara hemma med Emil. Lite skönt ska det dock bli absolut.

Nehe, lite bilder från helgen kanske!
Har bara från hos Apple innan, hotellet och middagen. Det galnaste missades, men men. Ellinor fick ett par bilder på det hela! :P






































about Apple & huvudstaden

Hey.
Jisses va trött jag är nu, bara slog till. Inte såå konstigt efter den här helgen, snacka om att ge all in ett ansikte! Började vid 13 hos Äpplet igår,  taxistrul så själva födelsedagsbarnet och Ellinor missade tåget. Löste sig som tur var med skjuts :) Roade oss lite på stationen sålänge, allt ifrån stränga om gitarrer till spana in Tomten. "vad fan menar du med det då?" hahaha.

Mot hotellet sen - Scandic Ariadne nere i södra hamnen. Va heltok! Delade rum med Sanna&Crille, hann knappt börja fixa oss förrän det började rasa in folk och gitarrspelandet drog igång. Hela skaran trängde ihop sig tills det var dags att rula ner till Söder :) Käkade på Kvarnen, helt ok men satans dyr mat. Hutlöst. Om man inte tycker 149 spänn för pyttipanna är som hittat. Dock ganska prisvärt - åt gravad lax med dillstuvad potatis, sjukligt gott. Hade å andra sidan fått i sig bra med vin vid det laget så det mesta hade nog smakat bra:P

Vidare till Göta källare efter det, snabbt in i värmen. Ett jäkla väder! Som det blåste och som vi frös. Hela gänget med. Därefter allt från utspillda drinkar, välta bord, upp på strippstänger, kläder av och vurpor på dansgolvet! Borttappning av jackor och däckning i buskar. (haha, nej jag pratar inte om mig själv). Skoj som satan, dock en ganska tidig hemgång - hade trots allt varit igång bra många timmar.

Idag har det varit slitet, kallt och blåsigt. Väl hemma i Vässan igen gick vi till Amore och käkade, därefter skjuts hem för en sovstund. Trodde jag. Hanns inte med för sen var det bio med Sanna, Joel och André :) Due Date! Hahaha, jävligt rolig. "Dad...you were like a father to me".

Jaha nehe, sovdags! Bilder kommer imorgon. Natti 


 


Hey Apple!



..you're back! hahaha.

Godmorgon, stan öppnar om en kvart så dags att röra på sig nu.
Har kommit på en bra present till födelsedagsbarnet, hoppas bara inte han har hunnit införskaffat sig sådana redan. Man kan ju inte direkt fråga:P

Köpa tågbiljett ska jag göra också, sen sola om jag hinner! Fruktansvärt skönt, och välbehövligt. Så otroligt blek känner jag mig, speciellt ansiktet tappar ju all färg (om man inte går ut i kylan och blir knallröd).

Jaha nehe, Puss!


" I was shooting for stars, on a saturday night.


Pengarrr. I like! Löningshelger är alltid fint. Speciellt den där allra första dagen! Haha, firade min med att inhandla en svart kavaj, massa smycken och lite annat festligt. Lunch med Helene dessutom, min jobbarkompis under sommaren som jag gillar mycket mycket! Himla kul har vi ihop :) Sen Systemet, skulle köpa några cider och en liten vinflaska. Ja, typ som en halv. Mm, råkade köpa den allra minsta som fanns tror jag - 250 ml! Haha vafan, typ ett halvt glas?

Jaha, så imorgon smäller det! Äpplet 25 :) Dock fyller han idag. Snackade med mannen nyss, startfältet ser bra ut! Haha, det är jag, Sanna, Ellinor, Äpplets syster, Apple, Tom, Danielx2, André, Joel, Kandell & Crille.
Känns lite körigt för jag ska se till att köpa en present till honom också, skitsvårt försatan. Noll fantasi, och man är alltid ute i så god tid! Men har en idé haha, blir tidigt upp imorgon..

Annars har det mest varit massa jobb och träning i dagarna. Kan ju slänga upp lite bilder. Har haft världens myskväll med familjen nu ikväll faktiskt, ätit gott och talat om allt möjligt. Nehe, måste fixa iordning lite grejer inför imorgon - för då blir det körigt! Men kuul :D Trevlig helg! Puss



höjden av trötthet kan vara när man pluggar mellan jobbpassen...



men som tur är skämde mina workmates bort mig :)



En annan dag mellan jobbpassen, Sanna sov som en stock



och jag tog massagestolen, bra jobbskor
 

hahaha, "ookej". Kul hade jag åt detta.



haha idag, man är fräsch.



Haha, Saltkråkan. Perfekt för både de äldre - och mig
"men vettu va, att PÅ MIN GATA I STAN.."



och sen har jag varit på Santa Claus-kvällar hos bästa Johan, hahaha. Så jävla ful.


you are wrong, in all the right ways.

Tråkigt värdelöst det är, när man har x antal låtar, så lyssnar man på dem 24/7 och tröttnar direkt.
Like
Robyn - Hang With Me
Rihanna - Only Girl
Pink - Raise Your Glass
Duck Sauce - Barbra Streisand
Tove Styrke - White Light Moment
Rasmus Seebach -Engel

Och I've been thinkin' about you med Londonbeat, haha hur skön är den inte? 90's.

Helgen var bra mycket bra! Lugn fredag, lördagen - fira Joel. Först hos Apple med gänget till 19.30. Off to Sjökrogen, god mat och goda vänner. Ställ dig upp! Hahaha. Och som vi dansade! Vidare till Pluto med Calle & Sandra. Kul kul hade jag :)

Jobbar bara massa kvällar, passar mig bra för är det någonting jag hatar så är det att kliva in på jobbet när det är mörkt och sen kila hemåt och det är lika jäkla mörkt. "det ser mörkt ut på Cameruns avbytarbänk".
Riktig nostalgi på jobbet ikväll, Astrid Lindgrens bästa :) Lotta på Bråkmakargatan, haha! Bästa. Det är en grisbjörn, så det så!

Hem till Johan igår efter work. Film, Santa Claus - haha! Bara för att han är ett big fan of julen tydligen. Men åh vilken mysig film det där är, blev så sugen på att se Grinchen också, dock känns det ju för tidigt för jul än. Herregud det var ju nyss midsommarfirande på Framnäs.

Ser fram emot helgen som tillbringas i estocolmo med ett riktigt bra gäng! För att fira Äpplets 25e jordsnurr.
Lör-sön :) Ledig helt, skönt för sedan ska det jobbas må ni tro. "jag hade en gång ett liv.."

Jaha nehe, här kommer lite bilder från lördagen! Puss




























about dressproblems and Captain Morian

Vad gör vi? Nu kör vi!  Goa Joel aka Kapten har kickat 25 och styr därmed kalas på Sjökrogen ikväll, runt 50 gäster och italiensk buffé - kan bli otrroligt bra! Eller snarare, hur kan det inte :)  



haha jag och Joel på middag när vi firade Sandra i somras :) tror en pussbild va tanken!

Undrar hur många klänningar jag har inhandlat på senaste tiden. Vet ni vad det sjuka är? Antingen äter jag upp dom när jag sover, eller så får dom ben. För jag har tamefan aldrig nånting att ha på mig! Fick nyss en idé dock - svarta byxor från H&M, transparent rutig skjorta från Rut M.fl och sen nya skärpet från Sisters. Hmm, kan vara nåt!
Try it on.

Igår var det då work samtidigt som Sanna & Maria, bara 16.30-20.30 och hade dessutom fullt upp så tiden bara flög iväg. Sen skjutsade jag damerna och därefter hem. Grinade lite till Grey's Anatomy och åt Schweizernöt, njöt av min ensamhet. Sen var det slut på friden, våldgästad av Daniel&Johan. Nötter :)

Nehe kom nyss påå att jag måste till bolaget eftersom dom stänger snart. Iofs om 2 timmar, men ändå. Sen blir det hem och fixa sig, enbart lockning av detta hopplösa hår tar 1,5 timme. Hämta upp Empa och sen infinna oss hos hey Apple strax efter 17 :) Därefter nere på Sjökrogen runt 19.30.


Jaha nehe, ha en bra kväll alla glada, I will :D Puss!





where's the rock n' roll?

Onsdag! Veckans mitt, fysatan va fort det går. Extrapass blir det på Haga Äng imorgon, 8-13. Och sen 16-20.30. Bra bra, tar och pluggar emellan. Vilket jag förövrigt ägnat hela den här dagen åt. Måste bli klar nån gång, men segt är det!  Hinner jag så slopar jag detta och drar till gymmet om ett par timmar.

Vet ni hur otroligt hemskt det är att ha Duck Sauce - Barbra Streisand på hjärnan? Gått runt och sjungit så hela dagen, uuuu uu uuu..Barbra Streisand! och sen om samma sak gen. Mamma idiotförklarade mig ganska snart, hahaha. Hjulet snurrar men hamstern är död.
Only Girl (in the world) med Rihanna är faktiskt första på länge med henne jag tycker om.

I'm all about Historia B just nu, och är ni inte jätteintresserade av teologi och liknande så återkommer jag med lite roligare saker! Puss


shuues

Vad pyssar jag med en tisdagkväll när det inte går att sova? Haha ja, förutom har den ena knasiga konversationen efter den andra så kikar jag in skorna på Nelly.com. Tänkte jag beställer idag så kanskee dem hinner komma innan Joel's fest på lördag :) Kommer bli riktigt jäkla skoj! Festen alltså, haha.
Gillar denna 25-årsfesternas månad!



Älska dessa, speciellt högst upp vänster. Dock har jag ett par liknande i mönstret från London faktiskt.. Sen tror jag pumpsen längst ner kan vara svåra som satan att gå i. Hm, får se vilka det blir! Tänkte kunde ju va skoj med någonting som inte är helsvart för en gångs skull.

Jaja, enough is enough. Dags att sova! Blev ett långt snack med Johan ikväll också, älskar hans ärlighet och nya perspektiv på saker och ting. Säger det man själv tänker, ger lite insikt. En mkt viktig vän, puss på honom. 
Jaha nehe, sovgott!

Indestructible




- And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go

so right but still so wrong

Tjabba!
Och så var det tisdag, har precis avverkat senaste avsnittet av GG och nuu ska jag bege mig mot gymmet. Tänkte ta och slå till på att simma först, men känner inte mig så taggad på det just nu faktiskt. Jag och alla pensionärerna, nejtack det får bli löpbandet.

Igår var det jobb på kvällen och sen film hos Sanna & Chrille. Såg Wanted, mycket bra! Och sen haha, After Life. Fysatan va kass, speciellt slutet. what a waste.

Uppsala då! Kom dit i fredags eftermiddag, Sanna och jag. Blev kebabpizza i Gottsunda centrum till att börja med, haha uschh sådär. Sen hem till hennes mamma och fixade iordning oss för att runt midnatt ta bussen in till stan. Så skönt med den där extra timmen, vilken skillnad det är. Det fick bli Kalas, där Stefan, Sannas syssling jobbade i baren - hur otroligt billigt/mycket drack vi. Haha, klagar inte! Mat vid halv fyra sen hem och sova.

Lördagen sov vi bort :) Sova är skönt. Halv tre vaknade vi till. Hungriga - Ica. Klassikern potatissallad, grillad kyckling, baugett och avocado fick det bli. Åt, läskigt mätta, var tvungna att vila lite. Vaknade igen halv åtta, haha värdelösa. Korka upp vinet och så var det igång igen. Mötte upp Erik, en annan av Sannas sysslingar. Mycket härlig kille :) Skobyte, onda fötter på långpromenad var ingen höjdare. Platina / Saluhallen next, hade otroligt roligt! Dock kom vi dit halv två så tiden bara rasade iväg.
Mötte upp Daniel efter det, sweeet. 

Vi bara hängde hela söndagen sen. Du tänkte på allt, pappa! Hahah, skooj. Innan jag tog bussen tillbaka till Gottsunda och det var dags att rulla hemåt - två trötta damer som dock haft en jäkligt rolig helg. Satsar hellre på party där än hemma framöver har vi sagt - word!

Jaha nehe lite kaffe på det här så, och lite bilder! Puss
























Leighton Meester

aka favoritkaraktären Blair i min absoluta favoritdrog - Gossip Girl. Sjunga kan hon också, och den här låten är faktiskt rätt skön!




mer om äventyren i favoritstaden Uppsala kommer imorgon, natti!

Thu 11'11

tjatja bloggeeeen!

Haha, har varit vaken i nån timme nu - fysatan va jag sover länge när jag är ledig.  minst 10 timmar :P Johan ringde och väckte mig, karln var den sista jag pratade med innan jag somnade också. Haha, men bättre människa får man leta efter! Bästa, herregud vi bara garvar.

Alex kom hem från Skåne igår :) Va så trött efter jobbet igår att jag inte visste vad jag hette, så ska träffa henne nu snart istället :D Promenera lite. Så jag bör böra göra iordning mig. Ska ner på stan sen också, käka med Anna aka JW och försöka hitta ett brett bälte, svart med gulddetaljer. Köpte ett i London men det var så jäkla smalt såg jag nu...
Måste spara pengar och åka tillbaka dit en weekend bara för shopping altså, såå fab! Sist nu blev det bara massa ringar och armband, ett par rutiga converse och en skitsnygg byxdress, lite haremmodell - svart tub sen nitar som ett bälte i midjan. I'll show you later, sånt man inte hittar hemma!

Jaha nehe, hörs!







LONDON OKT!
fruktansvärt roligt var det, ska slänga upp fler bilder senare..

I know what's on your mind, there will be time for that too.

If you haang with me
Oj, baad update!


Lite om senaste veckan då kanske!
Kan ju börja med förra lördagen, André 25 år. Firades med mat, filébuffé på Bellman's - insane, otroligt gott!
Längesen jag hade så roligt på en middag, knasiga bordsgrannar och det ena misslyckade talet efter det andra. Haha, topp 10 helt klart! Vi rörde oss sen vidare mot Skybar, men eftersom vakten var hård som sten och höll på 23 år, Coffe hade glömt sitt leg så det var ingen idé att ens försöka. Efter en del knatande så hamnade jag, Apple och Coffe på Å2 - massa man kände infann sig! Skitskoj. Dock lite hög musik. Mötte upp Sandra och gänget utanför BMB, dock lite sent att gå in där då tyckte jag och Crille som rörde oss mot B&B istället där Joel, André, Martina och Albin var.
Mycket bra kväll :)

Sen dess har jag jobbat en hel del, runt 30 timmar den här helgen blev det. Haha, jag och Sannapanna - helt förstörda. Om dom var trötta på oss där vi satt och asgarvade :) alla The Annoying orange-videorna. Bättre människor kan man nog inte jobba med dock - så himla bra allihopa!


Anna och jag såg Paranormal Activities 2 i lördags..den var bra! Sevärd faktiskt. Saw 3D har jag också avverkat. Fyfan:P Så sjuukt äckligt, det går ju fan inte att kolla hur mycket man än vill! Men tro det eller ej,
den blev riktigt bra efter typ 20 minuter - början var vidrig.

Annars rullar allt allmänt på, massor att se fram emot nu! Börjar den här helgen, helweekend i Uppsala:) Därefter Joel's 25års fest på Sjökrogen nästa lördag och helgen efter det drar vi ett gäng på 12 till huvudstaden och firar Apple! Som också kickar 25. Börjar runt 13, tåg dit - hotell, restaurangbesök och utgång :) kommer bli fruktansvärt kul!

Men inte bara roligheter, mycket plugg och funderingar på vad man ska göra framöver. Men jobbar allt på ett tag till så får vi se :) Leva i nuet måste man också få göra ibland. Nej nu ska jag slå upp Historiaboken här, snart klar med kursen! Skönt. Och sen blir det jobba för Dally 16-20, därefter ledig till sön. Alex kommer hem idag också, hoppas jag hinner träffa henne ikväll! Puss på er

när vi firade André, 30/10 :)



























Chack













He was the one I could turn to, when my clouds were gray.
Was the one who lead the way.
Was the one who made me - what I am today.
He was the one and the only, another's one way street
Was the one who set me free
He was my alltime-favourite, the one, the two, the three
He was the one.

Planerar resa till Bordaux, Franska rivieran i början på nästa år.
- för att hälsa på min gamla bästa vän !

RSS 2.0