about Apple & huvudstaden

Hey.
Jisses va trött jag är nu, bara slog till. Inte såå konstigt efter den här helgen, snacka om att ge all in ett ansikte! Började vid 13 hos Äpplet igår,  taxistrul så själva födelsedagsbarnet och Ellinor missade tåget. Löste sig som tur var med skjuts :) Roade oss lite på stationen sålänge, allt ifrån stränga om gitarrer till spana in Tomten. "vad fan menar du med det då?" hahaha.

Mot hotellet sen - Scandic Ariadne nere i södra hamnen. Va heltok! Delade rum med Sanna&Crille, hann knappt börja fixa oss förrän det började rasa in folk och gitarrspelandet drog igång. Hela skaran trängde ihop sig tills det var dags att rula ner till Söder :) Käkade på Kvarnen, helt ok men satans dyr mat. Hutlöst. Om man inte tycker 149 spänn för pyttipanna är som hittat. Dock ganska prisvärt - åt gravad lax med dillstuvad potatis, sjukligt gott. Hade å andra sidan fått i sig bra med vin vid det laget så det mesta hade nog smakat bra:P

Vidare till Göta källare efter det, snabbt in i värmen. Ett jäkla väder! Som det blåste och som vi frös. Hela gänget med. Därefter allt från utspillda drinkar, välta bord, upp på strippstänger, kläder av och vurpor på dansgolvet! Borttappning av jackor och däckning i buskar. (haha, nej jag pratar inte om mig själv). Skoj som satan, dock en ganska tidig hemgång - hade trots allt varit igång bra många timmar.

Idag har det varit slitet, kallt och blåsigt. Väl hemma i Vässan igen gick vi till Amore och käkade, därefter skjuts hem för en sovstund. Trodde jag. Hanns inte med för sen var det bio med Sanna, Joel och André :) Due Date! Hahaha, jävligt rolig. "Dad...you were like a father to me".

Jaha nehe, sovdags! Bilder kommer imorgon. Natti 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0